Şimdi Ara

Nedir bu 3DMark Skorları Nasıl Ölçerim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • t7500 711 almış. ben laptopda turion x2 tl-58 (1.9) ile 1330 alıyorum. halbuki t7500in daha iyi olması gerekmez mi?
  • + laptopta ekran kartını nasıl değiştirmeyi düşünüyosun?
  • 3 d mark skoru neye yarar halen anlamadım sen sıstemını yaz ben sana puan verım
  • Yanlış anlaşılma sonucu ban yemişim cevap yazamadım.
    Laptop kullanıyorum evet fiyat önemli değil. Çünkü yavaş yavaş işlemci ram ekran kartını değişmeyi düşünüyorum.
    İyi bir performans almak için. Şuan Cs oynarken arada bir takılıyo arada bir değil çok yüklenme olan (Sürekli ateş edilen bölgelerde yani) takılıyo hep. Sinirimi bozuyo zevk almıyorum oynadığım oyundan. Cod4 oynarkende takılıyodu. Arkadaşımın 4,5 yıllık pc si daha az takılıyodu.. 2 bin ytl verilmiş olan bu laptop biraz daha iyi olmalıydı! diye düşünüyorum.
  • buanlar olması gerekenin yarısı bile değil ya siz ne diyosunuz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldjack

buanlar olması gerekenin yarısı bile değil ya siz ne diyosunuz ??

Atcam şimdi ama bu pc yi çöpe . Garantiye gönderimmi diyorsunuz sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

quote:

Orjinalden alıntı: oldjack

buanlar olması gerekenin yarısı bile değil ya siz ne diyosunuz ??

Atcam şimdi ama bu pc yi çöpe . Garantiye gönderimmi diyorsunuz sizce ?

Gönderirken ne diyeceksin, notebookum 3DMark06'da düşük puan alıyor mu diyeceksin? Ekran kartı için yeni driverlar dene öncelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 7 Haziran 2008; 0:46:42 >
  • Yok yok bunun için değil.. Sen sıcaklıkları bilmiyorsun..

Nedir bu 3DMark Skorları Nasıl Ölçerim ?

Bu resimden dolayı düşünüyorum..
  • quote:

Yok yok bunun için değil.. Sen sıcaklıkları bilmiyorsun..

Bu resimden dolayı düşünüyorum..

Onlar sistem boştayken mi yoksa oyun oynadıktan sonra falan mı? Notebookun hava alacakları deliklerin önü açık değil mi? Alt tarafında hava alacak şekilde boşluk kalsın yani düz bir zeminde kullan. En azından altındaki fan rahat hava alsın.
  • Valla 2 saat açıkken öyle. düz masadan başka biyerde kullanmıyorum 1 aydır. Masanın üstüne kitliydi adeta. Şimdi altına yükseklik kattım komedi bir durum yani. ,altta hava alsın diye. Bilgisayara yüklenmiyorum. Sadece mozilla açık. Msn i bile sürekli açmıyorum 1 saat açıp kapatıyorum.
  • quote:

Valla 2 saat açıkken öyle. düz masadan başka biyerde kullanmıyorum 1 aydır. Masanın üstüne kitliydi adeta. Şimdi altına yükseklik kattım komedi bir durum yani. ,altta hava alsın diye. Bilgisayara yüklenmiyorum. Sadece mozilla açık. Msn i bile sürekli açmıyorum 1 saat açıp kapatıyorum.

O kadar da abartma msn bir şey yapmaz.
  • Yok genel kullanımım öyle yani. Bu durumdan dolayı değil. Pc bu şekilde çalıyor. Sadece akşamları Cs oynuyorum. O zaman zaten el sürülmüyo w tusu bilirsiniz ileri gitme tuşu basılı tutamıyorum elim yanıyo..
  • hacı sıcaklık değerlerine bakarsak senın fanın ve hava ızgarası tozdan dolmus ne zamandır temizlemiyosun? belirli periodlarla fanını temizlemen lazım... fan yeterlı sogutma yapamadıgından makına ısınıyor buda oyunda takılma yapar fanı temizle sorunun düzelicek cs oynuyomuşsun fps sıcaklıktan dolayı baya düşer haberin olsun makinanın bi suçu yok yanii acilen fanı temizle yoksa makinan buharlaşıcak ben beceremem diosanda götür herhangi bir pc teknik servisine temizlesinler bu durumdayken benden sana tavsiye fazla kullanma yakarsın makınayı... resimdeki değerlerin 50-60 derece arasında olması gerekir...
    bende laptop kullanıyorum benım değerler resimdeki şekilde... olması gereken değerler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 7 Haziran 2008; 2:31:45 >

• benim pc 3d mark bile kaldırmaz
  • laptopumda denedım 207 puan werdi
  • bu da bizim vistadan XP ye atlattığımız bi Lenovo nun skoru

• Benimki olduğundan düşük bir puanmış sanırım. 982.
  • Şimdi tekrar çalıştırdım programı cpu skor ile 3dmark skoru değişmiş. Bu skorlar değişiyormu her denemede
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

benim pc 3d mark bile kaldırmaz

kacıncı seneden kalma pc var ki
  • uzun zamandır 3Dmark almıyorum almamda yeni bi işlemci ne bilim ram ekran kartı almadıkça
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.