Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayranim

Sevgili yapmak istiyorum diyene bir abi ogudu. Tras olun. Temiz ve yakisani giyin. Disari cikin.
    Ruh ikizi desem.
    Konuştuğum çoğu kız bana karşı soğuk davrandı aslında bir kaç tanesi benle aynı duygular içerisindeydi ama o zamanda ben açılamamıştım.
    Şu an için düşünmüyorum çabalamıyorum daha doğrusu olursa kendiliğinden olur gibime geliyor hayırlısı.
    Lana del rey gibide olmasını isterim tabi
     Neden sevgiliniz yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Zürafa

teklif var ama çok utangaç ve özgüvensizim
    çünkü birine takıntım var ve başka kızları gözüm görmüyo o ise beni takmıyo bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Benım sevdıklerım benı sevmıyor,benı sevenlerı ben sevmıyorum

http://youtu.be/VpgH18gyQp4?t=54s

Aklıma bu geldi
    Edit: 00:54 e bakın

adam haklı beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

çünkü birine takıntım var ve başka kızları gözüm görmüyo o ise beni takmıyo bile

Seni takmayanı senin hiç takmaman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

+1

Birde insan bi ortamda ilk nasıl davraniyorsa ve nasil bir intiba birakmissa insanlarda , onu pek degistiremiyorsun.

Yani ciddi ve kendini begenmis gibi davrandiysan , bi hafta sonra rahat davranamiyorsun o sana yapisip kaliyor. Berbat bisey ;(

Ulan ben orta okulda gani gani sevgili yapardim liseye gectik tık yok. Uni ye geldik ayni devam. Mutasyona falan ugradim ben herhalde. Birde kiz cikmiyor karsima abi :(

orta okulda kızların kucağından inmezdim bi erkek lisesine gittim bütün durum tersine döndü

• quote:

quote:

quote:

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

+1

Birde insan bi ortamda ilk nasıl davraniyorsa ve nasil bir intiba birakmissa insanlarda , onu pek degistiremiyorsun.

Yani ciddi ve kendini begenmis gibi davrandiysan , bi hafta sonra rahat davranamiyorsun o sana yapisip kaliyor. Berbat bisey ;(

Ulan ben orta okulda gani gani sevgili yapardim liseye gectik tık yok. Uni ye geldik ayni devam. Mutasyona falan ugradim ben herhalde. Birde kiz cikmiyor karsima abi :(

orta okulda kızların kucağından inmezdim bi erkek lisesine gittim bütün durum tersine döndü

Şu ana kadar atılan en güzel yorum oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Asosyal tipsiz ve konusamadigimdan

+1 beni anlatmışsın

Sıkıntıdan patlayacagim az kaldı. Yalnızlık adama cok koyuyor be hocam. Boyle giderse intihar edeceğim hic bir beklentim yok zaten hayatyan ot gibi yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Asosyal tipsiz ve konusamadigimdan

+1 beni anlatmışsın

Sıkıntıdan patlayacagim az kaldı. Yalnızlık adama cok koyuyor be hocam. Boyle giderse intihar edeceğim hic bir beklentim yok zaten hayatyan ot gibi yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Bence grup kuralım ismide anadolu sapları yardımlaşma ve kalkınma derneği olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Şubat 2014; 19:38:00 >

• Forumda kimsenin sevgilisi yokmuş ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Forumda kimsenin sevgilisi yokmuş ya la
    Son nüfus sayımında erkek oranı %50.2, bayan sayısı %49.8. Herkesin bir eşi var ama treni kaçıranlar için (bu başlıktaki birçok kişi) akşam pazarına talim problemi söz konusu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

ulan senin yoksa bizim olmaması normalmiş

• olsada olur olmasada olur dedıgımız ıçın yok
  • bide arkadslarım hep kız dısardan gören hep kız arkadslarımı sewgılı sandıgı ıçın olmuyor olabılır
  • quote:

quote:

+1

Aynen ole ılk karsılasmada ne bıraktıysan öle kalıyorsun.

• quote:

Neden sevgiliniz yok?

Ali kaya mı orası?

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Gerek yok

Neden

Ne dırdır çekicem arkadaş başka işim gücüm mü yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Gerek yok

Neden

Ne dırdır çekicem arkadaş başka işim gücüm mü yok

Her ilişki öyle olmaz ki hocam olgunlukla alakalı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Eğer bir sevgilim yoksa bunda en büyük etken okulda okuduğum otomasyon bölümüdür. Sınıfta kız yoktu onu geçtim bizim bölümlerin olduğu binada da kız yoktu. Tamamen erkeklere ayırmışlar gibi bir şey. Onun dışında 7 yaşında okula başladığımdan beri gelen az konuşma ve içime kapanıklık durumu etken. Gerçi bu durumu her ne kadar iyileştirmiş olsam da öyle kızlarla dolu ortam göremedik anca sağdan soldan kurduk ortamları. Okul cidden aşırı etkiliyor.

+1 aynı ben la

• quote:

Neden sevgiliniz yok?

Hocam cidden sizin nasıl sevgiliniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

3 ay once ayrildim , kimse ilgimi cekmiyor . Ortamlar zaten pek musait degil su aralar
    asosyallikten olsa gerek evden çıkasım gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.