Şimdi Ara

Neden Sportage Almamak Lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Optima sormak için Kia bayiine gittim, "yok bilmiyoruz gelmez" tarzı bir şeyler söylediler.

O ara Sportage dikkatimi çekti incelememiştim önceden kötü bir kalite algım vardı.

Şu an bayaa bir indirim yapmışlar 1.6 olan en üst donanım paketi 78-80 arasına verecek gibilerdi, ısrarla satmak istediler.

Ben de epeyce huylandım haliyle çünkü deri koltuklar yeni jant modeli vs oldukça albenili.

Şimdi uzatmiyim daha fazla; aracı alıp 2 sene kullanıp hanıma paslamayı planlıyorum ama alıp 2 sene bitmek bilmeyebilir mi acaba, çok mu sancılı geçer o 2 sene

Kullananlardan ya da konuya hakim olanlardan yardım bekliyorum.

• tüpsüz binecek kadar zenginseniz bmw mercedesin benzinli ikinci ellerine bakın. bu araç sağlam yakıyor özellikle rampa yokuş gördümü affetmiyor. tüptede cekmiyor. aracın ön koltukları rahatlığı havası cok iyi. ancak arka koltuğa gectiğiniz anda avrupadan afrikaya geçmiş gibi oluyorsunuz. yüksek olması en büyük avantajı zaten başkada bişeyi yok. 3000 devir civarında motor bağırmaya başlıyor. arka suspansiyon sesli calısıyor. ses sistemi cok hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 20 Ekim 2014; 15:39:33 >
  • Güvenliğe Önem veriyorsanız iihs small Overlap testinden çok kötü bir sonuç almıştı

Birde

Önden çekişli otm. Vites sportage şehiriçi Yakıt tüketimi fabrika verisi 11.6 litre
    Dört çeker otm. Vites subaru XV şehiriçi Yakıt tüketimi fabrika verisi 7.9 litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensodrive -- 20 Ekim 2014; 15:54:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok km yapmiyorsaniz tercih edilebilir bir araç. Yada lpg taktiracaksaniz.

Tiguandan benzinli qq dan fazla yakmaz.

Yokuşta gitmez bayilir.

Donanim zengindir.

Fiyat makul.

Be memnunum varsin fazla yaksin muadil donanimdaki dizel bir araçtan 20 bin ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakması haricinde her hangi bir sorunu duymadım ama aynı segment de makul fiyatlı ve çok daha ekonomik rakipleri var Subaru xv, Mıtsubıshı asx,
  • atmosferik arac kullanmak keyif vermez oldu bana artik. arkadasimda var 1.6 sportage yeni kasa. tamam gidiyor da o gidis bana keyif vermiyor... test edin bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yazanlara tesekkurler, carbuyerda guvenlik iyi demis aslinda, kapilar falan da baya tok gibiydi, qq'den falan iyi gorundu bana.

Benim sikintim iki yillik surede dis agrisina donmesin bana, dediginiz gibi test surusu yapmam lazim ama bayiler cok acaip test surusu yapmak icin baya bi debelenmen gerekiyor.

Asx hic bakmadim henuz ona da bakarim

• Hocam araç gayet güzel fiyatıda uygun geldi bana yakıt problem değilse alınır tabii, ayrıca kardeşi olan ix35'e de bakmalısınız bence Sportage'den daha güzel ix35. Ama araçlar kardeş oldukları için fazladan fiyat farkı verilmez, indirim yaparlarsa düşünebilirsiniz bagajı 590 litre tasarımı Kia'dan daha iyi. Otomatik 1.6 GDi'ler ortalama olarak 10 litrenin altına düşmüyor. Şehir dışı minimum 7.5 8 litre. Yakın bir akrabamızda 1.6 Otm Sportage var en son bayramda ortalamayı sorduğumda 11.7 dedi, oha dedim
  • belki ileride metres arabasi seklinde anilabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 turbo tce nissan qq 115 beygir var 70 bin TL civarı bu motora tüpte takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 20 Ekim 2014; 21:28:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha güncel kasa 1.2 turbo benzinli yada dci motor Nissan QQ aynı paraya satılırken sportage alınmaz bence

• Sebep: çok yakması
    Kim alır: benzini su fiyatına satın alan veya arabadan gram anlamayan
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    ardından atıp tuttuğun arabayı 4 yıldır kullanıyorum arabadan ben anlamıyorsam sende de gram

edit::::..sakın cevap yazma bozarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pimbo -- 20 Ekim 2014; 22:01:55 >
  • Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama tam bir ucube, arkadan görüntüsü leylegi andiriyor

• Memleketimde benzin 4,75 oda indirimlerle araba yakıyor 11_12 litre daha ne olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.