Aynen Ağustos'ta gelir gibi, ben biraz bekleyeyim o zaman, umduğum gibi birşey gelmezse Turkcell Faturalı'ya geçerim belki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden Vodafone Tercih Ediyorsunuz? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Memnundum da hızı yetmemeye başladı + sonra dan internet yetmeyecek idi. Burda 3,4 Mbps veriyor 2 mahalle ötede 45,50 Mbps veriyor hocam, şimdi cayma bedeli az çıkmış iken Turkcell Faturasız'a taşıdım hattı, hem de aynı yerde Turkcell 50 Mbps falan veriyor. 1-2 ay bekleyeceğim Vodafone'un yeni tekliflerini, umduğum gibi birşey gelmezse Turkcell Faturalı'ya geçebilirim veya Vodafone Faturalı'ya geçer mevcut limitsiz teklifleri almaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen de hiç acımıyorsun ha
Oldu mu oluyor hocam çok şükür, olmazsa zaten yapamayacaz
Telekoma acımadın diyorum, yavaşlayınca çıkmışsın hemen
bekleseydin belki düzelirdi.
Zaten sonra dan internet yine yetmemeye başlayacaktı hocam, varsın olsun şimdiden çıktım, düzelsin veya düzelmesin sağlık olsun, 2-3 ay sonra çıksaydım daha beter ücret verebilirdim
Hocam siz de sürekli hat değiştiriyorsunuz, hangi hattı kullandığınız belli olsun artık.
Umarım banka blokeleri sizin için sorun olmuyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 23 Temmuz 2021; 17:48:41 > -
3 tane banka olması lazım hocam, 1'ini aktif olarak kullanıyorum, ondan sorun yok
Üçünü de kullanıyorum sayın hocam, durumlar belli olmuyor iyi veya kötü, taşımak durumun da kalıyoruz
-
Suanki tarife hangisi senin kanka bende memnunum çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyat çok iyi hatta en iyi fiyat vodafoneda. üç oparatörü da kullandım telekom iptal oldu turkcell ve vodafonla devam ediyorum. telekom hediyede turkcellden daha kıt. kullanmayınca kapanmış gitmiş. vodafone çarkda bol gb veriyor. yemeksepeti trendyol da cabası. en uygunu vodafone
Turkcell'de keyfine bakacak artık değiştirmesine gerek kalmayacak hocam
-
Vodafone faturalı çok sakat iş biraz, bir bakmışsın 18.000 TL'lik telefonu faturana yansıtmışlar. Tabi herkeste bu olay olacak diye birşey yok, milyonda bir denk gelir.
100'dü sanki hız?
O cihazdan banada bir tane yollasa Vodafoncuğum çok güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X