Herkese merhaba. Uzun süredir Apple Iphone kullanıcısıydım. Radikal bir karar vererek android tabanlı Samsung Galaxy S aldım kendime. Ama cihazla birlikte Turkcell in orjinal Rom u yüklü geldi. Bunu da forumlardan takip ederek söylüyorum. Bu romlar konusunda hiçbir bilgim yok. Neden herkes Turkcell rom undan kurtulun. Kullanmayın. vs vs gibi yorumlar yazıp bu romu değiştirmek istiyorlar? froyo diye bi rom varmış onu kuruyorlar. sormak istediğim neden bunu değiştirmeliyiz? Değiştirdiğimiz zaman bize ne gibi avantajlar sağlıyor. Dediğim gibi bu cihaz hakkında ve android işletim sistemi hakkında en ufak bi bilgim yok. Forumlarda bu sorunun cevabını aradım ama bulamadım. Sadece adım adım galaxy s vs konular var. Lütfen bu konuda aydınlatın. Teşekkürler
Kardes her yerde önüne operatör'ün reklamları filan çıktığı icin sıkıcı gelebiliyo , fakat rom değiştirince garanti dışı kalır cihaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme