Slm arkadaşlar iki gün önce nereden bulaştığını bilemediğim SPYWARESHERIFF adlı virüs 1 seneden beri format atmadığım bilgisayarıma malesef format atmak zorunda bıraktı bu virüs sanki bir program gibi bilgisayara yerleşip sistemi geri almayı bile engelliyor bu virüs hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşa bilirlermi?virüs SPYWARESHERIFF programını almamız için adeta makinayı bloke ediyor gerçekten bu bir programmı yada virüsler artık programmı olmaya doğru gidiyor?birde bu virüsten format atmadan kurtulmak gerçekten mümkünmü yorumlarını esirgemiyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler(benim kullandığım programlar avast! Antivirus Ad-Aware SE Professional )
benim kuzende ayni dertten muzdarip oldu. oda format atmisti. hatta bi gece oturduk 4 saat bunu silmek icin ugrasmistik. hayirli olsun :)
spyware doctor programıyla kurtulabilirsin.
Bunlar antispyware görünümündeki spyware uygulamalarıdır. Bunları temizlemek için internette pekçok kaynak görmüştüm, başıma hiç gelmediği için nasıl temizleneceği konusunda net birşey söyleyemem. Google'da arama yaptırabilirsin, ayrıca doctus.net te de bu konuda birşeyler vardır. Başına bu olay gelen çok kişi duydum, mutlaka bilgi bulursun.
Avast ve Ad-Aware ile bunu temizlemeni pek mümkün görmüyorum, en azından bilgisayarını güvenli kipte açarak temizleme ve kaldırma ihtimalin olabilir. Ama en sağlıklısı araştırma yapman, burada da net bilgi veren çıkabilir tabii.
sağolasınız arkadaşlar şimdi netten spyware doctor programını indirip onu kuracağım ne olur ne olmaz gerçekten bu şerifmidir haydutmudur ne olduğu belirsiz proğram beni tedirgin etti üstelik hep saglam olduğunu zanettiğim sitelerde dolaşırken bulaştı aman dikkat edin derim kalın sağlıcakla
prevx1 diye bir program var onunla silebilirsin
bu spywaresherriff sora spyfalcon adwarebazooka vs bunlar fake antispyware programı
3 ay önce banada öyle tarzda bir virüs bulaşmıştı oturumu açtığım zaman hangi icona tıklarsam tıklayayım bilgisayar program iconu ile ilgili ana dosyayı arıyor hatasını alıyordum hatta öyleki sistem geri yüklemeden internet exploer her seyi acamiyordum hep bu hatayı alıyordum virüs sanki kısayollara bir engelleme yapmıştı programın açılmasını engelliyordu o zamanlar avast kullanıyordum avastı msdos olayı ile sildim sonra cd den norton antivirus professonal kurdum guncellediğimde tarattığım zaman 210 küsür aynı virüsü bulmuştu heryere yayılmıştı anlayacağınız format atmadan norton programı virüsü tamamen silmeyi başardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme