Şimdi Ara

Neden Yenildik? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocamanın Fenerbahçesinden hiç bir fark olmadığı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da sans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Biraz da sans.

dediğin şey bu gece olmasaydı 8-9 tane yemiştiniz.Hiç ıh mıh deme bütün pozisyonların videosunu koyarım sadece beni uğraştırma.
  • Sans degil oyun kurucu yok sizde hep yazıyorum ortasaha bollugunuz var ama ihtiyaciniz o bollukta yok size yeni bir Alex lazm bunuda bulmak o kadar kolay degil gidip hala forvet alıyor yonetiminiz..Bugun o Sow forvette neler yapti tek başına direkler son anda kurtarislar bu adama yardimci lazm degil arkasina kurucu lazm.

• neden mi yenildik çünkü kulüp sistemi yanlış. biz hala 1 maç süper oynayıp 5 maç yatan yabancılara bel baglıyoruz . eger baroni redbull maçındaki gibi oynasaydı bugün alırdık maçı veya o maç kötü oynasaydı bu maç formayı göremezdi. işte bizim saha içindeki en büyük eksiklşiğimiz yabancılarımızın bir iyi 5 kötü olmasıdır. bu yüzden inişli çıkışlı oynayan adamlar yerine çok iyi değil ama belli bir standardı olan adamlar almalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultan_mehmedhan

yine hüsran derken

bir fenerbahçe yenilgisinden sonra gs liler dese anlarımda.ezici üstünlüğümüz olduğunu unuttun galiba

Şimdi bu yazıyı yazdığım için provokatör yaaa falan diyecekler ama hiç umrumda değil.

Yıl olacak 2014,o günlerin üzerinden 4 sene geçmiş olacak neredeyse,hala aynı terane.Sizin 10 sene lafınızı kendime uyduracak olursam son 10 maçta Galatasaray 4,Fenerbahçe 3 galibiyet almış.Bu mudur ezici üstünlük?

+1 adamlar 2 senede 2 süper lig, 2 süper kupa ve çeyrek final yaptılar ŞL de. Sen neyin ezici üstünlüğünden bahsediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Altan26

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Yinemi husran ? 10 Kisi uzun sure direndik bence. Hatirlatirim direkten donen top var.

Arkadaşım futbol bu direkten de dönecek,çizgiden de çıkacak top.ona bakarsan sana abartısız diyorum 8 9 tane %100lük kaçırdıgımız pozisyonlar sayarım.

Ayrıca napalım 10 kişi kaldınız diye? Kalmasaydınız.Alvesin suçu yapmasaydı.Artı olarak geçen sene 10 kişi aldık kupayı sizden.Saçma sapan bahaneler bulmayı bırakmanız gerekiyor.

Ne bahenesi? heryere yazdim tebrik ediyorum gsyi.

Bilip bilmeden konusma. 10 kisi nasil aldin ? 90.dkdaki penaltiyla.

• Fenerbahçeye acilen sol açık ve ortasaha lazım. Bunu alakasız bile olsa her konuda söyleyeceğim. Ayrıca bence bugün iki takımda kötüydü, Gs beklediğimden kötü çıktı, bu kötü Fener karşısında bu pozisyonları verirlerse şampiyonlar liginde işleri zor , gerçi bizim içinde avrupa ligi gruptan çıkarız sonrası şans
  • galatasaray binbir çabayla culio'yu satıp meloyu maça dahil etti sen emenikeyi edemiyosun ne diyim artık...
    orta sahamız dillere destan ama top dağıtabilen ve rakip alana hızlı çıkabilen birisi yok bi top alıyolar ayaklarına 10 saat kendi ekseni etrafında dönüyorlar.Bizim takım ne kadar seviyor dar alanda top oynamayı...
  • Beyler Alves çok iyi. Yanına mutlaka bir stoper şart. Almıyorlarsa Kadlec'i monte etsinler sıkıntılar bitsin. Kadlec çok sağlam kademeye giriyor, ayrıca hızlı müdaheleleri var. Birbirlerini tamamlarlar. Alves'in sinirlerine hakim olması lazım. Benim düşüncem ilk sarı kartı Emre'ye kızıp gördü. Emre orda 3-4 kişi arasına girip topu kaybedince, sinirlenmiş olabilir.. Kesinlikle yenilgiyi Alves'e bağlamıyorum ama 10 kişi olmasak belki farklı şeyler olabilirdi. Bugün Sow'un da ayağının dümeni yoktu.. Çok net pozisyonlar gitti. Mert'i kazandık. 3-4 tane %100 engelledi. üzülmeyin. Altı üstü bir süper kupa. Asıl önemli olan lig.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Fenerbahçeye acilen sol açık ve ortasaha lazım. Bunu alakasız bile olsa her konuda söyleyeceğim. Ayrıca bence bugün iki takımda kötüydü, Gs beklediğimden kötü çıktı, bu kötü Fener karşısında bu pozisyonları verirlerse şampiyonlar liginde işleri zor , gerçi bizim içinde avrupa ligi gruptan çıkarız sonrası şans

