Şimdi Ara

Need back up! LCD TV USB ve SD Yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb'den film oynatan ve SD yayın kalitesi iyi olan 32 inç bir TV arıyorum. Bunun dışında bir özelliği olması gerekmiyor. Aşağıdaki modelleri buldum bunlara ek olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Oturduğum sitede SD yayın olduğu için aldığım televizyonda SD yayınlarda sorun yaşamak istemiyorum. Aynı zamanda maç veya hareketli filmler izlerken mide bulandıracak görüntüler istemiyorum. Aslında Toshiba32av635D alacaktım SD yayındaki başarısı, sesi ve fiyat performans açısından iyi gibi gözüktü fakat onda da usb film oynatma özelliği yok :(

Toshiba ZV serisi var usbden film oynatıyor fakat onun 32 inçi var mı bilmiyorum :( Aşağıdaki TVler hakkında yorum yapar veya 32 inç USB film oynatan ve SD yayında iyi bir TV önerirseniz sevinirim.

32c450
    32c530
    32c650
    32c630

• 32C530 veya 550 yeterli olur yok ben biraz daha para vermek istiyorum derseniz 650
    USB media player özelliği istiyorsanız Toshibayı geçin direkt
  • LG lere de bakabilirsiniz. Giriş fiyatlı urunlerinde direk MKV li gelmese de menuden MKV ozelligi açılabiliyor.

32LD420 vs bakabilirsiniz hatta LH serisinden uygun fiyata 32LH4000 bulursanız harika olur. SD si çok iyi.
  • Yorumlar için Teşekkür Ederim. 32LH4000 ve 32C653 biraz tuzlu gibi. 32C530 SD kalitesi nasıldır? Film izlerken türkçe altyazı, boyut vs... gibi konularda sorun çıkartır mı? Olmadı Samsung 32AV635D ve iyi bir DVD (USB veya HDMI destekli) player kombinasyonu mu yapsam? 32AV635D için ses ve görüntü kalitesi çok iyi diyorlar fiyatıda ucuz. Bunun yanına bir DVD player koysam DVD player usb destekli falan olsa External Harddisk bağlasam nasıl olur? DVD player tavsiyesi alabilir miyim?
  • açıkçası 32" de full hd'den vazgeçebilirsiniz. Tabii 1.75-2 metreden daha uzak bir mesafeden, ve usb'den 1080p değil de 720p film izleyecekseniz(ki cogu mkv 720p'dir). Fiyat farkını bilmiyorum ancak yüksek bir fark varsa c450'yi düşünebilirsiniz. ben 40c530 kullanıyorum ve cok memnunum
  • Hepinize Teşekkür Ederim.

eas722 hocam, 40c530 MKV 1080p de destekliyor mu? Yoksa sadece 720p mi destekliyor? 720p de performansı nasıl (görüntü kalitesi, hız vesaire)

Teşekkür ederim.
  • 1080p mkv hiç izlemedim ancak 720p mkv'de göze batan bir problem fark etmedim. gerçi cihazın fiyatı ucuz, daha pahalılardan geri kaldığı noktalar elbetteki vardır. Ancak benim için hiç problem yok, verdiğim paradan daha fazlasını aldığımı düşünüyorum tavsiye ederim.

1080p mkvyi desteklememesi için bir sebep göremiyorum. 1080pde PS3 kullanıyorum onda da gayet başarılı. hareketli sahnelerde ufak bir ghosting var ama ghostingi görmeye kendini şartlamazsan bir problem yok:) lcdlerin hepsinde aynı problem var.
  • Herkese çok teşekkürler.
    Geçtiğimiz haftasonu Electro World'den 1399 liraya samsung 37C530 aldım. 100 YTL Hediye çekinede 49 lira ilave ederek 149 YTL ye 1TB Western Digital Harici bellek aldım. Bugün getirip kurdular eşim güzel oldu dedi ama ben henüz inceleyemedim. Bu arada 1080p filmleri oynatıyormuş, bu mağazada değil ama samsung mağazasında izleme şansım oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.