Şimdi Ara

Nedir Bu Satıllk Hesap Çılgınlığı???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasılkı herkes ogame ı bırakıyor bızım buranın mod larıda bıraktı kı gurasmıyor sanırım
  • kimi satılır diyor kimi satılamaz (bende) bunun anketini yapmak mümkünmü acaba?
  • eski evrenlerdeki oyuncu sayıları hergeçen gün azalıyor. yani herkes bundan memnunmu? bu hesap satma olayı devam ettiği müddetçe insanlar her zaman yeni evrenleri tercih edecekler.niyemi? en azından rakiplerinin mücadele etmeden tahta oturmaları mümkün olmayacak.çok merak ediyorum yabancı ülkelerde hesap satışları nasıl karşılanıyor?
  • nasıl satılıyor hesap hadi satan adam yalan şifre verdi
  • İşe maddi boyut girince bu tür şeyler hep oluyor,haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 5 Nisan 2012; 4:27:10 >
  • Ben 1,5 yıldır oynuyorum..
    Filo sıralamasında 15. yim..
    puanda da ilk 30 da..

Ben Bırakmayı düşünsem gidip birine verecegim? Yani o kadar emeğim, uykusuz gecelerim birine gidecek.. O da gidecek filoyu bir yere çakacak.. Neden? Çünü emek harcamadan elde etmiş de ondan..

Bence devir diye bişey olmamalı ! Ama devir serbestken, satış yasak?? Bunu anlamak da pek mümkün değil. Adam en azından para vermiş boşa harcamaz hesabı ! ! ! Emeğe saygı duymuş olur verddiği paradan dolayı Hem bende o kadar emeğime karşılık birşeyler almış olurum..

Peki sizce benim hesap kaç lira eder ? Böyle birşeye niyetim yok ama gerçekten merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattleShip -- 12 Aralık 2006; 11:18:55 >
  • yaaa arkadaşlar lütfenn satış hakkı hesap sahibinin sahip olduu bi hatır ama buranın forum kurallarına göre stış bursa yasaktır ve satıcak olanlar lütfen paradan bahsetmeden bi mail bırakıp ya özelden yada mailden ulaşılarak anlaşılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattleShip

Ben 1,5 yıldır oynuyorum..
    puanda da ilk 30 da..

Yani o kadar emeğim, uykusuz gecelerim birine gidecek..
    Çünü emek harcamadan elde etmiş de ondan..

Emeğe saygı duymuş olur verddiği paradan dolayı Hem bende o kadar emeğime karşılık birşeyler almış olurum..

oyun bu arkadaşım, ne emeği

oyun oynuyoruz, ticaret iş yapmıyoruz..

oyun bu oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: BattleShip

Ben 1,5 yıldır oynuyorum..
    puanda da ilk 30 da..

Ben Bırakmayı düşünsem gidip birine verecegim? Yani o kadar emeğim, uykusuz gecelerim birine gidecek.. O da gidecek filoyu bir yere çakacak.. Neden? Çünü emek harcamadan elde etmiş de ondan..

Bence devir diye bişey olmamalı ! Ama devir serbestken, satış yasak?? Bunu anlamak da pek mümkün değil. Adam en azından para vermiş boşa harcamaz hesabı ! ! ! Emeğe saygı duymuş olur verddiği paradan dolayı Hem bende o kadar emeğime karşılık birşeyler almış olurum..

Peki sizce benim hesap kaç lira eder ? Böyle birşeye niyetim yok ama gerçekten merak ettim

sen şimdi hesabımı devretmem ama satarımmı demek istiyorsun?

• maden insanlar kenidnce mantıklı sebeplerden hesap satmaya bu kadar meraklı benim bir önerim var ozaman
    commender 3 aylık 7 euro
    1000. sırada hesap 20 euro
    500. sırada hesap 40 euro
    200. sırada hesap 80 euro
    100. sırada hesap 100 euro
    ilk 10 lütfen firmayı arayınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.