Şimdi Ara

Neden Yenildik? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultan_mehmedhan

yine hüsran derken

bir fenerbahçe yenilgisinden sonra gs liler dese anlarımda.ezici üstünlüğümüz olduğunu unuttun galiba

Şimdi bu yazıyı yazdığım için provokatör yaaa falan diyecekler ama hiç umrumda değil.

Yıl olacak 2014,o günlerin üzerinden 4 sene geçmiş olacak neredeyse,hala aynı terane.Sizin 10 sene lafınızı kendime uyduracak olursam son 10 maçta Galatasaray 4,Fenerbahçe 3 galibiyet almış.Bu mudur ezici üstünlük?

yanlışın var dostum biz öndeydik 4-3 maçtan önce şimdi 11 maçta 4 FB 4 gs oldu yanlış biliyon

Son 10 maç dedim zaten hocam,11 maç demedim ki.Sizin kazandığınız bir maç yukarı kayıyor yani.

• konu yine sidik yarışına döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

bir fenerbahçe yenilgisinden sonra gs liler dese anlarımda.ezici üstünlüğümüz olduğunu unuttun galiba

Şimdi bu yazıyı yazdığım için provokatör yaaa falan diyecekler ama hiç umrumda değil.

Yıl olacak 2014,o günlerin üzerinden 4 sene geçmiş olacak neredeyse,hala aynı terane.Sizin 10 sene lafınızı kendime uyduracak olursam son 10 maçta Galatasaray 4,Fenerbahçe 3 galibiyet almış.Bu mudur ezici üstünlük?

ben şu tarihten yada şu tarihler arasını konuşmuyorum.tüm zamanlar konumuz

İşinize nasıl geliyorsa öyle.Yenince,şampiyon olunca son 10 yılda üstünüz,yenilince,şampiyon olamayınca zaten tüm derbilerde öndeyiz,1959dan önceki İstanbul Cuma bilmemne ligleri de dahil edilsin.Tüm zamanlardaki başarıları hiç konuşmaya gerek yok zaten,Uefa Kupası ve Süper Kupa hepsine yeter.Şampiyonluklarda,Türkiye Kupası'nda,bütün kupalarda biz üstünüz zaten.

Tebrik et geç işte.Bu senin hazımsızlığını gösterir.

sen işi 6-0 muhabbetine getirmemi istiyorsun ama getirmeyeceğim

söylediğim açık ve net.tff nin kabul ettiği karşılaşmalarda bariz üstünlüğümüz var,konuyu değiştirmeye çalışmak nafile hareketler.

Ayrıca Tff'nin kabul ettiği kupalarda da açık ara bizim üstünlüğümüz var.Sen Kadıköy'de yenilmeyedur,ben de kupa maçlarını ve Arena'daki maçları kazanayım,şampiyon olayım yeter.İkimiz de mutlu oluruz.

fenebahçe toplam galibiyet 143
    gs toplam galibiyet 121

artık dağılabiliriz

Genel kupa klasmanı:

Galatasaray:65
    Fenerbahçe:53

Artık dağılabiliriz.

Neden Yenildik?

Ah be dostum üzülüyorum sana.........

Ben de sana/size üzülüyorum.Bak arkadaş ne demiş 'TFF'nin kabul ettiklerinde' . 65-53 bilgisini Galatasaray'ın sitesinden aldım.47-32'ymiş.Dün bir tane daha aldık.48-32.Daha iyiymiş bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

yanlışın var dostum biz öndeydik 4-3 maçtan önce şimdi 11 maçta 4 FB 4 gs oldu yanlış biliyon

Son 10 maç dedim zaten hocam,11 maç demedim ki.Sizin kazandığınız bir maç yukarı kayıyor yani.

anlamadın heralde demek istedimi son 10 maç dünkü maçı sayma 4 galibiyet biz 3 galibiyetsiz gerisi beraberlik

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

ben şu tarihten yada şu tarihler arasını konuşmuyorum.tüm zamanlar konumuz

İşinize nasıl geliyorsa öyle.Yenince,şampiyon olunca son 10 yılda üstünüz,yenilince,şampiyon olamayınca zaten tüm derbilerde öndeyiz,1959dan önceki İstanbul Cuma bilmemne ligleri de dahil edilsin.Tüm zamanlardaki başarıları hiç konuşmaya gerek yok zaten,Uefa Kupası ve Süper Kupa hepsine yeter.Şampiyonluklarda,Türkiye Kupası'nda,bütün kupalarda biz üstünüz zaten.

Tebrik et geç işte.Bu senin hazımsızlığını gösterir.

sen işi 6-0 muhabbetine getirmemi istiyorsun ama getirmeyeceğim

söylediğim açık ve net.tff nin kabul ettiği karşılaşmalarda bariz üstünlüğümüz var,konuyu değiştirmeye çalışmak nafile hareketler.

