Bildirim
Nedir bu p67(B3) lerdeki performans sorunu yoksa sadece bendemi.... (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aslında bir ssd almak istiyorum ancak sistemi iş yerinde kullandığım için sürekli uyku moduna almam gerekiyor ve bu nedenle güvenemiyorum. Laptop içinde raid sistem kuramayacağım için sanırım belli bir süre bu performans kaybına katlanmam gerekecek. -
eskiden kullanıpta uzun süredir kullanmadıgım temizleme programlarını kurup temizledikten sonra bi daha test ettim okuma yazma ve hız cok iyi cıktı hemde virüs taraması yaparken ve disk birleştirirken bi taraftanda wianmp ta müzik dinliyordum programlar cook hızlı acıldı.... temizleme programlarını kullanmama gerek yoktu aslında cünkü dün kurdum windowsu yani daha cok taze...bakalım bu hız kalıcımı yoksa geçicimi olacak -
Arkadaşlar bu sorunu ben yaşamıyorum, sizler için video çektim. İsterseniz kendi sisteminizle karşılaştırabilirsiniz.
Video şuan yükleniyor. -
-
-
-
İyide ram üzerinden açmıyormu tarayıcıları yada cache bellekten? Birden çok açtığınız için diyorum.
SSD ile bir alakası yok gibime geldi, bendede aynı hızda açılıyor hani... -
quote:
Orijinalden alıntı: canerpense
İyide ram üzerinden açmıyormu tarayıcıları yada cache bellekten? Birden çok açtığınız için diyorum.
SSD ile bir alakası yok gibime geldi, bendede aynı hızda açılıyor hani...
Ben de tam bilmiyorum yapmamı istediğiniz birşey varsa söyleyin, çekebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Ben de tam bilmiyorum yapmamı istediğiniz birşey varsa söyleyin, çekebilirim.
korsana karşıyız torrent falan ne iş -
Peki yaşayanlar neden yaşıyorlar bunu? Bende onu anlamaya çalışıyorum! -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: canerpense
SSD ile bir alakası yok gibime geldi, bendede aynı hızda açılıyor hani...
Ben de tam bilmiyorum yapmamı istediğiniz birşey varsa söyleyin, çekebilirim.
Video ile birşey gösterilebileceğini düşünmüyorum. Fikrim olursa söylerim.
-
i5 2500k yeni aldım, p67a-gd65'de bugün geldi hemen bir kuşku içine düştüm konuyu görünce
Sorun çözüldü mü, yoksa bir SSD almak şart mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
korsana karşıyız torrent falan ne iş
Torrentten korsan indirmek zorunda değilsiniz, pek çok legal içeriği de torrent ile indirebilirsiniz -
quote:
Arkadaşlar bu sorunu ben yaşamıyorum, sizler için video çektim. İsterseniz kendi sisteminizle karşılaştırabilirsiniz.
Video şuan yükleniyor.
kardeş sen bu kopyalama işini win kurulu hdd ile diger hdd arasında kopyalama yaparkenmi çektin...diger hdd ler arasında kopyalama yaparken cekti isen sorun yok zaten win kurulu hdd ile diger hdd arasında olacak... -
quote:
Buyrun video çektim.
bende de oyun yüklerken aşırı derecede yavaşlama sorunu var. dosya kopyalarken bilgisayar ölüyo resmen. bilgisayarı bu hızda çalıştırmak için yaptığın 1-2 bişeyi söylersen bizde deneyelim.
sistemim i5-2500k işlemci, p8p67 asus anakart, corsair cl8 2*2 4gb ram, wd caviar blue 1tb hdd
konu açılalı baya zaman olmuş biliyorum ama sorun canıma tak ettirdi :)
-
şu sorun hakkında fikri olan 1 kişi bile yok heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: fthkaplan
şu sorun hakkında fikri olan 1 kişi bile yok heralde
Keza çözüm bulanda yok henüz. -
2 hafta önce i5 750ve Gigabyte h55 den i5 2500 k ya terfi ettim sözde, default olarak yaptıgım işlemler: converxtodvd ile aynı anda 4 adet dvd render, torrent, emule, DM, Firefox(içinde onlarca sekme açık, Facebook oyunları ile birlikte),IE9, Nero ile iki ayrı dvd writerden sürekli dvd kaydı ve daha bilimum bir sürü ıvır zıvır açık..Bu şekilde yaklaşık bir sene kullandım. TAAKİ 2 hafta önce Asus p67p8 pro ve i5 2500k alana dek. Aldıgımın 2. günü Tagan 600 watt psu gümledi(Onu tesadüf varsayıyorum), makinede 2 sata dvd writer, 1 Raptor 300 gb ve 2 adet wd 2 tb disk takılı, bir tane de boşta sata kablosu takılı arada makine çalışırken harddisk takarsak diye.. Makina kısa bir süre sorunsuz çalışıyor, sonra kasılamalar başlıyor, yaptıgım kayıtlar hata veriyor ve bi bakıyorum Optik okuyucular kayıp.Bir iki aç kapadan sonra anca tekrar görmeye başlıyor. Sonra aynı olaylar devam ediyor..Bir de sabahları bazen makine açılmıyor.Anlamadım gitti.
-
i7 950 de böyle bir şey görmedim, sb chipsetleri adam olmadı herhalde kötü durum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X