Şimdi Ara

Neden Yenildik? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rikudou

Biraz da sans.

Pier de sans diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Biraz da sans.

Pier de sans diye okudum

Ben her yerdeyim
  • Artık Feneri izlemek bırak zevk vermeyi futboldan soğutur oldu beni.. Bu takım resmen futbol katili oldu artık ..
    Baroni,emre,kuyt, kısaca orta saha maçta yoktu , bitkisel hayata geçmişler, ağaç kütük koysak daha verimli olurdu, hiç yoktan duvar pası yapılırdı..
    parası ile rezil olan bi kulüptür fb..Alexin yerini dolduramadılar sonuç ölü bir takım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

Biraz da sans.

Pier de sans diye okudum

Ben her yerdeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

Biraz da sans.

Pier de sans diye okudum

Ben her yerdeyim

Neden Yenildik?

• alves güzel oyuncu defans becerisi felan da çok iyi.

ama maçı izledim 10. dakkalarda bu adam 90 ı tamamlamaz dedim. öyle de çıktı

gereksiz sertliklere başvuruyor.

kaldec iyi stoper

alper kendini göstermek adına yırtınmaya çalıştı. ama verimsiz kullandı gelen ya da kaptığı topları

topal topuz emre cristiyan webo caner rezalet oynadı

drogbayı son bikaç maçtır farklı görüyorum. ilk geldiği zamanlar gbi değil. çok bencil davranıyor. o yüzden 2-3 golden olduk.

sino pek topla koşan biri değil. topu verirsiniz o da sote yere atar ya da şut çeker.

hamit amrabat hakan rezalet. selçuk etkisiz. zan ve semih bizi 2-3 sene götürürdü aslında yabancı yerine yerli yedek stoperler alınabilirdi. yabancı hakkını da beklerde kullanabilirdik.

sag bek de kötüydü. defansif değil ofansif olarak oldukça etkisiz gördüm.

muslera herzamanki gibi

mert için adamda cidden iyi refleks var. artık 1. kaleci olması gerek. ama volkan sakatlanmadıktan ya da bırakmadıktan sonra zor. o yüzden yedek olarak kendini harcar.

• Emre dökülüyor....
  • Neden yenildik??

Bu sorunun cevabı çok net aslında.

Büyük takım gibi oynamadığın, büyük takım gibi düşünmediğin için yenildik.

Sen rakibin Galatasaray diye oyunu tutmak için oynarsan yenilirsin. Çünkü adamların orta sahası seninkilerden çok daha yaratıcı. Topu ileriye taşıyabilen adamlar.

Sen orta sahadan bir kişiyi zaten stoper gibi oynatıyorsun. Emre zaten hiç olmadı. Gönderip geri aldığından beri aynı. Ya agresifliği abartıp kart görüyor takımı zora sokuyor ya hiç oyuna dahil olmuyor.
    Baroni ise zaten evlere şenlik. keyfi olursa, boş alan bulursa, ayağına top gelirse, kaleyi karşısında görürse vs. vs. bunları o kadar para almadan ben de pekala yaparım.

Şimdi tek tek analiz edelim takımı.

Mert

Maç boyunca bir tek hatası vardı ki bence hata değildi. Muhtemelen o pozisyonda açılmasaydı Drogba kontrol edip topu köşeye yuvarlardı. en azından açıyı daraltmış oldu. Onun dışında sahanın en iyi performans gösteren oyuncusuydu.

Mehmet Topuz

Bu adamın sağ bek olmadığı Salzburg maçlarında görülmüşken, elinde öyle yada böyle sağ bek mevkinde oynamış Bekir varken o adamı sağ beke koyarsan böyle delik deşik olursun. Ötesi yok.

Bekir

Ayaklı mayın. Ceza sahası etrafında topu kontrol edip, 2-3 tur dönüp, 2 forvetin arasına girip topu riske sokmazsa rahat etmiyor. Bazı pozisyonlarda iyi müdahaleler yapmasına rağmen bu takımda kadroya alınacak bir adam olmadığını, bir defans oyuncusunun asli görevi olan topu tehlike bölgesinden uzaklaştırma işini yapmayan bir adam.

Alves

Harika müdahalelerde bulunuyor. Biraz sert oyuncu ama Drogba gibi adamları başka şekilde durduramazsınız. İki ayağını da çok iyi kullanıyor. İKinci sarıda müdahale geç geldi o biraz şanssızlık ama ilk pozisyon gereksiz bir sarı gördü.