Şükür güzel bir yorum.

Arkadaşın dediği gibi iki takımda kötüydü.Ersun Hoca büyük takım hocası değil bence son 3 resmi maçınızda bariz gözüktü. Salzburg o kadar pozisyona giriyorsa o takımda sorun vardır.Bana hazırlık süreci felan demeyin belliydi Fenerin erken açacağı ligi.Ayrıca Galatasaray'a oturmuş diyenlere soruyorum Fenerbahçe oturmamış mı?İki resmi maç oynadı maç temposuna biraz daha erken alışmaya başladı.Maçın kilit noktası hiç şüphesiz Mert'ti.Gelecekte Milli Takım kalecisi olabilir.Mert olmasa 2. Yarı maç biterdi.

• şüphesiz ki alves in kart görmesinin sebebi vardır. drogba nın eline basarken, ilk sarıda tekme atarken, Salzburg maçında yere düşen rakip oyuncunun eline basışı hepsinin mutlaka sebepleri vardır, veya pozisyon gereğidir, kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. kabul edelim sert olduğu bir gerçek ama tatlı sert.

Arsenal maçında kendisine bir şans verilirse f.bahçeyi epeyce toplayacaktır. jiroy a havadan nefes aldırmayacaktır.ama ya yerden ?
  • yenilmenize sebep midir bilmem ama ben fenerbahçe de eksik gördüğümü söyleyeyim.
    orta saha... orta sahanız neredeyse hiç "ısıran" tipte değil. yani topal emre sert oyuncular ama inanın gs de oynamayan emre engin yekta vs en az onlar kadar olmakla beraber çoğu kez de onlardan daha çok koşup savaşıyorlar. hatta amrabat bile kanat olmasına rağmen içlere kadar koşuyor, orta sahayı destekliyor
    fb de ne yok? fb orta sahayı 3 lemiş. iyi güzel ama bu üçlü orta alanı kapayamıyor ki... gs amrabat sneijder selçuk melo hamit ile resmen ortaya bir set çekerken (bir de bu saydıklarım hep gezerek oynuyor) fb orta alanı 3 merkez oyuncuya teslim etmiş. bir tarafı kurtarsalar diğer taraf patlak veriyor.
    ileride de 3 forvet.. üçü de daha doğrusu kanatlardaki sow ve kuyt top rakipteyken hiç bir kanat oyuncusu gibi orta sahayı kapatmıyor. bizde o gün kanatta daha doğrusu bizde kanat yok, kenarda kim oynarsa oynasın o orta sahayı desteklemek zorunda!! ama fb de sow ve kuyt bunu yapamıyor. bu nedenle orta saha zayıf kalıyor.
    defansınız bence iyi. yani standartı var. golü yedikten sonra azcık bastırdınız bizim defans abuk subuk pozisyonlar vermeye başladı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

bir fenerbahçe yenilgisinden sonra gs liler dese anlarımda.ezici üstünlüğümüz olduğunu unuttun galiba

Şimdi bu yazıyı yazdığım için provokatör yaaa falan diyecekler ama hiç umrumda değil.

