Benim Turkcell'li olmamla Türk Telekom'u övmem arasındaki alaka nedir? Daha önce Türk Telekom'da, Vodafone'da kullandım. Vodafone'da 2 ay dayanabildim en fazla. Ayrıca kötü hizmet veren bir operatörü neden kullanayım? İyiye iyi kötüye kötü derim. Aynı şekilde Uyumlu ve Red tarifeleri dışında bir sürü faturalı tarife var. Sadece ikisi yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 14 Ağustos 2021; 12:27:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden Vodafone? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam ne kadar pahalı tarifeyse ona göre arttırıyor, şebekeye göre hızda düşebiliyor. Kalkıp 10 20mbps vereceği yok ev internetine ihanet etmiş olur max 5 6mbps
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı denince, öncelikli 2 tarife
Pahalı olmasıyla bir alakası yok. Adam sınırsız internete, hız kısıtı olmayan pakete 180₺ - 250₺ arası para veriyor. Hızı yine 10mbps ve altı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 14 Ağustos 2021; 12:51:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Red tarifesi kullanıp 0.50 mbps hız alanlarda var, pek bir öncelik yok red tarifekerinde.
Kesinlikle. Öyle bir şey olsa kendimi ahmak hissederim. Dolandırılıyorum derim kendime.
Topkapida en yoğun saatte 10-15
Kumburgaz gece 150civari gunduz 20-40 arasi aliyorum.
İşim gereği antalyaya sık gidiyorum magduriyet yasamadim yolda hep bir canlı yayin açık olarak gidiyorum.
İstanbul içinde avrupa yakasinda sorun yaşadığım yer olmadı.
Twitch tuketimim çok fazla gün içinde yolda evde ses olsun diye açarım 720 p altına düşmem hiç gerekmedi.
Ben gayet memnunum ha turkcelle dönmek isterim tabiki fakat kotadan dolayi gerilmek defans yapmak istemiyorum psikolojim bozuluyor kota olunca 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hayal dünyasında yaşıyorsunuz, ayrıca mum etkisini bilmemeniz de bunun kanıtı...
Kendi baz istasyonunda çekmez demişsiniz, baz istasyonunun dibine girerseniz yüksek hız ve verim alamazsınız çünki sinyali doğrudan karşıdan almanız lazım, öyle daha verimli olur ve çekmeme gibi bir ihtimal olmaz, telekom'un vodafone'u hız konusunda geçeli seneler oldu..
Biz telekomlu'lar mors alfabesiyle iletişim kuruyoruz zaten, yakında dumanla iletişim kuracağız...
Hatta @krkmz1666 ile kendi alfabemizi kurucaz yakında onla iletişim kuracağız..
Tövbe estağfurullah gündüz gündüz güldürdü ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 14 Ağustos 2021; 17:13:58 >
Sürekli kullanacağınız yerde test yapın. Eğer hızlar hep böyleyse geçsenizde verim alamazsınız. 2 gündür Sincan dayım. En yoğun saate bile pubg de 30-40 ms civarında gezdi. Hız testleri 50 üstü. Oda zemin kat. Ama başka hiç bir yerde daha Vodafonu 10mbit üstünü zor gördüm. Vodafone konum seçer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sıkıntılı mısınız anlamıyorum. Mobil veri bu? data hızı 100mbps mi bekliyorsunuz anlamadım, max vereceği 5 ila 6mbps olur bizde öyle 10 20 verecek demiyoruz.
Türk telekomun yalnızca ev interneti iyidir. Onun dışında arama (ses kalitesi), mobil veri hızı rezalet ötesidir ve kanıtlanmıştır. Telekom kullananların kendisine saygısı yok, ben fakir diye adlandırıyorum genelde
3 operatör kıyaslaması şu şekildir; 1 turkcell 2 vodafone 3 türk telekom. Turkcellin de herhangi bi iyi tarafını görmedim 5 dakika da 1 mobil neti kesip 10 saniye açması garip. %10 kısmı devlete bağlı diye 1. sırada sanırım
Dostum daha iyisini istemek varken neden 5mbps/6mbps ile yetinelim ? Biz böyle yaparsak onlar da işgüzar olmaya başlar. Yolmaya devam ederler.
Var mı hocam bildiğiniz yeni bir operatör. Dünya devi vodafone ama sadece bizim ülkemizde rezalet konumda. Alt yapı sıfır
Turkcell abonesiyim hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım, yaşayanıda görmedim. Turkcell devlet tarafından alınmadan önce de bir numaraydı. Turkcell'in yeri hep sabit ama son zamanlarda Türk Telekom Vodafone'yi geçti. Vodafone sadece paket/tarife olarak güzel.
Araplar, ingilizleri geçtiyse yeni bir şeyler deniyorlar o zaman
Dünya devi olması bir şeyi değiştirmiyormuş demek ki. Turkcell 15mbps/sınırsız hat çıkarsa 170₺'ye, Türkiye'de hiçbir operatör ayakta kalamaz kolay kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 14 Ağustos 2021; 22:11:17 >
Arapların
O zaman size turkcell'de 20 gb 80 TL almaya devam
Ayrıca telekom ucuzculuk fakirlik felan değildir, telekom kullanan parasının kıymetini bilir, internetinin kıymetini bilir, 1 gb internete 24 tl vermez.
Ben enayi miyim ki aynı hızda internete 40 lira vereceğime 60-70-80 lira vereyim?
Forumda ki çoğu kişi neredeyse telekom kullanıyor ve mobil operatörler bölümü oldukça türk telekom'dan memnun.
Turkcell çekim konusunda iyi fakat öyle bir benimsenmiş ki sanırsın marsta da şebekesi var...
Daha yeni babamın telefonundan hız testi yaptım. 4.5G var, sinyal göstergesi full, hıza bak 😄😄😄
süperbox ilk çıktığında ne oldu ne değişti ayakları basmıyor demi diğer operatörlerin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X