Ben bundan şüpheleniyorum. Türknete üye oldum olalı böyle aptal aptal robotlar beni arıyor telefonla. Ttnet teyken asla böyle şeyler olmazdı. Ya acaba bunlar ucuza satıyoruz kalanını da verilerini satıp çıkartalım falan diye mi düşünüyorlar? Ben hiçbir yere kolay kolay telefon numaramı vermiyorum bunlar nereden buluyorlar? Ya türknet veriyor ya da çok saçma sapan bir şeyden dolayı. Size de oluyor mu arkadaşlar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Mart 2022; 0:54:12 > |
Neden sürekli 'internet süreniz bitmiştir vs.' diye telefon alıyorum? Türknet verilerimizi mi satıyo
-
-
Turk Telekom altyapısını kullanan firmaların kullandığı ortak veritabanları var. bu tür yerlerden bu bilgileri sızıyor sanırım, benim de telefonuma her gün 2-3 kere geliyor bu tür dolandırıcı aramalar
-
TurkTelekom kullanıyorum bir Allahın kulu aramıyor, var bunda bir çapanoğlu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben artık mobil operatörlerin numaraları pazarladığından şüpheleniyorum. Evdeki internet yaklaşık 5 yıldır benim üzerime ancak annem ve babamın telefonuna hergün geliyor bu çağrılar ki annemin üzerine internet aboneliği hiç olmadı. Bunun haricinde de 6 ay önce yeni hat alan ablamında bir internet aboneliği olmamasına rağmen aynı çağrıları alıyor. Benim en büyük şühelim operatörlerin kendisi sonraki şüpheli ise çoğu kişinin ne izni verdiğini bilmeden telefona yüklediği truecaller gibi uygulamalar.
-
Vodafone icin bu soz konusu, en cok vaka vodafone da, tt mobilde bu durum söz konusu değil, turkcell de durum nedir bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. TurkNet sizinle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyor. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri lütfen dikkate almayın.
TurkNet Resmi Numaraları:
(0850) 288-80-80
(0850) 288-10-10
(0212) 703-45-45
(0850) 288-80-81
(0850) 288-80-16
TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:
0(850) 288 30 30
0(850) 288 30 40
0(850) 288 30 20
0(212) 703 13 06 Bir sorununuz olursa her zaman buradan, diğer sosyal medya kanallarımızdan ya da online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. -
Bari şöyle hassas konuda kopyala - yapıştır cevap vermeseniz. Müşterinize saygısızlık artık bu...
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- açık is emri var işlem devam edemez ne demek
- internet ışığı yanıp sönüyor
- modemden cızırtı gelmesi
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
- gigafiber nedir
- statik ip
- turknet fiyat 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X