Şimdi Ara

Neden Statik veya Phantom?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun zamandır kafamı kurcalayan bir soru bu aslında. Bazı yayınlarda görüyorum adam üst üste Caitlyn oynadı bir oyunda phantom(hayalet dansçı) bir oyunda statik aldı. Ben kendi kafamda saçma sapan yorumladım falan ama tatmin olmadım açıkçası. Bu konu hakkında fikri veyahut hocam bu yüzdendir nokta diyebilecek arkadaşları bekliyorum. Şimdiden elleriniz dert görmesin.

Saygılar. LOW ADC EVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XionBlue -- 11 Ağustos 2014; 3:05:00 >

• Bu konu hakkında fikri veyahut hocam bu yüzdendir nokta.

Diyesim vardı hep kusura bakma
  • Early gamede lane pushlamak istiyorsam ya da takımımın wave clear ı az/yok ise, ufakta olsa bi burst damage a ihtiyaç duyuyor isem Statik Shiv
    Geriye kalan durumlarda Phantom Dancer.
  • gerideyse statik shiv alırlar değilse PD (caitlyn için)
  • 2 sini birden alırsan dmg eksik kalır çünkü.
  • Aoe damage vuran herolarda statik iyi iş görür Jinx gibi veya Trist gibi. Ya da geriye düşmüşsündür altın veren 800 goldluk itemin pasifi ve wave clear rahat farm için alırsın. Onun haricindeki durumlarda Phantom daha iyidir ADC için.
    Zaten artık Vayne ve Lucian'da Youmuu yapıyorsun önce, taaa late'de alırsın PD'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 11 Ağustos 2014; 3:35:08 >
  • Statik hızlı farm yapmanı sağlar hayalet dansçı adcye çıkılır saldırı hızı için problem nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

gerideyse statik shiv alırlar değilse PD (caitlyn için)

item almak için basede olman gerekiyor ileride item alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

gerideyse statik shiv alırlar değilse PD (caitlyn için)

item almak için basede olman gerekiyor ileride item alamazsın

imza - mesaj uyumu
  • senin kafanı yaşamak isterdim kardeşim.
  • Hemen hemen anladım Statik ani hasar ve minyon dalgası temizlemekte etkili. Bu durumlarda eksiklik yoksa PD daha yararlı diyorsunuz. Elleriniz dert görmesin ortalama aynı fikirdeymişim zaten.
  • Çünkü soraka op.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bilmiyorum ama ben draven oynadığım zaman ikisini birden alıyorum :D
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    sen ban yemedin mi qnq
  • Statik alınmasının sebeplerinden biri Pd'dan 300 gold daha ucuz olması (hatta statik gold veren bir itemdan tamamlandığı için erken alınırsa bu fark 400-500 golda da çıkabiliyor), bu sayede last whisperı biraz daha erken bitirebiliyorsun. Diğer sebebi ise Pd'ın pasifinin hiç bir işe yaramaması.

Waveclear falan hikaye. Crit vurmadığı sürece (ki oyundaki crit mekaniği sebebiyle ilk vuruşun critleme ihtimali itemın verdiği rakam olan %20'den daha az diye biliyorum) Vayne dışında hiç bir heroya yarım belki 1 saniyeden daha fazla zaman kazandırdığını düşünmüyorum.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı söylediklerin. Hatta bazı LCS maçlarında görüyordum ilk item statik yapıyorlardı Tristana gibi şampiyonlara. Ben genelde statik kullanıyorum nedenini bilmiyorum ama evet pd nin pasifi çöp gibi.(bazen Draven da işe yarıyor minyon arasında balta tutamıyorum :D)

Güzel yorumun için ellerine sağlık
  • pd kite için etkili shiv burst için, gravese 2. item alırsın shivi dakika 40 50 olduysa satıp pd alırsın
  • Aslında tercih meselesi sana kalmış birşey bu farm odaklı oynarım diyorsan statik yaparsın adam üzerine oynıcam diyorsan phantom yaparsın adcden adcye göre değişiyor kimileri 2sinide yapmıyor mahvolmus + trinity yapıyor..
  • Birçok nedeni var:
    Oyun başında geriye düşmüşsen Statikk Shiv almak mantıklıdır çünkü wave pushlarken 800'lük item ile para kasıp geriye düştüğün durumu telafi edebilirsin.
    Wave clear için pasifi sayesinde Statikk oldukça iyidir.
    AoE vurabilen AD Carry'ler için Statikk tercih edebilirsin. En çok tercih edilen şampiyonlar: Jinx ve Tristana'dır. Statikk pasifi ile iyi burstleyebiliyorlar.
    Bunlara ek olarak late game için Phantom Dancer daha iyidir. Oyun çok uzadıysa Statikk Shiv'i satıp PD alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pd nin pasifini kullanamayanlar çöp demiş . gülüyorum sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.