Arkadaşlar hdd min garanti süresinde 4. yanışı.Kafayı yemek üzereyim bu sefer bilgileride yedekleyemeden pat diye bozuldu. 3. yanışında sistemimin başka parçalarıda yandı. Neyse onları değiştirdim (psu başından beri aynı). sonralarında windows kullanırken bazı sorunlar ve devamında hdd 4. kez yandı. şimdi merak ettiğim psu yüzünden bir sorun olması mümkün mü(elektriksel bir sorun yani) yada başka ne gibi hardware sorunları hdd yi etkileyebilir.
hdd min markası modeli : SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ her seferinde yeni hdd ile değişiyor ama sonu hep aynı :S
Psu olarak ne takılı? O kadar harddisk yerine psu değiştirseydin sanırım şimdi sorun çözülmüş olacaktı.
Yüzde 75 PSU sorunu. veya bulunudugun bölgede saglam voltaj oynamaları var ve psu kalitesiz oldugu için ve regulatör olmadıgı için sistemin zarar görüyor.
Evet bence de psu sorunu gibi görünüyor. Kaliteli bir psu'nun yanında 50-60 Ytl'ye bir ups de alırsan tüm sistemini korumuş olursun
psu 2004 e aldığım feel hurricane kasanın kendi içinde gelen psu su. bozulmuş olabileceği aklıma gelmedi açıkcası :D hdd 4. kez bozulunca sorunu kendimde aramaya başladım :D hdd ler hassas aletler ama başka şeylerin de bozulmaması aklımmı kurcalıyor mesela x-fi extreme music ses kartım hala güzel çalışıyor :D
aklınıza gelen başka sebepler olabilirmi ?
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme