Şimdi Ara

@@@@ NEDİR BU DENGESİZLİK @@@@

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER NORMALDE 43 DERECE OLANB İŞLEMCİ SICAKLIĞIM

BİOS UPDATE İNDEN SONRA 38 OLUYOR

BU ŞEYLER YALANDAN ÖLCÜYOR

• yeni biosun cok havalı
  • Demekki sensörlerde veya biosta bi problem vardı.Bak mesela ben ilk topladıgımda pcyi masaüstünde 55C idi.Sonra bios update yaptım 44C'ye düştü masaüstünde.Sonra anakartımın yeni biosu çıkmış bide onu deneyeyim dedim onu yükledim ve masaüstünde şimdi 35-37C arasında
  • az önce en son çıkan bios updateini yaptım

işlemci şu an 30-31 de

harbidende var bişeyler...
  • ya dostum yorum yapmak istiyorum ancak ne anakart ne işlemci ne bios versiyonuyazmışsın ya biraz dikkat etsenizde paylaşımı düzgün yapsanız çok güzel olur...

kuru kuruya biraz cins oluyor bu durum...

ben de dfi den şüphelendim...çok oynak oluyor 28 den birden 39 a nasıl çıkar hadi çıkar diyelim anında 31 dereceye düşemez ki

yazılımlara artık güvenim kalmadı...
  • ANAKART K8N NEO 2 PLANTİNİUM

AMD 3000 İŞLEMCİM VAR BİOS DA MSI SİTESİNDEN İNDİRDİM K8N NEO 2 İÇİN EN SON VERSİYONU İNDİRDİM

BENİMKİ OYNAK DEİL
    30-31 DE KALDI İDLE DE
  • Güzel değerler.Bazı anakartlarda olabiliyor böyle sorunlar çoğunlukla bios update ile düzeliyor
  • yok bide o kadar uğras uğras dur su soğutma yap yok hortumuymuş yok pompasıymış

neler çekio insan bitene kadar
  • by cash
    evet o anakartn ilk biosu sıcaklıgı fazla gösteriyo update edince ısı belirgin sekilde düsüyo suan 31-32 C
    dostum o anakartta o/c yapıyomusun sen yapıyosan fsb degerlerini ram bölenlerini timingleri ramlerinin markalarını kısaca cell menüyü yazabilirmisin bana benim bölenlerle başım dertte bölen kullandıgım zaman acamıyom pc yi bildigin ince ayar varmı.... ayrıca biostan agp fast write ve nv ati speed up'ı acıkmı tutuyon yoksa kapalımı bide modlanmıs biosu var bu anakartın onları denedinmi hiç
    tşkkrlr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.