Bildirim
Nedir bu 2010? Açıklıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu doğruysa niye bu kadar tatava yaptılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bundan kötüsü olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun bana iyimser gelmesine katlanamıyorum :(
cidden 2010'a şükür ettirecekler
2010'cular derinize nüfuz etmiş hocam
Ayrıca 2010 da kopya-soru çalma-işaretli optik olaylarının döndüğü de söyleniyor. Üstüne kolay sınav yapılınca facia kaçınılmaz olmuş.
Bu sene bunun gelme ihtimali yok değil ki
Abart
2010 mod medyan senesi mi? -
2010 da alana yonelik obp kullanildi. Fen liseliler ek puan aldılar. Ayrica o donemin Osym baskani sorularin calindigini itiraf etti. Bunu olcut almamalisiniz
https://www.memurlar.net/haber/616749/feto-11-yil-boyunca-osym-nin-tum-sinav-sorularini-calmis.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uumutustun -- 26 Temmuz 2020; 16:54:7 >
2010 LYS 2 (FEN kismi) giren kisi sayisi 269.900 kisi bu sayi 2019 da min x2 dir. Yani aslinda
2019: 20k 2010: 40-50k
Bu abartildigi kadar kotu degil ki? Ben x2 x3 bekliyordum. Bence 2018 den 2019 a gecis cok daha kotuydu.
2018 den 2019 a geçiş çok da kötü değildi sadece herkes sosyal medyadan dolayı daha iyi geleceğini düşündüğü için şoka uğradı -
2010un ea siralamalari felaket. Gecen senenin ilk 5 bininde bile X4 X5 degisimler var.
2010 560 üzerinden değildi. yerleştirme 575ten başlıyodu bu tablo yanlış gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 26 Temmuz 2020; 17:11:27 >
Hocam benim 18 e gore 10 k kusur falan gelen siralama 16 kusur geldi. Arkadasin attığı verilerdeki yuzdelik cok yüksek degil o yüzden ama tmde farklı olabilir tabiki ben tmciyim
5 k 20 k falan mi gelmis hocam gerçekten :O
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunun bana iyimser gelmesine katlanamıyorum :(
|
Ayrıca 2010 da kopya-soru çalma-işaretli optik olaylarının döndüğü de söyleniyor. Üstüne kolay sınav yapılınca facia kaçınılmaz olmuş.
|
Benzer içerikler
- baykar staj ücreti
- üniversite hocası nereye şikayet edilir
- aöf de kalınan dersler nasıl verilir
- bilgi sarmal 7 li kontrol denemesi cevap anahtarı 2025
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X