Şimdi Ara

Nedir bu 3DMark Skorları Nasıl Ölçerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdi bir tane indirdim yazılım genelde gördüğüm 3DMark 2006 Skoru yazıyodu hiçbişey anlamadım.
    Birsürü hata buldu başka bişey yok.

3DMark 2001 Skoru
    3DMark 2003 Skoru
    3DMark 2005 Skoru
    3DMark 2006 Skoru

Nasıl ölçerim bu skorları? Sonuçlarını nerde görücem. Yardımlarınız sonunda sonuçları buraya koyarım değerlendirmesini yaparsınız.

• arkadasım 3d mark işlemcine binerek onu ekran kartı ile bagdastırıp pc ni test eden bi programdır onu burdan indirip pc ne yükleyip daha sonra acıp test yapıcaksın daha dogrusu pc ın kendi yapar
    dosya biraz büüyüktür onu hatırlatım
    (notebook oldugunu fark etmemişim) [tabi bir de oc yapmadan test yapacıgını düşünerek]
    orda eski 3d markaları da yazmıssın ama test tercihim 2006 dan yana dır tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 4 Haziran 2008; 20:24:29 >
  • Verdiğin linkteki 2006 mı acaba ? Yada şu linktekimi. Bu linktekini indirdim yazdım oraya hatta. Yükleme sonunda bir hata verdi. Sonra tamam dedim programı açtım birsürü hata buldu (cs yüzünden olabilir). Malum yüksek dosya boyutu aynı şeyi iki kere indirmek istemiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_11213156/mpage_1/key_//tm.htm#23702720

Düzeltme: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 3 Haziran 2008; 22:30:31 >
  • Tamam indiriyorum şuan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

3DMark06

http://www.techpowerup.com/downloads/869j/3DMark06_v110_oct07_installer.exe

Yüklerkende sordu next dedim devam etti ama şimdi programı çalıştırırkende istiyoru bu kodu. Register kodu ne acaba ??

• 8400gs ile muhtemelen 2000-2500 civarı bi puan alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • continue de teste başla...
  • Continue diyorum karşıma şöyle bir ekran geliyor

Close dedikten sonrada böyle bir ekran çıkıyor karşıma.

İyi bir sonuç beklemiyorum zaten alabilceğini alıyormu dahamı düşük şüphem u yönde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

arkadasım 3d mark işlemcine binerek onu ekran kartı ile bagdastırıp pc ni test eden bi programdır onu burdan indirip pc ne yükleyip daha sonra acıp test yapıcaksın daha dogrusu pc ın kendi yapar
    dosya biraz büüyüktür onu hatırlatım
    senin bu bileşenlerine gore alıcagın puan kanımca optimum 4000-4500 olacaktır [tabi bir de oc yapmadan test yapacıgını düşünerek]
    orda eski 3d markaları da yazmıssın ama test tercihim 2006 dan yana dır tabi

okadar hayatta alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 4 Haziran 2008; 11:45:15 >

• Commander en son run 3d marka tıkla tamam gerisini program halleder 10 dakka kadar sürüyor test
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Close dedikten sonrada böyle bir ekran çıkıyor karşıma.

İyi bir sonuç beklemiyorum zaten alabilceğini alıyormu dahamı düşük şüphem u yönde..

Karşına çıkan ekrandan Run 3DMark'a tıklayıp testi başlat.
  • Tamam bastım dona dona bişiler oynadı bekledim. Sonunda bitti ama skor filan çıkmadı.
    Ekran şöyle:

Nereyi tıklıycağımı bilmedim sarı yeri tıkladım bi site açıldı orda bilgiler vardı

• Sonuç şimdi hangisi oluyor
  • quote:

Sonuç şimdi hangisi oluyor

your system=>982
  • Standartmı yoksa altındamı
  • quote:

Standartmı yoksa altındamı

o sistem için satndart
  • Ekran kartını değişmeyi düşünüyorum skor ne kadar değişir peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 4 Haziran 2008; 21:31:10 >
  • quote:

Ekran kartını değişmeyi düşünüyorum skor değişirmi peki?

8800 GT takarsan yükselir tabiki. Fakat en önce Windows XP SP3 yüklemelisin vista biraz ağır kaçmış sana. Tabi makinan laptop sa ekran kartını değiştiremezsin. Sen en iyisi XP yükle ram de çok ii çünkü
  • quote:

Ekran kartını değişmeyi düşünüyorum skor ne kadar değişir peki?

Nasıl değiştirmeti dusunuyorsun yanılmıyorsam Senin bu pc leptop..Leptoplarda Ekran kartı değişikliği hem pahalı hemde zor bir olaydır..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.