Şimdi Ara

Nedir bu 'Popüler Başkan' merakı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden ısrarla zengin ya da popüler birini arıyorsunuz anlamadım ki? Tam tersine ne popüler ne zengin tamamen halkın içinden gerçek Fenerbahçeli, çıkar için de olsa hükümete yalaklanmayacak bir başkan bulamayız mıyız? Bu kadar mı zor?

• Futbol malesef öyle yürümüyor artık. Bir başkanın malesef ki siyasi ya da ticari ilişkilerinin güçlü olması, takım için elinin altında devreye sokabilecek parası olması ve yüksek meblağlardaki ticarete yatkın olması gerekiyor. Halkın bir başkan çıkması imkansız değil, ama çok çok zor.
  • zengin bi iş adamı işi nasıl döndüreceğini, şirketin nasıl kalkındırılıcağını bilir. ondan zengin birinin olması iyi bişey.
  • Günümüz koşullarında dediğin çok zor.
  • En basitinden şöyle düşün zengin başkan demek kaliteli oyuncular demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Futbol malesef öyle yürümüyor artık. Bir başkanın malesef ki siyasi ya da ticari ilişkilerinin güçlü olması, takım için elinin altında devreye sokabilecek parası olması ve yüksek meblağlardaki ticarete yatkın olması gerekiyor. Halkın bir başkan çıkması imkansız değil, ama çok çok zor.

Ben katılmıyorum hocam. Fenerbahçe'nin halk ve taraftar gücü çok yüksek. Lobi yapmadan başarılı olmak imkansız değil. Aziz Yıldırım'dan daha iyi lobi yapan başbakanla ilişkisi iyi olan birisi yoktur belki Türkiye'de. Fakat düştüğümüz duruma bak. Her şeye rağmen doğru ve dürüst olabilmek zor değil bence.
  • O kritere uyan tek bir isim geliyor aklıma Can Bartu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu İnstagram SAÇMALIĞI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.