İlla da geçmişten beri üstünüz diyorsan açarsın fbtv'yi 20 senelik maçları izlersin. Ben bugün sonuç istiyorum.

haha fbtv mi ? nedense orada hep iyi oldunuğunuz kazandığınız maçları yayınlıyolar. arkadaş bi kere de denk gelmedim ki kaybettiğiniz taraftarların utandığı bir maçı 2. kez yayınlasınlar. bu durum gstv için de geçerli tabi ama söylememin nedeni senin bunu örnek göstermen. bu arada ne her mesajın sonunda gülüp duruyorsun onu da anlamadım.

FBTV dememin amacı bugüne bakmayıp sürekli geçmişi hatırlatanları eleştirmekti. Aynı şekilde GSTV de sürekli Uefa maçlarını gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hüsran derken

anlamadın heralde demek istedimi son 10 maç dünkü maçı sayma 4 galibiyet biz 3 galibiyetsiz gerisi beraberlik

Neden sayılmıyor dünkü maç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Beyler Alves çok iyi. Yanına mutlaka bir stoper şart. Almıyorlarsa Kadlec'i monte etsinler sıkıntılar bitsin. Kadlec çok sağlam kademeye giriyor, ayrıca hızlı müdaheleleri var. Birbirlerini tamamlarlar. Alves'in sinirlerine hakim olması lazım. Benim düşüncem ilk sarı kartı Emre'ye kızıp gördü. Emre orda 3-4 kişi arasına girip topu kaybedince, sinirlenmiş olabilir.. Kesinlikle yenilgiyi Alves'e bağlamıyorum ama 10 kişi olmasak belki farklı şeyler olabilirdi. Bugün Sow'un da ayağının dümeni yoktu.. Çok net pozisyonlar gitti. Mert'i kazandık. 3-4 tane %100 engelledi. üzülmeyin. Altı üstü bir süper kupa. Asıl önemli olan lig.
    yine klasik bir fraulein yorumu. derbilerden sonra gülmek isterseniz ve gs yenmişse bu adamın yorumlarına bayılıyorum süper kupada neymiş tabi yaa altı üstü tırt bir kupa zaten. aç bari emre abin basın toplantılarında bu kupa için ne demiş bi bak neyse lafı uzatmayalım;

Neden Yenildik?

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Beyler Alves çok iyi. Yanına mutlaka bir stoper şart. Almıyorlarsa Kadlec'i monte etsinler sıkıntılar bitsin. Kadlec çok sağlam kademeye giriyor, ayrıca hızlı müdaheleleri var. Birbirlerini tamamlarlar. Alves'in sinirlerine hakim olması lazım. Benim düşüncem ilk sarı kartı Emre'ye kızıp gördü. Emre orda 3-4 kişi arasına girip topu kaybedince, sinirlenmiş olabilir.. Kesinlikle yenilgiyi Alves'e bağlamıyorum ama 10 kişi olmasak belki farklı şeyler olabilirdi. Bugün Sow'un da ayağının dümeni yoktu.. Çok net pozisyonlar gitti. Mert'i kazandık. 3-4 tane %100 engelledi. üzülmeyin. Altı üstü bir süper kupa. Asıl önemli olan lig.
    yine klasik bir fraulein yorumu. derbilerden sonra gülmek isterseniz ve gs yenmişse bu adamın yorumlarına bayılıyorum süper kupada neymiş tabi yaa altı üstü tırt bir kupa zaten. aç bari emre abin basın toplantılarında bu kupa için ne demiş bi bak neyse lafı uzatmayalım;

Neden Yenildik?

Ne demek üzülme abi altıüstü kupa diyon da olmaz böyle gs li arkadaş haklı mundar lık bi kupa deyil

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: Altan26

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Yinemi husran ? 10 Kisi uzun sure direndik bence. Hatirlatirim direkten donen top var.

Arkadaşım futbol bu direkten de dönecek,çizgiden de çıkacak top.ona bakarsan sana abartısız diyorum 8 9 tane %100lük kaçırdıgımız pozisyonlar sayarım.

Ayrıca napalım 10 kişi kaldınız diye? Kalmasaydınız.Alvesin suçu yapmasaydı.Artı olarak geçen sene 10 kişi aldık kupayı sizden.Saçma sapan bahaneler bulmayı bırakmanız gerekiyor.

Ne bahenesi? heryere yazdim tebrik ediyorum gsyi.

Bilip bilmeden konusma. 10 kisi nasil aldin ? 90.dkdaki penaltiyla.

Hala devam ediyor ya.Kardeşim penaltı oyunun içinde olan bi şey değil mi? yaptırmasın o zaman oyuncun penaltı.Frikikten gol olunca frikikten mi diyceksin? İstediğim gibi de konuşurum beğenmediysen şikayet edersin adminler bakar varsa bi şey silerler!

