Şimdi Ara

Nedir Şu Kulaklıklarda 'Burn In' Meselesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burn-in olayının kulaklıktan ziyade kulakla yani kulağın kulaklığa alışmasıyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyordum , fakat kulaklığımın zamanla verdiği tepkiler düşüncemi değiştirdi (tabi kendi kulaklığım için konuşuyorum) . bende philips shp805 var , alalı 15 gün falan olmuştur herhalde , önceleri volümü 27/40'a kadar açabiliyordum , 28'de baslar "pof"lamaya başlıyordu , orta frekansta ve tizlerde kayda değer bir değişiklik farkedemedim , fakat şu anda volümü 32/40'a getirip baslar bozulmadan dinleyebiliyorum . umarım bu değer daha da yukarılara çıkar zamanla .
  • arkadaslar she 9600 phılıps kulaklık nasıl bır kulaklık tır ıyımıdır kulanıslımıdır
  • cx300 aldıktan sonra bir gece bilgisayara takılı vaziyette sos seste bıraktım. sabah aldım kulaklığı. bi değişiklik olmuş mudur olmamış mıdır bilemem ama çok küçük değişimleri zaten kulağımın hissedebileceğini düşünmüyorum. şu andaki performansından da oldukça memnunum. ben ilk kez bu kadar kaliteli bi iem kulaklık kullanıyorum ve şu küçücük alet nasıl bu kadar bass verebiliyor diye soruyorum kendime. memnun olmadığınız bir alete burn-in yapın derim. kolay gelsin...
  • Bence gerceklik payi az sonucta kullanilan kablolar cam elyafindan yapiliyor o zman interneti yada lan kablolarida son hizda kullanmak lazim ki hiz gittikce artsin vala super olurdu aslinda denesekmi

Tamam var oldugunu kabul edelim ama kucucuk seyi kulagimiza taktigimizda ne basi ne tizi bana yetsin yeter ciddi bir performans istiyorsan git parasini ver ii bir home theater yada hoperlor seti al olsun gitsin bunlara gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.