Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nervo

Arkadaş 1.85 boyunda sarışın mavi gözlüyüm ama benim bile yok.
    Gerisini sen düşün artık .

sarışın olmasam da bende aynıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

kendim gibi bir kız bulamadım
    ruh eşi kavramına inanırım. umut.avi

Sadece huy olarak dimi

evet huy,karakter,vs..

• Asosyal olmamdan dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kendime sordum neden yok diye teltr düşümdüm sebepleri ve sonucunda tek bir senep çıktı. Uğraşamam dedim. Çok tatlı kızlar var uğraşsam kısa sürede en azından biriyle çıkarım ama sonra ne olucak aklıma geldikçe üşeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yok,çünkü her güzel kıza aşık oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Renkli gözlü yakışıklı biriyim sigara ve alkolüm yok ancak bir türlü aradığım kızı bulamadım tanıştığım kızlar arasından ;

Biri renkli gözlü sevmiyorum der,birisi iltifattan hoşlanmıyorum bana inandırıcı gelmiyor der,birisi eski erkek arkadaşımı unutamadım senle yapamıycam der,birisi evlenmiycem hayatımda kimseyi istemiyorum der daha ne yapayım şaşırdım valla ya bir tane adam akıllı bir kız yok mu arkadaş boşta olanlarda sorunlu başkasının yediği naneler bize yansıyor benim günahım ne umudum tükendi artık yeni birisiyle bile tanışmak istemiyorum artık her yeni tanıştığım bir kız moralimi bozup ümidimi kırıyor madem istemiyorsunuz ne diye tanışıyorsunuz kızların çoğu ne yaptığının farkında değil nerde barzo tipler var onların peşinden koşup saygı duyarlar bizim gibi saygılı dürüst insanlarıda hayal kırıklığına uğratırlar yok arkadaş dünyanın çivisi çıktı daha 12-13 yaşındaki çocuklar cinsel deneyim yaşıyorsa karşımızdaki insana nasıl güvenicez orası meçhul umarım bu söylediklerimde beni yanıltcak biri çıkar bir gün.

Not:İzmirde oturuyorum

Tercuman eden adam benı

• Hangi birini sayayım.Tipsizlik,özgüvensizlik,asosyallik...
  • İhtiyacım yok

• Çıkma saçmalığını sevmiyorum.Çıkmak ciddi bir ilişki öncesi veya evlilik öncesi tanışma faslıdır.Sonunda kızılca kıyamet kopasıca ayrılacağın ilişkiye çıkma denmez.Ayrıca 4-5 kere çıkmak bile saçma.Seni seviyorum de de ondan sonra ayrıl.Kolay mı birisine seni seviyorum demek artık bu kadar basit olmamalı.Hayatım,çiçeğim.böceğim dediğin kişiden ayrılmayacaksın veya hiç başlamayacaksın bu işe.Ha,kaldıramayacağın iş olur ayrılırsın.Ama naz,tavır,para,bencillik,inat,daha iyi birisini bulma gibi nedenlerle ayrılma.Ki günümüzde ilişkilerin %85 inin ölümü bu sebeplerden dolayı. Evleneceğin kızı bulursun evlenirsin gider.Tecrübe için filan çıkma,tamamen palavra.Ayrıca karaktere,efendiliğe ve genel kültüre bakarım.Güleryüze bakarım,nazsız,ömür törpüsü olmayan anlayışlı kız ararım.Bir kere bile sevgilim olmadı.İstesem veya bazı işler yolunda gitse bu rakam 2-3 olurdu.Çok şükür tipim de iyidir.Ama bana göre değil kızlar.Değiller..

• Kendime vakit kalmıyor kıza nasıl zaman ayırayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.S Hero

Çıkma saçmalığını sevmiyorum.Çıkmak ciddi bir ilişki öncesi veya evlilik öncesi tanışma faslıdır.Sonunda kızılca kıyamet kopasıca ayrılacağın ilişkiye çıkma denmez.Ayrıca 4-5 kere çıkmak bile saçma.Seni seviyorum de de ondan sonra ayrıl.Kolay mı birisine seni seviyorum demek artık bu kadar basit olmamalı.Hayatım,çiçeğim.böceğim dediğin kişiden ayrılmayacaksın veya hiç başlamayacaksın bu işe.Ha,kaldıramayacağın iş olur ayrılırsın.Ama naz,tavır,para,bencillik,inat,daha iyi birisini bulma gibi nedenlerle ayrılma.Ki günümüzde ilişkilerin %85 inin ölümü bu sebeplerden dolayı. Evleneceğin kızı bulursun evlenirsin gider.Tecrübe için filan çıkma,tamamen palavra.Ayrıca karaktere,efendiliğe ve genel kültüre bakarım.Güleryüze bakarım,nazsız,ömür törpüsü olmayan anlayışlı kız ararım.Bir kere bile sevgilim olmadı.İstesem veya bazı işler yolunda gitse bu rakam 2-3 olurdu.Çok şükür tipim de iyidir.Ama bana göre değil kızlar.Değiller..

Ciddi ilişki öyle pat diye bulunamıyor ne yazık ki. İnce elemek gerekiyor

• İnce elemekten kastın çıkmaksa ben yanlışsınız.Yüz bin kızla çık,evlenmediğin sürece yüz bini de zaman kaybıdır.Ayrıca kız konulara 90'larda kaldı yahu.Ne yapacaksınız kızı ? Hele sizin için doğru olmayan kızları ? Doğrusu için,hayatını birleştireceğin kız için acele etmeye gerek yokken,diğerleri için düşünmeye gerek yok. Oturup,kendimizi geliştirelim,kültür yapalım.Doğrusu bu.Doğruyu yaparsak,doğru kız buluruz.
  • Herkesi beğenmiyorum, beklentim yüksek. Bir kızın nazı ile cazı ile vs. uğraşamam en azından bu eziyeti çekmem için ya sevmem lazım yada kızın çok güzel olması lazım. Çok güzel kızlar bana bakmıyor, orta halli ve altınada ben bakmıyorum. arada bana saran oluyor onlarıda tersliyorum sonuç hüsran arada kafama vursada genel olarak memnunum durumdan.
  • Yakışıklı mıyım bilemem ama seçici olduğum kesin , birazda faydacıyım galiba
  • Hep halihazırda sevgilisi olan kızlara denk geliyorum. Boşta olanlarda bana akşam pazarı gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdlbbr

özgüven + para yok tip var. cok kesistigim hatta yavsayan bile oldu ama ben utangacim.

buralarda bi laf vardır joe no ss no güven en kötü ihtimal pm please
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

Hakikatten hocam sizin nasil yok

ayni sehirde olsaydik

bilmiyorum sürekli sevgilim olacak diye gezmiyorum umrumda da değil
    İzmir'de yaşıyorum

amasya kral kaya mezarları lan ora

• Ortam yok, cevre yok. Kizlarin triplerine ve nazlarina katlanamiyorum. Cabuk tepki verilmediği zaman, hadi len başlarım senin nazina , senlen mi ugrasacagim diyorum. Sanal ortamdan kizlarla tanismak icin hicbir cabam olmadi, cok sacma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hep halihazırda sevgilisi olan kızlara denk geliyorum. Boşta olanlarda bana akşam pazarı gibi geliyor.

hocam iyi maldan herkes anlıyo sonuçta
  • Aşık olmak gerek önce.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.