HAK

Bizde sol bek oynayabilecek kapasitede değil ama çok çalışkan. Elinden geleni yapıyor. Türk olarak daha iyisini bulmak çok zor. Oyun içinde ofansa pek katılmasa da iyi sayılabilir.

Kadlec

Stoperde Alves kadar etkili olamadı belki ama Alves ile beraber oynarsa birşeyler değişebilir.

Topal

Maç içinde resmen silikti. Hiçbirşey yapmadı. uzunca bir süre adını bile duymadık. Alves çıktktan sonra stoperde biraz birşeyler yaptı. Onun dışında yok denecek türden oyun oynadı

Emre

Bu adam geldiğinden beri söylüyorum. Volkan gibi Emre de Aziz in adamı. Hainler resmen. Kırmızı görmemizin tek sebebide bu adamdır. Orta sahada, arkanda kimse yokken 3 kişinin arasına girmek resmen ihanettir bana göre. Yapılacak iş değil. büyük futbolcular basit oynamayı da bilmeli. Ama yok. İlla ben Emre yim diyecek. Ramazan da tuttuğum orucu fitleyecek.

Gerçi suç Emre de değil. Sakatlığın üzerinden hazır değilken onu oyuna alıp Salih gibi yetenekleri kenarda bekleten zihniyette. Artık o da kimse.

Baroni

Ruh. Başka açıklaması yok.

Kuyt

Çabalıyor ediyor ama yapacak pek birşeyi yok. Topu ileri taşıyacak adam olmayınca o da koştuğuyla kalıyor.

Alper

Birşeyler yapmaya çalıştı ama kurtarıcı olacak adam değil. İşleyen bir takımda güzel işler yapar. Gerisinde pasif kalıyor.

Caner

Ziyanlardan diğeri. adamın attığı şut bile Sow kafayı uzatmasa taca çıkacak bir top. Orta yapıp gol attırmak varken şut atmayı tercih edecek kadar zayıf futbol bilgisine sahip.

Webo

Her topu rakibe indirdi. Oldukça etkisizdi. Top kontrolü çok kötüydü. Her topu sektirmezse olmaz. İlla bir iki kere sekecek. Hele bir pozisyonda Sow kaptırmış gidiyorken araya girip pozisyonu öldürmesi beni çıldırttı.

Sow

Diyecek laf yok. Sol bekten top alıyor ileri götürmeye çalışıyor. Ayağında topu iyi saklıyor. Millet gelsin diye bekliyor ama paşalar arkada iftar açıyor mübarek.

Sonuç olarak. Bireysel olarak 2-3 kişinin iyi olması bize maç kazandırmaz. Takımın genel olarak iyi olması ve aradan bir iki oyuncunun mükemmele yakın oynaması bize maç kazandırır. Büyük takım olmak böyle birşey. Şu takımın çok eksikleri var.

Oyun zekası olan, top dağıtmayı bilen bir ortasaha. Bir sağbek. Düzgün bir stoper. Dün net görüldü ki çoğu kişi kötülese bile Meireles şu takımda olmayınca defanstan ileri top gitmiyor. İsterse 75 kişi olsun ortada.

İnşallah bunları başkaları da görüyordur da bu seneyi de geçen seneler gibi kanser şeklinde geçirmeyiz. yine " 1.5 ay sonra." lara kalmayız.

• Şüphesiz Arsenal fener defeansına tarihi bir sınav yaşatacaktır.

• Mert sayesinde yenilmiş sayılmazsınız
  • Gs yi tebrik ediyorum. Hakettiler... O değilde ersun yanalı Tony Montana ya ben mi benzetiyorum sadece
  • Orta saha farkı gibi geliyor bana. Cristian Emre Topal çok etkisiz kaldi. Bir Alper'in girmesi bile macın seyrini değiştirdi. Ben ersun yanalin yerinde olsam Alper'i bundan sonra ilk 11 de baslatirim.

• Orta saha farkı gibi geliyor bana. Cristian Emre Topal çok etkisiz kaldi. Bir Alper'in girmesi bile macın seyrini değiştirdi. Ben ersun yanalin yerinde olsam Alper'i bundan sonra ilk 11 de baslatirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Orta saha farkı gibi geliyor bana. Cristian Emre Topal çok etkisiz kaldi. Bir Alper'in girmesi bile macın seyrini değiştirdi. Ben ersun yanalin yerinde olsam Alper'i bundan sonra ilk 11 de baslatirim.

