< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
neden sıfır araba alınırki (2. sayfa)
-
-
İkinci ele para yetmediği için.
Şu dönem 5 yaşındaki araçtan bile sıfır liste parası istendiği için bekleyebilen sıfıra yazılıp sıfır alıyor.
-
O aracı sen 50 bine satarmısın hayır çünki sağlam araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin albea var ya iste onu da birileri zamaninda 0 km olarak aldi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
istenilir söylenir hüzünlenir söylenir aşık olunur söylenir .. Pekii sen niye söylüyorsun ... İtşe onu pulamıyommm .. Nenn tızıtırıı . nihaha ..
birincisi tatile gitmek ikincisi sabahın köründe uyanıp otobüslerde sürünmemek için , 3. sü tabii ki en az 3 segmenti bir araç ile hava atmak için alınır . . arabanın ne kadar geniş olduğu stili boyasından tut iç aksamına kadar herşey bununla yakından ilgilidir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 2 Kasım 2020; 10:51:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Kendinizi güzel kandırmışsınız hocam.hahaha efsane...
-
Arkadaş yeni araba alacak parası yetmemiş. Kendisini avutuyor destek bekliyor.
Sıfır araba ne abi 70 bin sterline bir kadeh viski alıp içen insanlar var :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çogunluk zaten sıfır arabayı sever ilk o kullanacagı için
-
Albea tam taşra arabasıdır hocam.Bu yüzden donanıma pek gerek yok.Hacı emmim biniyor 2010 albea soleye maaşını çekip geliyor koyuyor garaja.Her sene kendi Fiat ustasına yağını şekerini baktırıyor tıngır mıngır biniyor arabasına.Yılda 10 bin km yapmaz ki ayda belki 1000 km çok nadir yapar.Ama aracı tertemiz çizik göçük yok.Nedeni de bakımlı kullanmak garajda muhafaza etmek.Haldur huldur kullanmamak.Adamla bir yere gittiğimizde dikkat ederim çevre yolunda sağ şeritte 80 i geçmez yavaş yavaş ağır ağır sakin sakin kullanır.Bizim gibi gaza frene debriyaja köklemez.
Albea deyip geçmeyin.Şu an emin olun piyasası hızlı bir araç.Piyasayı da sadece malum site olarak görmeyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
boş konu acmyın
100.000tl bütçe ayırdım araba için otomatik vites , 2-3 arabayıda ekspertize soktuk , mide bulandırıcı durumlar oldu ufak tefek atalar arızalar yada arabalar 2010 model civarı olduğundan 10 sene yaşlanmışlar , 110bin tl civarına sıfır egea almak bana mantıklı geliyor , kafam rahat kullanayım diyorum. Pandemiden öçnce dediğin çok mantıklıydı , sıfıra gerek yoktu , ancak bugun 100bin tlye otomatik temiz bi araba çok zor oldu
-
ikinci elden daha ucuz ve risksiz olduğu için
-
sıfırdan donanım dısında bır farkı olsa tamam dıcem,ama dedıgım gıbı oldugu ıcın bu fakırlık avunma degıl mantıklı dusunmek oluyor
-
Valla ilk arabamı 2. el aldım. Sonra tonla sıkıntı çıktı motorda. Sütten ağzım yanınca en azından kafam rahat olsun diye sıfır aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X