Şimdi Ara

Nedir Bu Pevgeotu Karalamalar?? Bilinçli kimse varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni araç alıcam 18000 22000 arası pevgeotların tipini çok beğeniyorum.

Ama kime sorsam alma bela alırsın alma çok problem yaratır nedir arkadaslar gerçekten böylemi bu

2004-2007 arası 206 307 vs tarzı bi hatcback alıcam dizel sırf bu yüzden almıyorum

Varmı bilgisi olan???? Ve bu modellerden en iyisi hangisidir?

• Pevgeot mu. Pevgeot ne. Yoksa Peugeot tan mı bahsediyorsunuz. Pek bilgim yok ama şanzımanları sorunlu diye duyuyorum etraftan. Hiç kullanmadım.
  • Ne bilim üstadım kime sorsam sorunlu diyor anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonersoy

Ne bilim üstadım kime sorsam sorunlu diyor anlamadım gitti

Demek ki var bir şey. Dayımın kızında Peugeot 206 vardı. Otomatikti. Ona sorarsan çok memnundu arabadan. O da Yetkili servisle kavga etmişti. Parçaları çok pahalıymış.
  • 2006 model dizel 307'si olan bir tanıdığım var araç resmen bıktırdı. şu anda farlar uzun-kısa yapmıyor sürekli kısa farlarla gidiyor, araç bazen çalışmıyor ve daha bir sürü problem çıkarttı üstelik aracı 2. el değil sıfır alındı araç
  • genel olarak fransızlar çok eleştirilir..pejoda çok eleştirilir..Genelde süspansiyon alt takım arızaları çok bilinir..Ama özellikle ikinci el için gezinirseniz herkes 307 sakın alma 308 falan bak daha iyi derler..sanırım milletin uydurduğundan değil genel olarak böyle bir kanı var..Şimdi birisi çıkıp 307 kullanıyorum bişi olmadı demesin her araçta olacak diye birşey yok ama sanırım genelde sorunlu..İkinci elide biraz ölüdür bu yüzden..
  • hmm anladım bende nıye bu kadar ucuz adı pejo olmasına ragmen dıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl 206 dizel kullanmış biri olarak. Bir daha pejo mu? Asla
  • En yakın arkadaşım sıfır alıp bir süre peugeot 307 kullandı. O da tipini sevdiği için almıştı. Birçok kez sızlanmalarına şahit oldum. Hiç sorunu bitmiyordu arabanın.

Servis ücreti de çok pahalıydı. Üstelik Kırşehir'de yetkili servisi olmadığı için her seferinde Kayseri'ye git gel mekik dokuyordu.
  • valla bende 20 gün önce 307 xt aldım benzinli çok insan alma dedi bu paraya bu kadar full başka araç olmadığı için aldım şimdilik herşeyinden çok memnunum ama bu sorun çıkartmayacak demek değil yada benimki çıkartmadı diye hiç biri çıkartmayacak demek değil ama genel bi kanı var 307 ler sorunlu ama sen sadece uzun zaman kullananlara sor bana kullanmayan içine binmeyen hiç bi tanıdığında pejo olmayanlar bile kulaktan dolma bilgilerle alma dedi onlara bakma sen uzun yıllar kullananlara sor en iyi bilgiyi onlardan alırsın
  • Buradaki insanlar peugeot dan uzak dur diyosalar demekki başları yanmış yada çevrelerinde başı yanan çok kişi var... Kimseye diğer firmalar para verip peugeot u kötüleyin demiyo ya... İnsanlar gördüklerini yaşadıklarını anlatıyolar... Benimde başımdan öyle maceralar geçti. Ha kesinlikle almam mı diyorum hayır ama alırkende bin defa düşünürüm acaba başka bişey mi alsam diye...
  • 4 yıl peugeot 207 ye talim etmiş birisi olarak sakın peugeot alma diyorum....pejolar çok narin, ülkemiz yollarına göre olmayan araçlar....pejo ile bir kasise girin bir de gidin bir ford la aynı kasise girin farkı anlarsınız çok rahat, lakin pejo çukura denk gelirse dağılacakmış gibi bir his doğuyor...308 kullandım o da aynen değişmemişti....ama 508 de belki çift salıncaklı süspansiyon sistemine geçmişlerdir bilmiyorum....ama pejodan uzak durmakta fayda var benden demesi....
  • Aslında sorunun kaynağında 307 serisinin sorunları var.Bu da peugeot a yapıştı.Mesela elektronik sorunları,klima kompresör sorunları, hissiz direksiyon, v.b vardı.Ancak bu sorunlar insanı bıktıracak şekilde oluyor.Benim arkadaşımda 307 teknoplus var.Sorunlu sorunlu biniyor.Ancak 307 de makyajlı kasalarda ve 308 de sorun yok.Daha doğrusu kullanan arkadaşlarımdan bir sorun duymadım.
  • 4 yıl peugeot 207 ye talim etmiş birisi olarak sakın peugeot alma diyorum....pejolar çok narin, ülkemiz yollarına göre olmayan araçlar....pejo ile bir kasise girin bir de gidin bir ford la aynı kasise girin farkı anlarsınız çok rahat, lakin pejo çukura denk gelirse dağılacakmış gibi bir his doğuyor...308 kullandım o da aynen değişmemişti....ama 508 de belki çift salıncaklı süspansiyon sistemine geçmişlerdir bilmiyorum....pejodan uzak durmakta fayda var benden demesi....
  • Ev arkadaşımda makyajsız 307 hdi vardı. Kliması bozuldu, airbag ışığını ne yaptılarsa söndüremediler, cd çalar 2 kere bozuldu, sağ arka cam motoru 2 kere yandı abuk subuk mide bulandırıcı elektronik arızalar verdi. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. 206 ve 307nin problemleri ve şuan 308 ile hala devam eden bazı sorunlar Peugeot'a bu etiketi yapıştırdı. Mesela koskoca D sınıfı 407'nin iç kabindeki motor sesi C sınıfı seviyesinde bence. Aynı sınıfta bulunduğu bir Mondeo bir Passat ile kıyaslanamaz.
  • Arkadaşımda 1.6 HDI 407 var geçenlerde 26.000'e vereyim deyince ciddi ciddi konuştuk.Yeni Focus almış aracını satılığa çıkarmış biraz sorunca masrafından bıktığını,köye gidemediğini asfalttan asla indirmemek gerektiğini söyledi.Bende biraz korktum açıkçası Peugeut'tan..
  • Binlerce araç satılıyor onlarca marka alıcı buluyor. Sorun yaşayan marka ne olursa olsun mimliyor. Açın mercedes ve bmw nin şikayet yazılarını google dan aratın inanamazsınız. Hani en iyileriyse onlar diyorum. Bu yüzden çamur atmadan önce bireysel sıkıntıları genellemeyip objektif olmak gerekir. Bir de düne takılıp kalmamak gerekir." Yok ben 10 yıl önce peugeot aldım bir daha almam!" zihniyeti yada hala Fiat'ın şahin ürettiğini sananlar. Teknoloji ve firmalar her geçen gün gelişiyor.