Alper-Meireles- Salih

Ben olsam bunları oynatırım. Kaybedecek birşeyim yok. En azından gençleri kazanırım.
  • Emre'nin artık kesilmesi lazım oynadığı sürede takıma zarar vermekten başka hiçbir şey yapmadı. Topuz sağ bek değil bir de yanında Bekir olunca o bölge otoban oldu kaldı ki Alves bile Bekir'i dövecekti nerdeyse. Gökhan bu takımda sadece sağ bek değil savunmada ve hücumda takımın herşeyi başka açıklaması olmuyor.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına tamamen katılıyorum hocam.

Sadece, ben HAK'ın oyununu beğendim. İleriye çok güzel bindirdi ve genelde kendi kanadında iyi işler yaptı. Avrupa maçlarında solbekte izlediğim kadlec'den daha iyiydi.
  • Açıkcası ben bu kadar iyi beklemiyordum. Takımdaki önemli eksiklere, bazı oyuncuların kötü performansına rağmen FB gayet iyiydi
    Şöyle düşünün, dünkü kadroda sadece Emenike bile olsa farkederdi. Kaldıki Gökhan Gönül ü , Raul ü saymıyorum bile..Pozisyonların çoğunu Topuz tarafından yedik. Çok sırıtıyor

Ersun un hatası bunda ısrar etmesi. Kadlec stoperde gayet iyi..Bekiri sağa koy, Kadlec , Bruno yap göbeği, taş gibi defans olur...Ama inatla Topuz u sağ bekte oynatıyor. Kaç maçta yediğin pozisyonlar hep oradan olmuş.

Sonuç olarak, FB dün 60 dk ya yakın 10 kişi oynadı. Haliyle penaltılara bırakmak için risk almamak adına defansa çekildi. Golü yedikten sonra kaybedecek birşey yok diyerek hücum etti ve net %100 lük 3-4 pozisyon yakaladı...Kadro tam haliyle çıksın çok iyi maçlar izleriz

Drogba etkisizdi, golden başka pozisyonda yoktu..Önce Bruno ve sonrasında Bekirinho tüm pozisyonlarda üstünlük sağladı. Bekir şaşırttı bu oyunuyla..Tebrik etmek lazım

• abi ilk 35 dakikada fener üstündü diyenler ne içtiler nereleriyle izlediler anlamadım ben.ilk 35 te maç dengedeydi ki o ara bile galatasaray 2 net pozisyon buldu.

35 ten alves atılana kadar da gs sazı eline aldı hapsetti ezdi.alves atıldıktan sonra maç koptu zaten

fenerliler gürcan bilgiç,rıdvan dilmen dinleye dinleye maçın ortada olduğuna inanmaya başlamışlar.fener tam köy takımı olmuş 3 pas yapamıyor
  • Fenerbahçe güzel oynadı aslında güzel pozisyonlar yarattı.
    Galatasaralı olarak şunu soruyorum GS nasıl yendi diye başlık açılması lazım bence olay Drogba ve Muslera da bitti. Yoksa o maç ya beraberlikten penaltılar yada direkt yenilirdi.
  • Bir Gs'li olarak yazıyorum. Çok boş izleyici ve yorumcularsınız.
    Ben şimdi nasıl sevinim kupa almamıza ? Fb rakiplik mi yaptı ? Gs top mu çevirdi ? 11e 11 olsa bile sıfır atakla şansla gol atsa kupayı kazansa sevinirsiniz. Ben sevinmem arkadaşlar. Kurada Bayern Munich çıksa ne olur ? daha iyi topu çeviremiyoruz , şu olsa daha iyi bu olsa daha iyi diyorsunuz. Ufacık alanımız var orda dön dolaş kapış kedi köpek gibi. Kimse seyir zevki kaliteye bakmıyor. Gs, FB 10 kiş iken 3 fark atamadıysa bence hiç kupanın önemi yok. Gereksiz bir metal.

Fenere gelince. Webo yu çok ararsınız yukarı çıkarsa. Emenike son vuruşcudur. Webo press ci. Gs , Bursa top çevirsin, emenike beklesin işiniz çok zor. Ayrıca POTUK hızla depart atıp top sürüyor. Hiç Krasic'e şans verdiniz mi. Aynısının sarışını farkında bile değilsiniz. Yazık ettiniz.

Fenere forvet değil orta saha lazım. Galatasaray'da süratli ve mantıklı top çevirdimi kimse kalite olarak yanına yaklaşamaz. tek sorunu salakça atakları yavaşlatmak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.