Şimdi Ara

Neden Takı Basamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nerdeyse 7-8 tane dex 8 takım var ancak bunları item basma yerinin 2. seçeneğindeki takı basma yerine koyamıyorum 1 tane bile...sadece kağıt koyabiliyorum takıları koyamıyorum..Neden bilen var mı ? Ya da sizdede böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaphria -- 13 Haziran 2009; 20:57:10 >

• büyük ihtimal takılarında rare item yazıyor demi yada upgrade diye bir yazı yok o takıları +9 a geciremezsin sadece +8 olarak kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

büyük ihtimal takılarında rare item yazıyor demi yada upgrade diye bir yazı yok o takıları +9 a geciremezsin sadece +8 olarak kullanırsın

Evt upgrade die bir yazı yok..Şu hayvanların büyükleri çıkıyo ya onlardan çıkarmıştım..Neyse artk.. Saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaphria

quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

büyük ihtimal takılarında rare item yazıyor demi yada upgrade diye bir yazı yok o takıları +9 a geciremezsin sadece +8 olarak kullanırsın

Evt upgrade die bir yazı yok..Şu hayvanların büyükleri çıkıyo ya onlardan çıkarmıştım..Neyse artk.. Saolasın..

niyazıkki işe yaramıyor
  • Magic itemdir o yüzden basılmıyor onlara
  • O itemler "Magic Item"dir. Magic Item yazan yerde Upgrade Item yazması gerekli itemi yükseltebilmen için.
  • Saoln ilgilendiğinz içn..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.