Sözün özü 3 sene öncesine kadar Peugeot beğenmememe rağmen şimdi çok iyi buluyorum. (308)
  • Peugeot partner var bizde.Araba olup olmadık yerde sorun çıkartıyor Kapıyı açarsın kapı kolu elinde kalır düğmeye sert basarsın yay kopar 300 lira kilit
  • Bazı araçları'nın bazı serileri sorulu olabilir fakat 2008'den bu yana kullandığım bir araç var,peugeot 308 1.6 vti tiptronik.
    Ve bu aracın şimdiye kadar bana açtığı en fazla 2-3 sorun olmuştur onlarda zaten kafaya takılmayacak ufak şeyler.
    Onun dışında bir sorununu ben görmedim,yine peugeot alırmısın desen,detaylı bir araştırma yaptıktan sonra kesinlikle alırım!
    Fakat şöyle bir durum var misal ben 308 ile başı dertte olan bir kullanıcı görmedim yalnız 307-206 gibi modellerden sık şikayet çıktığını biliyorum.
    O yüzden dediğim gibi araştırmak lazım.
  • peugeotlar ülkemiz koşullarına uygun araçlar değiller....Ülkemiz yol koşullarına Anadolunun karlı topraklı bozuk yollarına en iyi giden en fazla dayanan araç Renault'tur.
    bizim arkadaş polo aldı sıfır bir gün aracı çekti toprak simsiyah olmuş araç yağ akıtmış.sıfır aracın şanzumanı yağ kaçırıyor.
    Bende Golf vardı güzel arabaydı ama 4000 küsür tl masraf açtı.BUnun dışında bozuk kasiste felan ödüm kopuyordu bi yerine aman bişey olmasın aman bi yeri kırılmasın diye parçası bakımı felan ateş pahasıydı çünkü.
    Şimdi hemen eee ben de de var bişey olmuyor demeyin böyle düşünenleri adananın asvaltındaa, izmirin ankaranın otobanında değil, k.maraşın dağlarında,mardinin topraklaarında,urfanın çamurunda,karadenizin yaylalalarında görmek isteriz.
    Yani uzun vadede pek çok kişi için RENAULT'tan başkası yalan 20-30 yıldır ailemde bende akrabalarımda hep renaultlar oldu her yere gittik geldik hayat yaşadık bi sorun olmadı duymadık etmedik şükür...
    Görünen yerleri her ne kadar kalitesiz görünse de görünmeyen yerlerinde tek rakibi bence mercedes...
    içini görünüşünü tasarımını vites topuzunu bilmem kapı sacını beğenmeyebilirsiniz ama Hiç kimse bir renault 'un motoruna mekaniğine yürürüne laf söyleyemez söylese de ya atıyordur ya da ondan bundan duyma vs vs vs den ibaretttir.taş gibi alt takımlar,mekanik ,sağlam motor vs.. zaten böyle yerlerde de her taraf 80-90-95 model Renaultlar kaynıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 17 Mart 2011; 1:17:23 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.