• Fenerbahçe çok kötü oynadı. Bu maça göre, Galatasaray'ın en az 5 tane daha gol atması gerekirdi.
  • [imagehttp://p1308.hizliresim.com/1d/d/rdhk6.jpg][/simage]
  •  Neden Yenildik?
  • her yerde yazıyorum... topu alıp 1 2 kişi çalımlayacak veyahut beklenmedik anlarda santraforu kaleciyle karşı karşıya bırakacak pas atacak adamımız yok....
  • çok kötü bir maçtı. Oyunda fark yaratabilecek 2 adam vardı maçta. drogba attı, sow atamadı. iki takım arasındaki fark bu. sow atsaydı (özellikle ilk yarıdaki penaltı noktasındaki vuruşu) şimdi her kes farklı şeyler söylüyor olacaktı.
  • benim yorumum;

mert: maçın en iyisiydi. (muslera ile beraber)

bekir: beklemediğim bi şekilde başarılıydı diyebilirim.

bruno: ilk sarı kartı tamamen egosunu tatmin etmesiydi. bakın ben drogbaya nasıl faul yapıyorum demek istedi. onun dışında çok iyi bi stoper.

hasan ali: hatırladığım bi pozisyon var çizgiye inip sowa çıkardığı. onun dışında ekstra iş yapmadı.

topuz: top ona geliğinde eli ayağı dolaşıyo gibiydi. kötüydü.

topal: bildiğimiz oyununu oynadı. ne eksik ne fazla.

emre: bu kadar kötü oynayacağını düşünmemiştim.

baroni: kamera bi kaç kez göstermese sahada olduğunu farketmezdim.

kuyt: çalışkan topçu. takımın en iyisi değildi, en kötüsü de değildi.

sow: çok iyiydi yine. musleraya takıldı.

webo: ibb topçusu, fazlası değil.

alper: orta sahada topla ileri kateden tek kişiydi fb'de. faydalı oldu.

kadlec: gol dışında iyiydi. golde de zaten yapacak bişeyi yoktu, drogba çok iyi pozisyon almıştı.

caner: kurtarıcı diye oyuna alındıysa vay halinize diyorum gereksiz bi topçu.

• topal
    baroni
    emre

gibi futbolcuların üzerine 3 yıldır sistem kurmaya çalışıp oynattığımızdan olabilir.
  • ama 10 kişi kaşmadan oncede iyi bastırıyodu galatasaray belliydi gol atıcagı iyi oynadılar ama gokhan gonulun yoklugu fark edildi... not: galatasaraylı değilim.
  • galatasaray bir sürü pozisyon yakaladı atsaydı hepsini 20-0 olucaktı basket maçı gibi la yazık size
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Çekinme konusunda haklısın Gökhan ilk geldıgınde bu yoktu catır catır topunu oynuyordu,ama sol bek olayı farklı dunyada yok denecek kadar az bir mevki bence futboldakı en onemlı mevkı dır sol bek.Kendısnı gelıstırmeye calısıyor ama bır Carlos daha yok Bence Yobo yerıne kadlec gecmelı kadlec'ın yerınde de hasan oynamalı.

Konuda ayrı olarak keske Daum bıze gelmıs olsaydı Ersun hocanın yerıne su kadro ıle bence ne futbol adına salzburg gıbı bır kulube boun egerdık nede dun Gs ye kupa verırdık,bursaspor da bu yıl cok ıyı ısler yapıcak hep sunu soylerım Gs ıcın Fatıh hoca neyse Fener ıcınde Daum odur.Sımdı ya ıkı sampıyonluk kacırdı falan fılan cılar gelmesın 2006 yılında kupanın nasıl gıttıgnı herkes bılır fener 12-13 puan fark atmıstı bır ara o farkın nasıl maclar katledılerek gıttını cogu kısı bılır,zaten fener 10 yıldır en ıyı topunuda 2006 da oynamıstı.2010 yılına gelırsek takımda onder turacılar guızalar denız barıslar ve daha nıcelerı 2009-2010 yılı kadrosuna bakın aglarsınız ve bu takım sonuna kadar gıttı Trabzonspor macında 30 kusur sut oldu gol olmadı onudamı Daum yapsın olmayınca olmuyor su adama hıc mı hıc sabredemedık bız Aykut hocaya 3 sene sabreden Azız Yıldırım Daum gıbı bırıne sabredemedı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

Bazı galatasaraylı arkadaşlar da konuya "Nasıl yendik, şöyle koyduk" demek için girmişler. Buradaki konu gs'nin yenmesi değil Fb'ni yenilmesidir. Lütfen kendi takımınızdan sıyrılıp objektif olarak eleştirin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.