Telekom, türkiyenin en rezil operatörüdür bunu bilmeyen de yok hocam, çekim kalitesi ülkenin dört köşesinde de vasattır. Vodafone kullananlar ucuzluktan yana, çekmediği doğrudur ama bunu kontörlü abonelere bilerek yapıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden Vodafone? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kontörlü aboneler ne alaka. Herkese yapıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalı abonelerin hızı daha yüksek. Karşılaştırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoin -- 14 Ağustos 2021; 2:26:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz bunu bilin derim, bu teorinizi kim görse basar kahkahayı geçer, vodafone değil faturalılara redlilere bile hızda ayrıcalık tanımıyor...
-
Telekom kullanıyorsunuz diye boşa övmeyin hocam kendi baz istasyonunda çekmez. Telekoma geçtim anca 3 ay kalabildim rezalet ötesiydi. Zamanında vodafone faturalı kullanmışlığım da var kontörlüye göre 1 2 tık hızı arttırıyorlar. Yakınınızdan kullanan varsa test edin
Dediğiniz gibi bir durum yok. Hız onceliklendirme sistemi görülür bir biçimde yalnızca Turkcell'de var. Vodafone'da da olsa olsa en fazla normal abone ve Red diye ayrım yapılır. Kontörlü faturalı diye ayrım yapılmaz. Ayrıca bana kalırsa Vodafone, TT'dan daha berbat bir hizmet veriyor. Uygulamasından doğru düzgün fatura/TL ödenmiyor. Kullanım detaylarında sürekli hata veriyor. Bazı telefonlarda uygulaması hiç stabil değil.(Özellikle Intel işlemcili Android cihazlarda, sürekli durduruluyor) Şebekesi hiç stabil değil, bir arama yapıyorum 4.5G'den 3G'ye 3G'den 2G'ye düşüyor telefon durdugu yerde çekmesine rağmen. En sonunda da arama yapmıyor. Bazı yerlerde 3 haneli numaralar(185,186 gibi) aranmıyor. Hızına ve müşteri hizmetlerine hiç girmeyeceğim. O nedenle TT bana göre Vodafone'dan daha iyi. Ha siz tam tersi bir deneyim yaşamışsınızdır o ayrı. Ama forumda çoğunluk dediğimi diyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben tt kullanıyorum ilginç olan şu ki tel 3g de daha hızli download hızı ve İnternet hızı var. 4.5g de bulunduğum bölgede internet hızı çok düşük ama 3g ye çekince internet harika oluyor :)
tt 4.5g kullanim orani yuksek oldugundan hizlar yavas oluyor
Şebeke sabitleme yapmayı denemiş miydiniz?
-
Alakası yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 14 Ağustos 2021; 10:26:59 >
Ama hocam gerçekten 4.5g de download hızı 600kb iken 3g ye çekince 20mb oluyor :)
Dostum nereden duydun ettin bilmiyorum ama kesinlikle öyle bir durum yok. Bende vodafone deneyimledim ve faturalıyken öyle geberikti ki hızlar daha altının olması imkansız. Faturasızlar daha hızlıydı desen inanırım o derecequote:
Orijinalden alıntı: yusufoinTelekom kullanıyorsunuz diye boşa övmeyin hocam kendi baz istasyonunda çekmez. Telekoma geçtim anca 3 ay kalabildim rezalet ötesiydi. Zamanında vodafone faturalı kullanmışlığım da var kontörlüye göre 1 2 tık hızı arttırıyorlar. Yakınınızdan kullanan varsa test edin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şebeke sabitleme derken hocam?
3g yada 2g'ye sabitleme.
-
Vodafone kullanma sebebim yanında gelen ücretsiz Vodafone tv ve yemeksepeti, trendyol vb. gibi olücü kampanyaları. TT ile arasındaki fiyat farkını çıkarıyor bence o nedenle ben TT gibi konumluyorum Vodafone'u.
Faturalı denince zaten RED gelir, ya uyumlu ya red bunlar da hızı arttırdığı doğrudur. Sizde turkcell kullanıyorsunuz diye övüyorsunuz boşa hocam. TL ve fatura ödeme de şuana kadar da sorun yaşamışlığım yok.
Faturalı redli paketlerde data hızı yüksektir. Bunu vodafone da kanıtlıyor zaten, 3 operatöründe bilerek data hızı düşürdüğünü biliyoruz
Hız testi konusuna bakabilirsiniz. Redli olup hatta sınırsız olup 10 hatta 5mbps’i geçemeyenler var. Uyumlu tarife kullanırken bende bu hızları görüyordum. Bazen 1 mbps altını gördüğüm bile oluyordu.quote:
Orijinalden alıntı: yksufFaturalı redli paketlerde data hızı yüksektir. Bunu vodafone da kanıtlıyor zaten, 3 operatöründe bilerek data hızı düşürdüğünü biliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bölgende band 20 vardır herkes çoğunluk 4g şebekesine bağlıdır 3g kullanıcısı az olduğun hız almanız doğaldır .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X