Şimdi Ara

Neden Vodafone? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk çıktığında kotasız mıydı ? Peki şimdi kotasız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt

İlk çıktığında öyleydi kalite alt yapısı kaldıramadı fiyat yükselttiler biz bu işi beceremedik diye

Şuan internet sitesinden bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Denedim hocam, problem yaşadım yine de. 3 haneli noları ararken zaten 3G'ye falan düşüyor o normal.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bağlantı atabilir misin ? Fiyatlara zam geldiğini biliyorum.

• 3G'de ses kalitesi diğerlerine göre kötü yine de fena değil. VoLTE açınca gayet berrak bir ses kalitesinde konuşulabiliyor Türk Telekom'da. Mobil veri hızına rezalet diyorsanız da hayatınızda hiç Vodafone kullanmamışsınız demektir.

• Tuşlu telefon varken acaba nerelerinden duyuyorlardı nasıl konuşuyorlardı merak ettim

• Benizakura kullanıcısına yanıt

Neyin bağlantısını istiyorsunuz Neden Vodafone? 

• Bimcell den geçtim vodafone'a hattım bugün açıldı, hız konusunda kesinlikle fark var inşallah sorun yaşatmaz.

Neden Vodafone?

• 😄😄 kardeşim her zaman kendin için daha iyisini iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phiedod

Bimcell den geçtim vodafone'a hattım bugün açıldı, hız konusunda kesinlikle fark var inşallah sorun yaşatmaz.

İnternet hızın düşecek bu net. Umarım fazla etkilenmezsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgenizde telekom'unhızı düşük diye genel olarak telekom'un hızları kötü olmuyor yalnız. Telekom kullananların birçoğu cazip tekliflerinden dolayı kullanıyor genelde.

• Türk Telekom hız olarak orta düzeylere yükselttiler yine iyi ama Vodafone 2mbps nedir ya.

• Arkadaşlar vodofone red20 paketindeyim 71 TL ye yaklaşık ek verdikleri internetle beraber 25gb oluyor. Üstüne birde haftalık çarklardan yaşlaşık 30gb yi buluyor. Gayet yeterli fakat internet hızım çok düşük. Sürekli 2.5/3.0 mbs civarında. Sizce 60-80 tl bütçe civarında en hızlı mobil veri hangi operatörde var yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

• Hocam mobil veri hızları hakkında bir bilgin var mı hani aynı ayarsa uğraşmayayım ama kayda değer fark varsa ipi ucuna koşarım. Kimisi diyor telefonda hız testlerinde 25/30 mbs alıyorum. Arkadaş ben 2.5/3.0 alıyorum çok mu anormal bir konuşup sordurtayım mı bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.