Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
14
Favori
7.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _o.n.u.r_

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hep halihazırda sevgilisi olan kızlara denk geliyorum. Boşta olanlarda bana akşam pazarı gibi geliyor.

hocam iyi maldan herkes anlıyo sonuçta

Aynen öyle. Sorun elini çabuk tutamayıp trenin arkasından bakmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Bana çıkma teklifi eden bir kız yok.
    2. Ben hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim.
    3. Kimse bir kızla aramda çöpçatanlık yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

hocam yanlış anlama ama tipin ortalamanın biraz üstü ve sevgilinin olmamasını çok güzel kızları istediğini varsayarak dan normal karşılıyorum dh de gördüğüm en iyi tiplerdensin o tamam ama gerçek hayatta senin gibi çok erkek var sokakta dh dekilerin de yakışıklılık anlayışı ne biliyim saçma biraz yani ne tiplere gayet yakışıklısın falan diyolar seni kırmak istemem öyle bi niyetim de yok zaten ama sevgilin olması için paran veya iyi bi mesleğin yoksa ortalama kızlara yazman lazım aksi takdirde hala .....

• Manyağım.

Seçici olduğum için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozguven 0
    Bir kizla nasil konusulur ne konusulur bilemiyorum, konusmayi da pek beceremiyorum
    Tip 0
    Fiziki olarak uzun boylu, sarimsi ve koyu yesil gozlu olsam da kis aylarinda beni sicacik tutan bir gobegim var
    Cogu sevgilinin birbirine soyledigi aşkım, canim, cicim cok yapmacik geliyor.
    Kizlarin yaninda rahatca konusamadigimi soylemistim sanirim
    Ve en onemlisi sahip oldugum duygulari disa vurabilen bir insan degilim

Daha yaziyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _o.n.u.r_

quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

şöyle bir tipim var sevglim yok !
     Neden sevgiliniz yok?

hocam yanlış anlama ama tipin ortalamanın biraz üstü ve sevgilinin olmamasını çok güzel kızları istediğini varsayarak dan normal karşılıyorum dh de gördüğüm en iyi tiplerdensin o tamam ama gerçek hayatta senin gibi çok erkek var sokakta dh dekilerin de yakışıklılık anlayışı ne biliyim saçma biraz yani ne tiplere gayet yakışıklısın falan diyolar seni kırmak istemem öyle bi niyetim de yok zaten ama sevgilin olması için paran veya iyi bi mesleğin yoksa ortalama kızlara yazman lazım aksi takdirde hala .....

küfür mü ettin övdün mü anlamadım ama neyse

meslek konusunda orta düzey yöneticiyim..maaşımda orta düzey.

çok mükemmel kız aramıyorum elbette sadece benim kafamda insan bulamıyorum.yok yani.çünkü çok fazla rahat biriyim.illa sevgili olacak diye derdim de yok.
    bazen birileriyle bişey yaşıyorum ama uzun soluklu olmuyor

sadece düzenli bir hayatta sevgili olmak için beni taşıyabilecek kız TÜRKİYE'de yok ( burası doğru Türk kızının tribine katlanamam )

ayrıca teşekkürler

• Herkes kendi tipine göre birisini bulabilir eğer amaç sevgilim var demekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

1. Bana çıkma teklifi eden bir kız yok.

beni tanımladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

1. Bana çıkma teklifi eden bir kız yok.

'Teknik ve teorik' olarak tamamen geçerli nedenler.

• Utangaç olmam da etken.
    Hiç çabam olmadı.
    Gelip geçici ilişki istemediğim için.
    Ortamlara girip çıkan,çevresi olan birisi değilim.

Halimden memnunum ama.
  • Yok ama yakın zamanda olacak

• 3 ay önce ayrıldım , canım çekmiyor , rahata alıştım sorumluluk boguyor,seçiciyim, bide ortam yok bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Sessiz bir insanım. Seçiciyim. Kendini beğenmişim biraz. Kızlarla pek konuşmam. Ereklerle de az konuşurum.

Oha aynen.
  • Bende seciciyim,

Mesela ilk itiraf yapilirken, özlü sözlere, yok ne biliyim telefonla itiraf mi olur, mesajlaşma ile ergenlik olur falan filan cart curt bunlara sinir oluyorum, ulan karşıdaki beni harbi seviyorsa, guvercinlede mesaj atsam, mutlu olur ve kabul eder.

Başka örnek vermek gerekirse, benim hangi arabaya bildiğimi vb. Seyleri onemsemez, onemsiyorsa gitsin eskort olsun.

Tip önemli bence, sonuçta her gün yüzüne bakacağım bi insan.

Guvenirlilik tabikide son noktada olmalı.

Kıskançlık mülahazasinda ise bana çok salakca geliyor, ben sevidigim birine guvenirim, guvenmiyorsam sevmem, sevemem. O zaman baska arkadaşlarıyla mesajlaşmasinada engel olmam ama her zaman öncelik bende olacaktır, olmalıda zaten.

Dindarlikta bes vakit olmalı, dini muhteviyatta kusursuz olmalı.

Bide samimiyet olmalı, yani ben sevgili olacağım biri ile kisa soluklu değil uzun soluklu düşünürüm, sonuçta ileride aynı yatakta ossuracak insanlar olucaz o yüzden o ergen gerisi yilisik hareketlere gerek yok.

Bla bla bla liste uzar, ben biri ile beraber olamam yani, olmak isteyende yok, bir tane bu var diye hayatımı zehir etmem, kendi maaşımi kendim yerim, araba modifiye eder, Avrupa turuna çıkarım belkide o araba ile, neden olmasin.

• güzellik + kişilik seçiyorum
  • money talk
  • Muhabbet var ozguven var kiz firsat verse kesin tav ama o firsati vermiyor.

direk yuz yuze konustum ben 12yim o 9. Olmaz benden buyuksun dedi. Ah bi firsat verse

• konuşkan bir insan değilim,imkan olsa tanımadıklarımda hiç konuşmam o derece..Seçiyim,her karakterdeki kişileri beğeniyorum,tip yok, o kadarki millet yanıma oturmaz..İzmir gibi bir yerde.öyle işte bakalım nereye kadar sürecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 22 Şubat 2014; 23:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Ortam yok, cevre yok. Kizlarin triplerine ve nazlarina katlanamiyorum. Cabuk tepki verilmediği zaman, hadi len başlarım senin nazina , senlen mi ugrasacagim diyorum. Sanal ortamdan kizlarla tanismak icin hicbir cabam olmadi, cok sacma geliyor.

aynı benim gibi düşünüyorsun hacı,ruh ikizim gibisin valla.odamda birden sıcak rüzgarlar esmeye başladı
  • Sosyal medyada takılmadığım için

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.