Şimdi Ara

Nedir bu def capped?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dwarf warrior kastım 70 e kadar 68 ken wotlk geldi hemen aldık 78 yaptım prot oldum şmdi 80 im 535 defense var ama adamlar bana are u def capped diye soruyor nedir bu işin aslı?

• şöyledir heroic dungeonda tanklık yapabilmek için en az 535 defense ın(defense rate deil) olması gerekir..raid içinde en az 540 defense a sahip olman gerekirki.yakılmayasın:) yani bu dediğim criterlere uygunsan sen defense captasın/aşmışındır...
  • tamam çok teşekkürler:)
  • maviler gidicek morlar gelicek işte ogün geldiinde küfür etcen
  • arkadasim sana soyle acikliyim olayi tank dedigin kisi bosslardan crit yerse wipe yedirtir bunu yapmamak icinde def cape var 540 tabi bunun yaninda block rate ve parry rate inde olmasi gerekir ama onceligin def cape yakalamak olmali epicler zaten sagliyo bu cape ama maviden epice geciste itemlerini ve gemlerini ona gore secmen gerekir tanklik hakkinda sormak istedigin baska bisey warsa yardimci olabilirim lich king oynamadim oynamayida dusunmuyorum ama pre tbc ve tbc de nolifer bi hayatim vardi :) yardimci olabildigim kadar olurum
  • Cap. denilen olay bir yeteneğin fazlasına kaçmamak nedir çünkü herşeyin fazlası zarar; örneğin, hit cap her class'a göre değişiyor atıyorum rogue'un hit cap'i 200'dür 200'den sonra hiçbir işe yaramaz bunu arttırmak için özel çabalar artık gereksizdir, 200'dür onun hit cap'i senin de defance cap'in 535-540 imiş, bunları geçmek için uğraş vermene gerek yok.
  • def cap 540 dır. crit yemezsin bu seviyeden sonra ki düzgün healerlarla gidiyorsan def cap öncesi ve sonrası farkı bariz anlarsın. def cap geçmiyorsan ama yakınsan gruptaki healerın eşyalarına mutlaka bak derim. eğer iyi değilse partiden çık yoksa wipe yersiniz sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 16 Şubat 2009; 18:55:59 >
  • def 540 olması yeter ne altına düşmeye çalış ne de 550 gibi değerlere çıkmaya çalış..540 dan sonra dodge parry ki özellikle parry zor kasılıyor ve block git...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.