Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LNavigator

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

quote:

quote:

Sadece yakışıklılık yetmiyor. Bunu bilirim bunu söylerim.

Yakışıklıyım, konuşkanım, param yetecek kadar var ama sevgilim yok

Sen şimdi yakışıklı mısın?

Değil miyim?

Bana göre değilsin. Fakat özgüvenini tebrik ettim. Sırf bu yönünle bile rahatlıkta kız arkadaş edinebilirsin.

Doğru diyorsunuz kişiden kişiye değişir. Teşekkürler bulursam bir sevgili hayırlısıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım barni moloztaş olduğum için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.S Hero

Çıkma saçmalığını sevmiyorum.Çıkmak ciddi bir ilişki öncesi veya evlilik öncesi tanışma faslıdır.Sonunda kızılca kıyamet kopasıca ayrılacağın ilişkiye çıkma denmez.Ayrıca 4-5 kere çıkmak bile saçma.Seni seviyorum de de ondan sonra ayrıl.Kolay mı birisine seni seviyorum demek artık bu kadar basit olmamalı.Hayatım,çiçeğim.böceğim dediğin kişiden ayrılmayacaksın veya hiç başlamayacaksın bu işe.Ha,kaldıramayacağın iş olur ayrılırsın.Ama naz,tavır,para,bencillik,inat,daha iyi birisini bulma gibi nedenlerle ayrılma.Ki günümüzde ilişkilerin %85 inin ölümü bu sebeplerden dolayı. Evleneceğin kızı bulursun evlenirsin gider.Tecrübe için filan çıkma,tamamen palavra.Ayrıca karaktere,efendiliğe ve genel kültüre bakarım.Güleryüze bakarım,nazsız,ömür törpüsü olmayan anlayışlı kız ararım.Bir kere bile sevgilim olmadı.İstesem veya bazı işler yolunda gitse bu rakam 2-3 olurdu.Çok şükür tipim de iyidir.Ama bana göre değil kızlar.Değiller..

•  Neden sevgiliniz yok?
  • Hastayım o yüzden.
    Halk arasında kas erimesi olarak bilinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Grey

Neden sevgiliniz yok?

adam özet geçmiş
  • Olmamam gereken birine aşık oldugumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardağın dolu tarafı

quote:

Neden sevgiliniz yok?

adam özet geçmiş

Bardağın dolu tarafından bakmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bardağın dolu tarafı

quote:

Neden sevgiliniz yok?

adam özet geçmiş

Bardağın dolu tarafından bakmış

aynen dostum hep öyle bakmaya çalışırım hayata ama bazen negatif şeyler düşünmekten de kendini alıkoyamaz insanoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

Asosyal gibi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü türk kızları gerçekten çok salak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

Asosyal gibi mi?

Konuşamama durumu değil. Daha çok konuşmama. Depresif bi halim var biraz. Konuşmayı pek sevmem.
  • Asosyaliz ondandır :D .. kafam dengi bir kız arıyorum beraber bilgisayar oyunu oynayabildiğim :D
  • Ice kapanik yani. Ne diyim mutluysan sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluk aşkım var. Ortaokulda tanıştım zaten. 8 sene oldu. Sevgilim değil ama garip ilişkimiz var. Beni kıskanır hep, odun gibi kelimeler çok kullanir. Hayatım, sevgilim lafını bir kez bile duymadim. Ama arkadaşlarıyla tanıştirdiginda beni sevgilisi olarak gösterir. Garip bir aşk hayatım var ama sevgilim yok dersem çoğu özelliği bana odun diyen kizdan başkasında bulamamam.

Sevgili değiliz heralde

• haftasonunu bf4 oynayarak geçiren biri olarak pek düşünmemiştim. bu arada bugün premium lara double xp veriyor.
  • Aşık olamadım icin

• Neredeyse beş senedir bir s*rtüğün peşinden koştum hep kendimi kapattım dışarıdaki kızlara ama artık o da gitti kızlarda gelecek zamanla.
  • Kız yokta ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Renkli gözlü yakışıklı biriyim sigara ve alkolüm yok ancak bir türlü aradığım kızı bulamadım tanıştığım kızlar arasından ;

Biri renkli gözlü sevmiyorum der,birisi iltifattan hoşlanmıyorum bana inandırıcı gelmiyor der,birisi eski erkek arkadaşımı unutamadım senle yapamıycam der,birisi evlenmiycem hayatımda kimseyi istemiyorum der daha ne yapayım şaşırdım valla ya bir tane adam akıllı bir kız yok mu arkadaş boşta olanlarda sorunlu başkasının yediği naneler bize yansıyor benim günahım ne umudum tükendi artık yeni birisiyle bile tanışmak istemiyorum artık her yeni tanıştığım bir kız moralimi bozup ümidimi kırıyor madem istemiyorsunuz ne diye tanışıyorsunuz kızların çoğu ne yaptığının farkında değil nerde barzo tipler var onların peşinden koşup saygı duyarlar bizim gibi saygılı dürüst insanlarıda hayal kırıklığına uğratırlar yok arkadaş dünyanın çivisi çıktı daha 12-13 yaşındaki çocuklar cinsel deneyim yaşıyorsa karşımızdaki insana nasıl güvenicez orası meçhul umarım bu söylediklerimde beni yanıltcak biri çıkar bir gün.

Not:İzmirde oturuyorum

5-6 kızla tanıştım, böyle değişik sorunlu tiplerdi. Birisi çayını 8 şekerle içer, biri tipsizim ben kendime güvenmiyorum diyip ilişkiyi reddeder, diğeri eski sevgilimi unutamadım der. Der oğlu der. Ben bıktım vallahi, tek başıma böyle çok mutluyum artık.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.