Şimdi Ara

nedir bu heradan çektiğimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaf yetti artık allahın her günü bir topic açılıo 2-3 aydır bu lafları görüoruz "guild kurucam gelmek isteyen varmı "
    "eu grubu kuralım " " union aranıo" server açılmadan insanı o serverden soğuttunuz hatta guildleri kurup fortress war ı yaptınız kaleyi bile aldınız o dereceye getirdiniz işi ne kadar sabırsız laf anlamaz bir milletiz bişey duymayagörsün türk toplumu o oluncaya kadar kulağımızdan kuruturlar bu gidişle "anti hera fan club" kurmak gerekicek

• Guildde Hera-Unionda Hera-Msnde Hera-Dh de Hera..

Bende sadece 2 hafta bekledim, sonra anladım serverın ne mal olcağını :/
  • Burdaki 2-3 kendini bilmezi baz alarak Yüce TÜRK milletine hakaret etme!..
    Yok millet şöyle yok böyle
    Basit bir joymax firmasına bile g.. diyince forumda ceza uygulanıyorsa.Bu tarz hareketlerde cezalandırılsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Burdaki 2-3 kendini bilmezi baz alarak Yüce TÜRK milletine hakaret etme!..
    Yok millet şöyle yok böyle
    Basit bir joymax firmasına bile g.. diyince forumda ceza uygulanıyorsa.Bu tarz hareketlerde cezalandırılsın lütfen

1- kendi milletime niye küfür edeyim
    2-sanki sen hiç böle şeyler sölemiyomuşsun gibi burda artistlik yapmana gerek yok
    3-sinirimi belirttim sorun mu oldu
    4- 2-3 die kısıtladıın bölüm neredeyse bu bölümün 1/3 ü kadar
    5-sen kendini fedai mi görüosun ki böle yorumlar yapıosun cezalı isek yöneticiler gerekeni yapar senin "ali kıran baş kesen " olmana gerek yok
    6- Ortamı kızıştırıp pirim yapmaya çalışmanı da anlıorum sakin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::S0METiMES:: -- 24 Şubat 2008; 15:30:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::S0METiMES::

yaf yetti artık allahın her günü bir topic açılıo 2-3 aydır bu lafları görüoruz "guild kurucam gelmek isteyen varmı "
    "eu grubu kuralım " " union aranıo" server açılmadan insanı o serverden soğuttunuz hatta guildleri kurup fortress war ı yaptınız kaleyi bile aldınız o dereceye getirdiniz işi ne kadar sabırsız laf anlamaz bir milletiz bişey duymayagörsün türk toplumu o iş oluncaya kadar kulağımızdan kuruturlar bu gidişle "anti hera fan club" kurmak gerekicek

dh de 1 ip ile 2 accountta girmek yasak ilk önce bunu öğren
    belliki ceza yemişsin fake account ile girmişsin
    cezanı çekmeyi öğren ondan sonra milleti azarla
    bu kadar topic açılıosa belliki kesin bi karara warılmak isteniyor.
    ayrıca bu tür konular seni deil modları ilgilendirir...
    saçma olursa onlar yapcağını bilior mrk etme sen

• Ben kuralları hatırlatıyorum
    Eleştri yaparken dikkatli olun biraz
    Eleştri yaptığınız bir firma veya forum değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

yaf yetti artık allahın her günü bir topic açılıo 2-3 aydır bu lafları görüoruz "guild kurucam gelmek isteyen varmı "
    "eu grubu kuralım " " union aranıo" server açılmadan insanı o serverden soğuttunuz hatta guildleri kurup fortress war ı yaptınız kaleyi bile aldınız o dereceye getirdiniz işi ne kadar sabırsız laf anlamaz bir milletiz bişey duymayagörsün türk toplumu o iş oluncaya kadar kulağımızdan kuruturlar bu gidişle "anti hera fan club" kurmak gerekicek

yasaksa nie cezalandırılmadım ayrıca 2 acc ile girmiorum dier acc yi kendim kapattırdım bunu zorla açtım başka bi yerden onay mesajı gelmio die ayrıca fake falan deilim bu güne kadar kaç tane konu uçuruldu zaten hera ile ilgili ama hala açılmaya devam edilio

ayrıca JaRMeNCeLL adlı acc yi ben kendim kapattırdım ban yemedim flara bilio zaten bizzat kendim başvurdum bu acc yi kapatın die

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    5 ay önce açıldı
    Bu taş nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi hera için kavga edin bide kaç kişi ceza alsında tam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpongeBob_ -- 24 Şubat 2008; 15:34:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz#15

hadi hera için kavga edin bide kaç kişi ceza alsında tam olsun

bay çok bilmiş her topice girip milleti uyarıosun bırakta onları modlar yapsın yorumunu yap çık kurcalamaya gerek yok fazla
  • @ZooMBee ben bilmişlik değil olay ilerlerse ceza alıcaklarını söledim bunu herkez bilir!ayrıca belanı başkasından ara lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpongeBob_ -- 24 Şubat 2008; 15:41:21 >
  • quote:

quote:

yürü be en doru lafı söledin bravo

• TÜRK'LERİN FAZLA OLDUĞU YERDE SERVER KÖTÜ OLUR DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM
    SENDE BİR TÜRKSÜN (TAHMİNİMCE)
    İKİNCİSİ ŞU GÜNLER BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ
    LÜTFEN BİRAS DAHA DİKKATLİ
    TÜRKLÜĞE SAYGISIZLIK VAR GİBİME GELİYO AMA MODLAR UYUYO CEZAYI YİNE BN ALCAM AMA NAPALIM BÖLE BURDA ALIŞTIM ARTIK SANSÜRLERE CEZALARA!!!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Deniz#15

hadi hera için kavga edin bide kaç kişi ceza alsında tam olsun

bay çok bilmiş her topice girip milleti uyarıosun bırakta onları modlar yapsın yorumunu yap çık kurcalamaya gerek yok fazla

sen kim oluosun ya forum zabıtası mısın ban bile yerim adalmlara bak ya alı kıran başkesenler artmış ben bi laf diom olay çıkıo herif forumun bay bilmişi dio ses yok efesimisiniz forumun

• sakin sakin tartismayi ogrenene kadar bu tip konulari kilitleyecegim.
    bu pazar gunu stressiz gecsin, lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.