Arkadaşlar neden oyuncuların hesaplarını satmalarına izin veriliyor? Yani biz bunca zamandır uykusuz kalıp sinir krizleri geçirip birşeyler yapmaya çalışıyoruzda bazı arkadaşlar hesaplarını para karşılığı satıyorlar. Ben burada saygı denen şeyin S sini dahi göremiyorum. Birkere oyunun yapılış amacına aykırı. Bu oyun sayesinde binlerce insan aynı anda oyun oynayabiliyor,yeni arkadaşlıklar kurabiliyor,sabrını ve zekasını test ediyor,insanların yönetici ruhunu geliştiriyor.... daha sayıyımmi??? Ben hesap satma fikrine karşıyım ve diyorumki en azından satıyorsanız bile bunu gizli yapın. Bu site bilgi paylaşım yeridir hesap satım yeri değil......
sahibinden.com gittigidiyor.com gibi sitelerden dene.....
kesinlikle, gerçi ben satmadım ama küçük bir iki hesabımı devrettim ama asıl uğraştığım hesabımı ne satarım ne de devrederim,
KENDİ UĞRAŞTIĞINIZ HESAPLA İYİ Bİ YERE GELMEK KADAR GÜZEL BİŞİY YOQ
yasak olduğu halde nasıl oluyorda insanlar hala hesaplarını satışa çıkarabilecek kadar cesur olabiliyorlar??
quote:
Orjinalden alıntı: KRALTHEODEN
ya hocam Allah aşkına şu "" işaretinin ne anlama geldiğini bilmiyorsan kullanma, çok komik oluyor okurken
quote:
Orjinalden alıntı: MC GRADY
quote:
ya hocam Allah aşkına şu "" işaretinin ne anlama geldiğini bilmiyorsan kullanma, çok komik oluyor okurken
tamam kullanmam
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MC GRADY
quote:
tamam kullanmam
adam emek vermis satmak istemis alicisida varsa eyw demek duser.her ne kadar satilmasin densede siz emin olun bircok hesap satildi ve satiliyor.ogame de bu az oluyo gerci ama online oyunlarda oluyo.
quote:
Orjinalden alıntı: YuliaN
adam emek vermis satmak istemis alicisida varsa eyw demek duser.her ne kadar satilmasin densede siz emin olun bircok hesap satildi ve satiliyor.ogame de bu az oluyo gerci ama online oyunlarda oluyo.
doru hep satılıyo
NEDEN SATILDIĞINI DOĞRU OLARAK SÖYLEYİMMİ
ÇÜNKÜ OGAMENİN SONU YOK BU NU 1,2,3,4,5. EVRENDEKİ İLK OYUNCULAR GÖRDÜ NEDENMİ FİLO YAP NEREYE KADAR BİR NOKTADAN SONRA FİLOYU KALDIRAMIYORSUN BİLE. EEE BU AĞIR FİLOYLA GELİŞMİŞ BİR EVRENDE KİMİ VURACAN HERKEZ GELİŞMİŞ UFAK OYUNCUYADA VURURSAN ZATEN O FİLOYU HAVALANDIRMAK İÇİN HARÇIYACAĞINLA ALDIĞIN BİRBİRİNİ KARŞILAMIYOR.DOLAYISILA ZEVKİ KALMIYOR. ALIRKEN İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM VE MÜMKÜNSE YENİ AÇILMIŞLARA GİRMEK LAZIM. SAYGILAR.
Evet oyun ilerledikçe verdiği zevk azalıyor.Bu arada kişilerin kendi hesaplarını satmaları normal.Fakat bunun burada yapılması normal değil.
Hesaplarını satmaları tabiki normal bende 27.evrendeki hesabımı sattım benim demek istediğim burda satış yapmak yasak