Şimdi Ara

Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heryerde 0.5 veriyor dedikleri vodafonedeyim hocam 😂

Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aman Allah göstermesin hocam, o kadar borç'tan sonra ülke den kaçarım, sen bilirsin hangi ülkeye kaçacağımı Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HalkaMassara545 H kullanıcısına yanıt

Vodafone ülkeyi terk edecek diyorlar yıllardır, dur bakalım olacak herhalde birşeyler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hani

• Ben attım hocam, çalışma yaptılar hızda 2 megabit bir değişme oldu. Bir daha açtırırsam uğraşıcam. VF'nin önünde çok engel var, olmasa şuan sabit her yere 20 mbps veriyordu.

• Allah göstermesin ama gideceğin yerde Vodafone var mı?

• Yok Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? 

• Vodafone'un gözü yaşlı

• Aman duymasın, gelip oraya da Vodafone kurarlarNeden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? 

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok çok zorunlu kalmadıkça kesinlikle geçmeyeceğim operatör. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok zaten. Hız yok. Her yerde konuşursun o ayrı. Daha sonraları tt de geçtim. 4g çok az çekiyor o da. Türkcell aralarında en iyi.

• Vodafone GSM iletişim, yazılım işleri ile çok iyi olması gerekirken sürekli olmadık yerlerde çekim sorunu var, 3 gündür de fatura jet ten internet faturası ödemeye çalışıyorum ödeyemedim sadece GSM olarak değil her şeyi ile problem bu firma, uygulamaları siteleri tamamen problemli

hatları taşıdım turkcele

bu ay da internet 20 megabit hızında normal ev interneti 103 tl aylık taahhüt bitiyor ondan da kurtulacağım

Türk Telekom 3 ay ücretsiz toplam 27 ay x 105 tl , 24 megabit fiber siparişi oluşturdum

Ayrıca taşıdığım hatlardan birinde 13 tl kaldı defalarca denedim iade başvuruyu tamamlayamadım

Ayrıca kulakları çınlasın onların iki yıldır 20 megabit interneti 103 tl ye kullandirtti bana, 70 80 tl ye 50 megabit fiber verdiği kişiler çok ayrıcalıklı insanlar demekki Vodafone net için

şimdi yeni kampanya yapmışlar 6 ay yüzde 50 indirimli diye, bedava versen faydası olmaz Vodafone efendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene Turkcell bir anda 80 TL civarı fatura gönderince, yarı fiyatına geçiş yapmıştım ama pek memnun değilim. Kasım'da sözleşmem bitecek Turkcell'e döneceğim.

• hangi sorunu yaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Geçen sene Turkcell bir anda 80 TL civarı fatura gönderince, yarı fiyatına geçiş yapmıştım ama pek memnun değilim. Kasım'da sözleşmem bitecek Turkcell'e döneceğim.

Sorunlar abidesi vodafone.

Turkcell’de kafan rahat olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    İmzamı atarım +1

• Yıllarca turktelekom ve turknet kullanmış biri olarak söylüyorum ,5 ay önce evde internet vodafoneye geçtim interneti kablonet üzerinden verdiler .İnternet 5 aydır 1 kere bile dahi kopmadı .İnternet böyle olur dedim.Turknet ve telekomda sürekli internetim kopuyordu ve çok pahalıydı şuan 50/5 pakete geçtim ve 89 TL ödüyorum aylık .103 TL ye 20 Mbps paketmi olur .Onu geçtim senin şuan turktelekomdan aldığın pakette çok pahalı .Okadar hızlara o parayı hayatta vermem ,bilinçli olmalısın herzaman.
    Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.