Yıl olacak 2014,o günlerin üzerinden 4 sene geçmiş olacak neredeyse,hala aynı terane.Sizin 10 sene lafınızı kendime uyduracak olursam son 10 maçta Galatasaray 4,Fenerbahçe 3 galibiyet almış.Bu mudur ezici üstünlük?

ben şu tarihten yada şu tarihler arasını konuşmuyorum.tüm zamanlar konumuz

İşinize nasıl geliyorsa öyle.Yenince,şampiyon olunca son 10 yılda üstünüz,yenilince,şampiyon olamayınca zaten tüm derbilerde öndeyiz,1959dan önceki İstanbul Cuma bilmemne ligleri de dahil edilsin.Tüm zamanlardaki başarıları hiç konuşmaya gerek yok zaten,Uefa Kupası ve Süper Kupa hepsine yeter.Şampiyonluklarda,Türkiye Kupası'nda,bütün kupalarda biz üstünüz zaten.

Tebrik et geç işte.Bu senin hazımsızlığını gösterir.

sen işi 6-0 muhabbetine getirmemi istiyorsun ama getirmeyeceğim

söylediğim açık ve net.tff nin kabul ettiği karşılaşmalarda bariz üstünlüğümüz var,konuyu değiştirmeye çalışmak nafile hareketler.

Ayrıca Tff'nin kabul ettiği kupalarda da açık ara bizim üstünlüğümüz var.Sen Kadıköy'de yenilmeyedur,ben de kupa maçlarını ve Arena'daki maçları kazanayım,şampiyon olayım yeter.İkimiz de mutlu oluruz.

fenebahçe toplam galibiyet 143
    gs toplam galibiyet 121

artık dağılabiliriz

Genel kupa klasmanı:

Galatasaray:65
    Fenerbahçe:53

Artık dağılabiliriz.

Sen eger basariyi ezeli rakibini yenmek olarak goruyorsan o senin hedeflerinin ne kadar kucuk oldugunu gosterir. Bu iki takim icinde gecerli. Futbolda onemli olan uzun bir maratonun sonunda basariya yani kupaya ulasmaktir. Derbiler sadece taraftarlari sevindirir. Eger kimin daha basarili oldugunu gormek istiyorsan kupa sayisina bakacaksin bir gun fener bizi gecerse tebrik eder daha cok calisir gecmeye calisirim. Gerisi hikaye

• Aynı şeyi söylemekten sıkıldım.Fenerbahçe bir playmaker alana kadar böyle maçlar izliycez arkadaşlar.Ne zaman top atabilen, orta saha ile forvetleri birbirine yaklaştıran bir adam alınır o zaman adam gibi maç izlemeye başlayabiliriz.İsterse mourinho gelsin yine aykut kocaman'ın bıraktığı gibi oynar takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Orta saha ve kanatlar islemedi. Bekler hasan disinda kotuydu. Cristian ve emre faydasiz oyuncular, sow ve webo da yalniz kaldi, kuyt cop bir oyuncudur. Alper'i begendim bu adam bizi tasiyacaktir.

