Şimdi Ara

neden sıfır araba alınırki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 2.el arabaların geçmişini bilmediğiniz için öyle geliyor. Çoğu kişi sms atıp tramere bakmakla yetiniyor. Sigorta kaydına bakan yok. Arkadaş araba bakıyordu 5 kere noterden döndü. Sigortadan bi sorgulatıyoruz filo, taksi çıkması, km oynanmış vs.

Şuan 2.el sıfırdan daha pahalı durumda. 1 ay bekle yada 5bin fazla ver sıfır al durumu var. Niye milletin eşek niyetine bindiği arabayı kullanayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

2 aydır sıfır araba almak ıcın ugrasıyorum sıra var bayıde yok falan fılan

bayıde bındım baktım sadece verdıgı hissiyet farklı yanı koltuga oturus dıreksıyon seklı gogus seklı farklı hıs verıyor baska sey yok

sabah soguk havada kendı 17 yasındakı albea ma bındım,motoru ısıttım sıcagı ıcrı verdım,koltuklar zaten gergın ve yenı duruyor,tumseklerı hıssettırmıyor,ses yalıtımı ıyı motor sesı yok

yanı 17 yasındakı araba sıfır ayarında duruyor,hatta tamırcı bıle hemen bana ver dıyor,bılıyorkı hemen satılacak

şu durumda yanı ha 17 yasındakı bakımlı araba ha sıfır araba pek farkı yok

hatta bazı koleksıyoncular araba sıfırken alır 5 bın km yapar ve saklarya sankı oyle..17 yasındakı araba sankı daha 5 bın km de

bazı kısıler arabaya bakmaz yaptırmaz hor kullanır araba dökülür koltuklar çöker onları saymıyorum yoksa o eskı döküntü aracları satııp sıfır almak daha mantıklıdır

sıfır araba alayım dıye cok ısteklıydım,bayiye gıtmedım hıc sıfır almadım..ama sımdı alma ımkanı olunca ve bayıye gıdınce,baktım kı benım 17 yasındakı arabadan hıc farkı yok

koltuklarım yepyenı,gogus tertemız,calısmasında sorun yok,tumseklerden sessız gecıyor,eee pekı sıfır araba ıle farkı ne,seklı goruntusumu evet sadece farkı o

Şu mesaja bak ya yemin ediyorum gülmekten koptum. Sıfır araba almak için bayiye gitmişsin bulamayınca elindeki 17 yaşında kalite anlamında sıfır arabayı gözüne güzel göstermeye çalışmışsın. Kendince başarılı olunca da milletin sıfır araba alması saçmalık gibi bir şeyler yazıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayat deneyımı ve yas ılerı olmayıp 19 yasındakı bakıs acısıyla bakılsa bende gulerdım ama yas 19 degıl ılerıde tecrube edınırsınız

• 0 a ulasabilen 0 alir ulasamayan 2. el alir baska bir nedeni yok acikcasi. Ha suanda uretilmeyen bir araci 2. 3. arac olarak alacksindir proje araci olarak ozaman anlarim ama 0 alabilecekken 2. el neden alinsin ki?

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    hocam seni biraz anlıyorum bakma sen
    durumu olan sıfırı alsın . piyasanın sağlığı için için sıfır araba girmesi lazım. bi de şu var. herkes senin benim gibi asgari ücretle çalışmıyor. 10k-20k alan adam eski albea vs uğraşmaz. kafası rahat olsun istiyor. ben bu tarz fikirlerimi kendime saklıyorum herkes kurnaz olursa dünya yaşanmaz bir yer haline gelir.

ha şu durumda millet boya takıntısı yapıyo ama yarın işler biraz daha sıkı olduğunda dönüp daha fazlasını verip alır. ihtiyacı varsa illa ki alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırı daha ucuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam insanlar gösteriş bir yana cebini ve ileriyi düşünerek davranıyorlar inanın şuan sıfır almak çok mantıklı. İkinci el araba 200000₺ ama sıfırı 190000₺ sizce hangisi mantıklı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt

hocam babam da aynı sizin gibi düşünüyor. düşüncenize saygı duyuyorum. 98 clioya biniyor. son model araba da beni a noktasından b noktasına götürüyor, benim cliomda götürüyor diyor. clionun bir masrafı çıksa sanayide makul fiyatlarla hallediyorum diyor. ama sıfır olsa yetkilide para mı yetişir ona diyor.

yani yaş ilerledikce düşünceler öncelikler kriterler herşey değişiyor demekki. benim düşüncem öyle değil ama hak da veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para meselesini düşünmezsek 2. el araba benim için 2. el telefondan farksız. Asla dokunmam. Bedava olsun binmem çünkü başkası kirletmiş o arabayı. Nefesiyle sümüğüyle osuruğuyla sıvısıyla teriyle. Ve aracı nasıl kullandı o bile belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 2 Kasım 2020; 23:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Para meselesini düşünmezsek 2. el araba benim için 2. el telefondan farksız. Asla dokunmam. Bedava olsun binmem çünkü başkası kirletmiş o arabayı. Nefesiyle sümüğüyle osuruğuyla sıvısıyla teriyle. Ve aracı nasıl kullandı o bile belirsiz.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama ikinci el telefon konusunda aynı fikirdeyim. Hiç de almış değilim.

Araba da aynı be, sperm, dökülmüş alkol bile vardır çoğunda ama aldık kullandık işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.