Şimdi Ara

''''Nedense hiç ümidim yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım ama hedefim olan itü makina(10-12k) çok zor bir hedef gibi , kazanabileceğimi sanmıyorum
    gözümü kapattığımda kendimi ege veya deu de görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes daha 11. Sinifsin simdi calismaya baslarsan rahatlikla istedigin yeri kazanirsin benim arkadasim 11 de basladi ygs-lys ye onceden dersanede falan ayni siniftaydik yaklasik derslerimizde fayniydi sonra bir baktkm 12. Sinifta adam her alanda 40 sorundan en kotu 32 yapiyor ort 35 net geliyordu benim ise bolumlere gore degisiyor ort toplamda 70-80 net geliyordu yani her sey calismayla alakali ne yaparsan onun karsiligini aliyorsun, ben yatarken o calismisti sonrada karsiligini aldi ygs 700 su mu ne olmustu. (Bazilarina inandirici gelmicek ama gercek)

• Önünde daha uzun zaman var.Şimdiden başlasan yaz döneminde ygs hayli hayli biter.Sıkma canını.Çalışmaya başla en yakın zamanda.Çalışırken hedefine odaklan.Unutma ne kadar çalışırsan hedefine o kadar yakınsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksakal25

Kardes daha 11. Sinifsin simdi calismaya baslarsan rahatlikla istedigin yeri kazanirsin benim arkadasim 11 de basladi ygs-lys ye onceden dersanede falan ayni siniftaydik yaklasik derslerimizde fayniydi sonra bir baktkm 12. Sinifta adam her alanda 40 sorundan en kotu 32 yapiyor ort 35 net geliyordu benim ise bolumlere gore degisiyor ort toplamda 70-80 net geliyordu yani her sey calismayla alakali ne yaparsan onun karsiligini aliyorsun, ben yatarken o calismisti sonrada karsiligini aldi ygs 700 su mu ne olmustu. (Bazilarina inandirici gelmicek ama gercek)

Çok güzel bir örnek ,önemli olan ne kadar istediğin aslında çünkü insan ne kadar çok isterse o kadar çok uğraşır o kadar çok sorunlara çözüm bulur.Ama sadece hedefim var demek için hedef koyduysan sadece kendine işkence yapmış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hehehe şimdiden bunları düşündüysen kazanacağına eminim 2-3 yıl sonra gelip buraya bakarsın,aa ben böyle mi yazmışım diye,sıkma canını boş yere lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Hehehe şimdiden bunları düşündüysen kazanacağına eminim 2-3 yıl sonra gelip buraya bakarsın,aa ben böyle mi yazmışım diye,sıkma canını boş yere lan.

İnşallah öyle olur da ne alaka hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Hehehe şimdiden bunları düşündüysen kazanacağına eminim 2-3 yıl sonra gelip buraya bakarsın,aa ben böyle mi yazmışım diye,sıkma canını boş yere lan.

İnşallah öyle olur da ne alaka hocam

Benim de foruma actigim konu var 2-3 sene once,universiteyi kazanamayacagim galiba diye simdi ise umarim universiteden atilmam diye konu aciyorum .s gerisini sen anla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.