Şimdi Ara

Nedir şu yaş muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girmek ve doldurmak diye şeyler varmış bunların ikiside aynı değilmidir yaw

mesela 26 haziran 2010 doğumlu bir kişi bugün 4 yaşına girmez mi
    kafam çok karışık diğer konumda bir cevap bulamadım tam olarak
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umudum_ -- 27 Haziran 2014; 21:41:03 >

• mesela ben 14 şubatta doğdum 18 yaşına girdim bu sene 14 şubatta. sene yani 2015 te 14 şubatta 18 yaşımı doldurmuş olacağım böyle olması gerek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

mesela ben 14 şubatta doğdum 18 yaşına girdim bu sene 14 şubatta. sene yani 2015 te 14 şubatta 18 yaşımı doldurmuş olacağım böyle olması gerek :D

1997 doğumlumusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umudum_

quote:

mesela ben 14 şubatta doğdum 18 yaşına girdim bu sene 14 şubatta. sene yani 2015 te 14 şubatta 18 yaşımı doldurmuş olacağım böyle olması gerek :D

1997 doğumlumusun

Alıntıları Göster
    26,06,1996 DA DOĞAN BUGUN 18 İNE GİRDİ. HESAPLA İŞTE .
  • quote:

quote:

1997 doğumlumusun

Alıntıları Göster
    4 yaşını doldurmuş 5'e girer.
    Örneğin kanunlarda 18 yaşını doldurmuş diye bahsedilir. 18 yaşına girmiştir fakat doldurmamıştır, bu demektir ki kanuna göre hala 17 yaşındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

Alıntıları Göster
    kuru nasıl
  • Mehmet K. kullanıcısına yanıt
    peki doğum gününde hangisini kutlar
  • Yemin ederim bunu beğenicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Bende böyle düşünüyorum ama bak daha farklı diyenler var o yüzden açtım konuyu
  • quote:

18'ini kutlar
  • quote:

quote:

Bende böyle düşünüyorum ama bak daha farklı diyenler var o yüzden açtım konuyu
    mesela bak bunu spikerler de yapar...dakika 67:16 dır ama spiker der ki 68. dakikadayız..neden söyle düşün; ilk dakika 00:47 saniye olsun..0. dakika değildir o 1. dakikadır..

sen doğduğunda yaş olarak ilk yaşındasın yani 1. yaşındasın demektir..1 sene geçince 1 yaşını doldurmuş olursun ve 2. yaşına girmiş olursun..ama resmi olarak toplama çıkarmaya göre işleme alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

quote:

18'ini kutlar

Şöylesi doğru olmazmı kişi 26 haziran 1996 doğumludur bu güne kadar yaşı 17 dir ve bugün 17.yaşını bitirmiştir 18.yaşına girmiştir ve ertesi gün 18 yıl 1 günlük 2 3 4 5 6 günlük derken bir dahaki doğum günündede 18ini bitirmiştir 19una girmiştir
  • quote:

quote:

1997 doğumlumusun

1996 hocam nasıl hesapladın :D
  • quote:

quote:

quote:

1997 doğumlumusun

: )) yanlış oldu dimi ozaman sen şuan 18 yaşındasın seneyede 19 olucaksın yani benim mantıktasın
  • quote:

Bitirdi bitirdi.. 18. yaşını bitirdi 19 a girdi..

Ohooo millet daha hala..

Mesela ben 92 Ekim doğumluyum. Ben doğalı 21 yıl 8 ay geçmiş. Yani ben 21 imi bitirdim 22 min içindeyim. Ama 21 yaşındayım biten yaş söylenir. 22. yılımı dolduruyorum.

Aynı maçlarda olduğu gibi. Futbol maçında dakika 73.01 oldu mu spiker ne der? "74. dakikaya girdik sayın seyirciler der" Yani 73 dakika bitmiş, o sayan saniyeler 74. dakikanın saniyeleridir. 73 dakika dolmuş, 74 e girmiş olursun 73.01 de

Başka bir örnek de şu.. Ocakta doğan bebeğe Haziran ayında 5 aylık dersin 1 yaşında demezsin çünkü 1. yılını doldurmamıştır..

Anlamışsındır umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

1997 doğumlumusun

: )) yanlış oldu dimi ozaman sen şuan 18 yaşındasın seneyede 19 olucaksın yani benim mantıktasın

evet 18 yaşındayım 19 a girince 18. yaşımı doldurmuş olacağım 18 tamamen bitmiş olacak öyle düşün zor değil ki

• 26 06 2014 ten
    XX XX xxxx doğum tarihini çıkar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

quote:

18'ini kutlar

Şöylesi doğru olmazmı kişi 26 haziran 1996 doğumludur bu güne kadar yaşı 17 dir ve bugün 17.yaşını bitirmiştir 18.yaşına girmiştir ve ertesi gün 18 yıl 1 günlük 2 3 4 5 6 günlük derken bir dahaki doğum günündede 18ini bitirmiştir 19una girmiştir

Aynısını söylüyoruz zaten. Doğum günü kutlamaları girdiği yaş içindir. Resmiyette 18'e girmiştir fakat doldurmamıştır.
    Yani sorduklarında 18'im der ama resmiyette 18'i doldurmamıştır.

İşin özü şu; yaş muhabbetinin önemi sadece resmiyettedir. Arkadaşına dostuna ne dersen de.
    Örneğin; 20 yaşına girdiğinde (doldurmana gerek yok) askerlik celbin gelir. Çünkü askerlik yaşı 20'dir yani 19'u tamamlamış olmaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1997 doğumlumusun

evet 18 yaşındayım 19 a girince 18. yaşımı doldurmuş olacağım 18 tamamen bitmiş olacak öyle düşün zor değil ki

Ama bak bunu böyle düşünen insan sayısı az konuyu oku bak herkes daha farklı düşünüyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Bitirdi bitirdi.. 18. yaşını bitirdi 19 a girdi..

Ohooo millet daha hala..

Mesela ben 92 Ekim doğumluyum. Ben doğalı 21 yıl 8 ay geçmiş. Yani ben 21 imi bitirdim 22 min içindeyim. Ama 21 yaşındayım biten yaş söylenir. 22. yılımı dolduruyorum.

Aynı maçlarda olduğu gibi. Futbol maçında dakika 73.01 oldu mu spiker ne der? "74. dakikaya girdik sayın seyirciler der" Yani 73 dakika bitmiş, o sayan saniyeler 74. dakikanın saniyeleridir. 73 dakika dolmuş, 74 e girmiş olursun 73.01 de

Başka bir örnek de şu.. Ocakta doğan bebeğe Haziran ayında 5 aylık dersin 1 yaşında demezsin çünkü 1. yılını doldurmamıştır..

Anlamışsındır umarım

BU YAŞ BÜYÜLTME HEVESİ NEDİR LA .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.