:) kanat diye birsey yok artik

• Yabancı kontenjanı sizin için de dezavantaj oluşturuyor ama ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz.Kurtarıcı diye Caneri,Umutu alıyoruz oyuna.Böyle bir şey olabilir mi? Birbirimizi yemekten başka bir şey değil.Evet geçen seneden belliydi bu ama cidden saçma bir uygulama.Alperi almamış olsaydınız siz de 17 kulübün yanında olurdunuz.Alper için resmen takımı harcadınız.Stoch gibi bir adam kiralanacak bir adam değil.En azından yedekte oturur.Oyuna girdiğinde bir şeyler yapabilir.
    Başkanınız çok yanlış yapıyor.Sizin yerinizde biz olsak çoktan kapatmıştık kulübü.Bu halde bile transfere çok fazla para harcayabiliyorsunuz.Alırsınız sağlam 1 2 yabancı beraber geliştiririz Türk futbolunu.Ha bize fark etmez kontenjan filan.Öyle de böyle de 4.yıldızı takacağız oraya.
    Brunoyu çok beğendim.Tam bir Lugano ayarında stoper.Çirkeflik var ama olması gereken o.Hiç önemli değil.Çıkıp çatır çatır oynar.
    Sow sol kanatta çok eziliyor.Emenike gereksiz bir transfer.10 numarayı doldursanız çok iyi bir kadronuz vardı aslında ama vizyon ve sistem yanlış bana kalırsa.Sow tek başına komple bir oyuncu.Arkasına Bi 10 numara koyulsa iş bitecek.
    Çirkef oyuncular rakip tarafından sevilmese de takım için en iyi oyunculardır.
    Melo,Bruno,Emre B,Eboue vs.
    Bi 10 numara transferiyle tüm problemleriniz çözülür bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Biraz da sans.

dediğin şey bu gece olmasaydı 8-9 tane yemiştiniz.Hiç ıh mıh deme bütün pozisyonların videosunu koyarım sadece beni uğraştırma.

Hadi oradan fanatik. Alves cikana kadar kac pozisyonunuz vardi da konusuyorsun.

• beyler bir galatasaraylı olarak, hala şaşkınlığımı atamamış olsam da bekir bugün drogbayı gayet iyi savundu.. 10 pozisyonun 8 inde topu drogbadan almayı başardı..
    (gole çok takılmayın, kadlec vardı savunmada, zaten o an drogba gole odaklanmıştı değil kadlec; puyol, pique, pepe, thiago silva da olsa sonuçta drogba o golü atardı.. )

siz ne dusunuyorsunuz bilmiyorum ama paylasayim dedim ayrica bruno alves cok basarili ama yeni diego lugano olmaz umarim ilk mactan kirmizi kart falan.. saygilarla

• quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

ben şu tarihten yada şu tarihler arasını konuşmuyorum.tüm zamanlar konumuz

İşinize nasıl geliyorsa öyle.Yenince,şampiyon olunca son 10 yılda üstünüz,yenilince,şampiyon olamayınca zaten tüm derbilerde öndeyiz,1959dan önceki İstanbul Cuma bilmemne ligleri de dahil edilsin.Tüm zamanlardaki başarıları hiç konuşmaya gerek yok zaten,Uefa Kupası ve Süper Kupa hepsine yeter.Şampiyonluklarda,Türkiye Kupası'nda,bütün kupalarda biz üstünüz zaten.

Tebrik et geç işte.Bu senin hazımsızlığını gösterir.

sen işi 6-0 muhabbetine getirmemi istiyorsun ama getirmeyeceğim

söylediğim açık ve net.tff nin kabul ettiği karşılaşmalarda bariz üstünlüğümüz var,konuyu değiştirmeye çalışmak nafile hareketler.

Ayrıca Tff'nin kabul ettiği kupalarda da açık ara bizim üstünlüğümüz var.Sen Kadıköy'de yenilmeyedur,ben de kupa maçlarını ve Arena'daki maçları kazanayım,şampiyon olayım yeter.İkimiz de mutlu oluruz.

fenebahçe toplam galibiyet 143
    gs toplam galibiyet 121

artık dağılabiliriz

Genel kupa klasmanı:

Galatasaray:65
    Fenerbahçe:53

Artık dağılabiliriz.

Sen eger basariyi ezeli rakibini yenmek olarak goruyorsan o senin hedeflerinin ne kadar kucuk oldugunu gosterir. Bu iki takim icinde gecerli. Futbolda onemli olan uzun bir maratonun sonunda basariya yani kupaya ulasmaktir. Derbiler sadece taraftarlari sevindirir. Eger kimin daha basarili oldugunu gormek istiyorsan kupa sayisina bakacaksin bir gun fener bizi gecerse tebrik eder daha cok calisir gecmeye calisirim. Gerisi hikaye

Sanırım yanlış alıntı yaptın hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.