Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kültürlü sarışın (kızılda olabilir) dini inançları dert etmeyen hayattan zevk alan gezmeyi seven (bi laf vardır not be a tourist be a traveller) opsiyonlu olarak mavi veya yeşil gözlü hayatı sonuna kadar yaşamak isteyen birini aradağım için bulamıyorum
    1.96 yım esmerim tipim kötü de değil
    bu kızlar ancak avrupada oluyor onun için türk kızıda istemiyorum biraz
  • işim olmaz. zaten kimse de bakmaz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

kültürlü sarışın (kızılda olabilir) dini inançları dert etmeyen hayattan zevk alan gezmeyi seven (bi laf vardır not be a tourist be a traveller) opsiyonlu olarak mavi veya yeşil gözlü hayatı sonuna kadar yaşamak isteyen birini aradağım için bulamıyorum

Sipariş veriyor marketten sanki hahhahaha ideal sevgili tipi oluşturuyoruz kafamızda ondan yalnızız bence yani buda etken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

kültürlü sarışın (kızılda olabilir) dini inançları dert etmeyen hayattan zevk alan gezmeyi seven (bi laf vardır not be a tourist be a traveller) opsiyonlu olarak mavi veya yeşil gözlü hayatı sonuna kadar yaşamak isteyen birini aradağım için bulamıyorum

Sipariş veriyor marketten sanki hahhahaha ideal sevgili tipi oluşturuyoruz kafamızda ondan yalnızız bence yani buda etken

yok yav sorun değil benim kafamda olsun yeter yada ben ona hayattan zevk aldıttırırım
    dediğin gibi sarışın veya kızıl olursa birde yeşil veya mavi gözlü olursa

• Asosyal tipsiz ve konusamadigimdan

• PC başında osura osura hayat sürerken nasıl kız arkadaşınızın olmasını bekliyorsunuz ki ? Kusura bakmayın ama burada kimin ne olup olmadığı belli.

Neymiş efenim Türk kızları salakmış... İsveçli sarışın at gibi hatunlarda seni bekliyordu zaten.Sen olmayan cesaretin ve özgüveninle daha ülkendeki kezbanların yanına yaklaşamıyorsun birde gidip yabancı hatunlardan medet umuyorsun

Bu işler tamamen deneyime bakar.Hiç kimse anasının karnından playboy olarak doğmuyor .Şu ana kadar kızlarla ilgili ne yaşadınız ki bundan sonra şıp diye sevgilinizin olmasını bekliyorsunuz ? Bence tamamen hayatınızı değiştirmenize ilgili bir olay.

Tip konusuna gelince bence bu mevzuda %50 gibi bir geçerliliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 23 Şubat 2014; 18:08:45 >
  • Haklısın fakat kimse playboy olmak istiyorum diye bişey yazmadı. Beni ben olarak kabullenicek birisi olmadıktan sonra hiç olmasın ben kendimi farklı biriymiş gibi göstermiycem evden çıkmayan konuşmayı sevmeyen biriyim yalnız kalıcaksamda kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Renkli gözlü yakışıklı biriyim sigara ve alkolüm yok ancak bir türlü aradığım kızı bulamadım tanıştığım kızlar arasından ;

Biri renkli gözlü sevmiyorum der,birisi iltifattan hoşlanmıyorum bana inandırıcı gelmiyor der,birisi eski erkek arkadaşımı unutamadım senle yapamıycam der,birisi evlenmiycem hayatımda kimseyi istemiyorum der daha ne yapayım şaşırdım valla ya bir tane adam akıllı bir kız yok mu arkadaş boşta olanlarda sorunlu başkasının yediği naneler bize yansıyor benim günahım ne umudum tükendi artık yeni birisiyle bile tanışmak istemiyorum artık her yeni tanıştığım bir kız moralimi bozup ümidimi kırıyor madem istemiyorsunuz ne diye tanışıyorsunuz kızların çoğu ne yaptığının farkında değil nerde barzo tipler var onların peşinden koşup saygı duyarlar bizim gibi saygılı dürüst insanlarıda hayal kırıklığına uğratırlar yok arkadaş dünyanın çivisi çıktı daha 12-13 yaşındaki çocuklar cinsel deneyim yaşıyorsa karşımızdaki insana nasıl güvenicez orası meçhul umarım bu söylediklerimde beni yanıltcak biri çıkar bir gün.

Not:İzmirde oturuyorum

Aynı benim düşüncelerim

• Her gün aklımı kurcalayan soru Neden sevgilim yok

Eli yüzü düzgün orta karar yakışıklı tamam lo yakışıklı değil az biraz patavatsızım fena halde susğın tekiyim de elbet bir bayan da benim hayalimi kuruyodur

ya da kurmalıdır
  • Üşengeç ve aşırı seçici olduğumdan yok.
  • Ilk kisinin önemli olduğunu dusundugum icin bir cok kizi reddettim sevdiğim birisi olsun istedim pismanim

Ve sadece hayatta birini sevdim yaklasik4-5 sene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Benım sevdıklerım benı sevmıyor,benı sevenlerı ben sevmıyorum

http://youtu.be/VpgH18gyQp4?t=54s

Aklıma bu geldi
    Edit: 00:54 e bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 23 Şubat 2014; 18:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Asosyal tipsiz ve konusamadigimdan

+1 beni anlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

+1

Birde insan bi ortamda ilk nasıl davraniyorsa ve nasil bir intiba birakmissa insanlarda , onu pek degistiremiyorsun.

Yani ciddi ve kendini begenmis gibi davrandiysan , bi hafta sonra rahat davranamiyorsun o sana yapisip kaliyor. Berbat bisey ;(

Ulan ben orta okulda gani gani sevgili yapardim liseye gectik tık yok. Uni ye geldik ayni devam. Mutasyona falan ugradim ben herhalde. Birde kiz cikmiyor karsima abi :(

• Cidden ne yaptıklarını bilmiyorlar hocam yakın çevremde var bir kaç kız arkadaşım geçenlerde birisi anlatıyor 3 yıllık ilişkisi varmış çocukta efendi birisi çocuktan ayrılmış canım sıkıldı bende neden ayrıldığı bilmiyorum ayrıldım işte diyor şimdi bir tane züppe ilgisini çekmiş kızlarla takılmayı seven onla konuşuyorum diyor gelde burdan yak sivri dille iyi laf saydım valla ben şunu anladım ki kızlara kibar olmayacaksın odun olacaksın dalga geçiceksin tersliyceksin ben artık öyle yapıyorum bir nevi intikam alıyorum gıklarını çıkartamıyorlar gülüp geçiyorlar anca bundan anlarlar sevgiden saygıdan değil.
  • Hayrer hic Cunku Agir Asosyalim yazan olmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Hayrer hic Cunku Agir Asosyalim yazan olmamis

Asosyalim diyenler vardı görmemişsiniz

• Sevgili yapmak istiyorum diyene bir abi ogudu. Tras olun. Temiz ve yakisani giyin. Disari cikin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teklif var ama çok utangaç ve özgüvensizim

• Sevgiliyle işim olmaz çünkü bu sene sınavlarım var yoğunum ve oyun oynamayı kızlardan daha çok seviyorum daha bir sürü nedenim var aslında öğrenciyim kız için param yok,çok seçiciyimdir,sosyal aktiviteleri bilmem,haftanın üç günü antrenmanım var taekwondocuyum,dershane var ve bu nedenlerden dolayı zamanım yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.