Şimdi Ara

nedir bu jax ve mordekaiser furyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar hakikatten nedir? kaybettiğim oyunların yarısı takımımda kendini rambo sanan jax ve full ap giden mordeler yüzünden. Full ap gitmiş morde E atıyor Q atıyor ulti atmadan ölüyor. Ult atsana clon boşuna ne olsa öleceksin. hata bende mi anlamıyorum. ne zaman morde oynasam bir tek hextech alırım ap olarak bir de rylai. Ardından full tank adc'ye atınca ultiyi ap kastığım halden 2 kat daha fazla dmg atıyor ohh bende ölmüyorum zaten aynı şey riven jayce ve vlad içinde geçerli karşıya gidenler offtank bana gelen jayce ve rivenler full ad kasıyor. Riven 3. q atmadan ölüyor yahu anlamıyorum nedir bu en az 200 elo sırf bu yüzden kaybettim bu sezon

• Demin ki oyunumu Ap Mordekaiser yüzünden kaybettim. Dediğin gibi klon atıyor ama klon daha hiç vuramadan ölüyordu.
  • karşıya ne zaman full ap gelse free win oluyorda. Biraz ap sonra warmong gibi tank kasınca hem ölmüyor hem damagesini atiyor zaten ultisiylede ad cary'i aldığında 1v3 gircek utanmasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Demin ki oyunumu Ap Mordekaiser yüzünden kaybettim. Dediğin gibi klon atıyor ama klon daha hiç vuramadan ölüyordu.

+1 fizzle s3 deki ilk rank lose u verdi bana o ap morde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rylai - Wota - Liandry - Abyssal - Mercury's Treads - Giant's Belt diye bir build yapıyorum. Duruma göre değişebiliyor build ama bu build'le ADC aldıktan sonra 3vs1 bile giriyorsun. Morde'den önce çaldığı ruh ADC'se ilk ona focuslanılmalı yoksa GG.
  • Oynamayı bilmeyen denemek için alıyor işte napıcan kardeş

• Mordeyle çok karşılaşmadım ama bu jax açıkcası benimde canımı sıkıyor herkes jax almış oynamayı bile bilmeyen Bu kadar OP bir karakterle bile oynayamayan insanlar Oyunlarda yenilgilere yol açıyor ondan sonra bide trollüyor . Bu oyun tarzında bi türlü kurtulamadılar.
  • Mordeyi cok severim daha hic takimima gelmedi genelde ben morde olurum fakat bu hafta karsima cok morde geldi ve kahkahalar attim ulti atiyor adami aliyor fakat klonu nasil kullanacagini bilmiyor klon gidip turrete oluyor :D cogu zamanda tf lerde telaslanip rastgele ulti atiyolar cok guluyorum bu da boyle bi hikayemdi

• ap morde o kadar da çabuk ölmüyor. Build olarak; Will of Ancients, Crystal Scepter, Rabadon, Hourglass, Lich Bane(s3'te mres azaltıldı sanırım, onun yerine Liandry's Torment yada Abyssal Scepter alınabilir) alıyordum. Shield seni ayakta tutuyor. Zaten adamlar adc yerine Morde focusluyorlarsa kaybetmeniz için bir neden yok.
  • son oyunda full ap morde idim 1v5 atabiliyordum oyun sonlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaraki Kenpachi -- 22 Aralık 2012; 16:20:31 >
  • Rankedlara mümkün olduğunca duo girmeye çalış. Yoksa suck elo
  • Jax niye ki? Ben Jaxla oyun taşıyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emjey52

Jax niye ki? Ben Jaxla oyun taşıyorum genelde.

Jax'la oyun taşımak acayip zor. Nasıl başarıyorsun.
  • mid ap caster olarak morde giderse warmog falan yalan olur, s3 te güzel def ap itemleri var genel olarak onların üzerinden pure ap olarak oynanır.

jax'e ad gidiyorsa diyecek bir şeyim yok.

• jax ve mordeyı banla olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Meslek sırrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.