Şimdi Ara

Neden Statik veya Phantom? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok önemli değil bence, genelde zeal aldıktan sonra baseye döndüğümde 1700+ gold olursa pd alıyorum 1400 civarıysa statik alıyorum. Statik başlarda biraz daha etkili, ileride pd daha iyidir. pd pasifi gayet kullanışlı küçümsemeyin o pasifi.
  • abi statikle krit gelirse +200 dmg oluyor. hem de daha ucuz. ben param olsa da statikçiyim olmasa da
  • Bende işsiz işsiz şeyi düşündüm yasuouya neden ilk item pd çıkılmıyor statiğe göre +%10 as +%10krit

sırf o statiğin pasifi her 100 olduğunda vurduğu için mi
  • Statik al ama mennandan alma boş yere kalırsın başkası da açmıyor gerçi, pardon beyler yanlış geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Forum insan tipleri vol3243432423

Konunun tüm mesajlarını okur, ortak fikirleri bir araya getirir kendi fikirleriymiş gibi mesaj atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Statik alınmasının sebeplerinden biri Pd'dan 300 gold daha ucuz olması (hatta statik gold veren bir itemdan tamamlandığı için erken alınırsa bu fark 400-500 golda da çıkabiliyor), bu sayede last whisperı biraz daha erken bitirebiliyorsun. Diğer sebebi ise Pd'ın pasifinin hiç bir işe yaramaması.

Waveclear falan hikaye. Crit vurmadığı sürece (ki oyundaki crit mekaniği sebebiyle ilk vuruşun critleme ihtimali itemın verdiği rakam olan %20'den daha az diye biliyorum) Vayne dışında hiç bir heroya yarım belki 1 saniyeden daha fazla zaman kazandırdığını düşünmüyorum.

Dostum şöyle birşey de var; bu metada çoğu ADC ye ebedi rushlanıyor. Yani statik ile birlikte %45 kritik olmuş oluyor bu da demek oluyor ki yaklaşık olarak her 2 vuruştan 1 tanesi kritik.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

gerideyse statik shiv alırlar değilse PD (caitlyn için)

item almak için basede olman gerekiyor ileride item alamazsın

ulam

• vayneye ikisini birden çıktığım oluyor arada
  • Karşıda Cho'gath gibi içinden geçmen gerekebilicek herolar varsa phantom alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Konunun tüm mesajlarını okur, ortak fikirleri bir araya getirir kendi fikirleriymiş gibi mesaj atar

• Simdi karsinda 300 armor rammus 200 armor trundle var. IE 'den sonra direk lw rushlaman sacmalik olucak. Bu yuzden statik shiv'e yonelerek 700 gold civari tasarruf yapabilirsin. Hem AS - CRIT almis olursun hemde lw yi erken bitirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Diğer attiğım mesajlara bakarsan hep uzun ve açıklayıcıdır böyle bir şeyi nerden çıkardın anlamadım. Sadece ben değil çoğu kişinin yazdığı yorum bu konu için aynıdır çünkü bu itemin alınmasının birkaç sebebi var. Statikk mi PD mi diye açılan konulara da hep bu cevabı atmışımdır. Üstelik mobilden giriyorum sadece konuya girip yorum attım diğer mesajları falan okuduğum yok. AD Carry rolünü mainlediğim için arkadaşın bilgi almasını istedim. Hadi iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

imza - mesaj uyumu

şu avatarları nerden buluyorsunuz lol deal with it avatars falan diye aradım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

quote:

quote:

imza - mesaj uyumu

şu avatarları nerden buluyorsunuz lol deal with it avatars falan diye aradım ama bulamadım

facebook da birisi resimli yorum atmıştı ben ordan çarptım valla

• quote:

quote:

Lan ne çok eksi. Yemişsin bence pp den kaynaklanıyo

• Late game - PD , early game - Statik

DPS olarak karşılaştırma yapan yüzlerce grafikten oluşan konular var internette.
    Alacağım ilk iki itemdan biri ise statik, değil ise PD tercih ediyorum ki, aldığım statikleri de dakika 30dan sonra PDye çeviriyorum
  • quote:

quote:

genius
  • Saçma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.