Şimdi Ara

Nedir Bu Yaz Yolla Zımbırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay faturam kabarık geldi normalde olmadığı kadar ödedim faturayı baktım faturaya YAZ YOLLA diye bir şey yazıyor.

YAZ YOLLA dan 4 tane para çekilmiş 7TL ye yakın hepsi kafadan 30tl bunlar tutmuş. Yaz yolla nedir onu bile bilmiyorum.

Hayatımda bir servise üye olmuşluğum yok.

2 tane YAZYOLLA dan
    1 tane 4PLAY YAZYOLLA den
    1 tane de FLYCELL SUPER PKT ten ücret çekilmiş.

Herhani bir mesajda almıyorum bir yerlerden yada bir servis kullanmıyorum.Bunları içeren bir Android uygulamamda yok.

Flycell in sitesine girdim baktım üyelik iptali için gereken yazıyordu yazdım yolladım zaten üyeliğiniz bulunmamaktadır dedi.

Nedir bunlar arkadaşlar? Nasıl kurtuluruz bu illetten? Ücretleri geri alabilir miyiz?

• Merhaba
    Müşteri hizmetlerini arayın hattınıza tanımlı olan bu üyeliğin iptalini isteyin,şayet hattınızda bu üyelik görülmüyor ise müşteri temsilcisinden yazyolla ve flycell servis sağlayıcısının müşteri hizmetleri numarasını isteyin sizle paylaşıcaktır zaten.Daha sonra arayıp hemen iptalini gerçekleştirebilirsiniz.Fakat bu kullanımların geri iadesi olmaz çünkü özel kullanım olarak egçer fatura detayınızda (bilerek yada bilmeyerek de olsa ).
  • MErhabalar aynı olay bendede oldu. Az önce aradım bir kaç numara aldım müşteri temsilcisinden (yaz yolla -0 533 681 8585). Ama telefonlar kapalı. Mobil ödemeyi kapattırdımda arayıp üyeliğimi sildiremedim. Bir sonraki aya herhangi bir kesinti olurmu yine :S Bunlar kim ya bu arada nereden bulupta üye yapmışlar bizi ? Ve nasıl kurtuluruz bunlardan ?
  • Bazen cocuklar telefondan sacma sapan onlıne oyunlara odeme yapıyolar babalarından habersız onlarıda belırtmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz yolla -0 532 755 6669

4 play- 0 212 265 11 00

Bu numaraları arayıp üyelik iptali yapmazsanız bir sonraki ayda ücret kesmeye devam ediyorlar. Cep numarası telesekretere bağlandığı için bazen düşmüyor ısrarla aramaya devam edin.
  • Numara 0212 987 30 20 iptal için 4 playden bunu veriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.