Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
606
Cevap
9
Favori
27.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surus dinamikleri yine berbat galiba heat te oldugu gibi virajlara girince araba istop edecek kadar yavaslayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Daha ps store da , hala fiyatı belli değil. Oyun bir hafta sonra çıkacak ama çıkış tarihi bile yazılmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye store de öyle hocam. Diğer ülkelerin store sayfalarında ön siparişe açık şuan hindistan en ucuzu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben pc'de ea play pro üyelik aldım bir ay. Ordan oynarım artık. Bir ayda fazlaıyla yeter nfs'yi bitirmek için.

• Palace Edition da 3 gün erken erişim var. 25-26 kasım gibi eklenir store diye düşünüyorum. fiyat xbox versiyonu gibi olursa 1200 lira olacak standart sürüm. almayı düşünenler hint psn den alsın 1050 gibi bir rakama geliyor

• EA play aboneleri için 10 saatlik deneme sürümü 29 kasımda aktif olacakmış denemek isteyenler için güzel haber

EA Play members can also play Need for Speed Unbound** early with a 10-hour trial starting November 29, and enjoy exclusive recurring in-game benefits.

• İlk önce adamlar sırf anime efekleri kullanmış diye çocukmuyuz diye eleştirenler olmuş.Yıl olmuş 2022 animeyi sanat tarzı değilde çocuklar olduğu için sananlar var.Her anime çocuklar için değildir.Nasıl bez bebek çocuklar için olup kurtlar vadisi yetişkinler içinse animelerde aynısıdır.Nfs konusunda bunu açıklayacağımı asla düşünmezdim.Ayrıca bu efekler Blur oynundada vardı ve kimse birşey dememişti.

Oyun hakkındaki düşüncelerime gelirsek.Oynanış videosunu gördüm Heat gibi kontrolleri vardı.Bilen bilir bir araba yarışı oyununda en önemli detay sürüş fizikleridir.Yıllardır adamlara söylüyoruz her virajı drift atarak dönmek istemiyoruz diye adamlar sanırım yine yapmış yapacaklarını.Sadece mwdeki gibi undergroundaki gibi fizikleri olan eğlenceli arcade oyun istiyoruz.Daha oyunu oynamadım malum fiyatından dolayı satın alamayacağım ea play ile denerim kontroller leş gibi araçların fizikleri uçuyormuş gibi garipse bu seri böyle devam eder ve asla toparlayamaz.Nfsyi severim psp oyunları dışında rivals ve high stakesi oynamadım sadece.Şuan porsche u2 ve mw yüklü o oyunların verdiği zevki yeniler vermiyor sürerken eğleniyorum bu oyunlar 17 yıl önce hatta porsche 22 yıl önce çıktı.Ona rağmen neden hala yapamıyorlar yada yapmak istemiyorlar anlamıyorum(az efor çok kazanç düşüncesinden dolayı büyük ihtimalle).Sürüş fizik dışında modifiye sistemi gayet güzel duruyor grafikler okey sıkıntı yok araç sesleri iyi gibi birde hikaye gaz verici oynamaya teşvik eden tarzda olursa tadından yenmez ama sürüş içine etmezse.

• Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bim’e ne zaman gelir? 🥲

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nfs fanı olmasam şu oyuna kuruş vermem o kadar aceleye getirilmiş 2 ayda yapılmış gibi duruyorki şu çizgi film tarzı karakterlerden bile çok bariz belli, konsept değil bu aceleye gelmiş bir oyun.

• MWanted, Underground 1-2 lerden şu oyunlara.. Nfs serisi okullarda ders olarak okutulsa yeridir, Nokia gibi oldu sonu.. Oyunu şu haliyle ücretsiz çıksa dahi oynayamam, zaman kaybından başka bir şey olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes 190'nın hatrına bile oynuyabilceğimi sanmıyorum çocuk işi

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

Black box dönemi cidden ders niteliğinde. Sonrası tamamen bir facia.

• Ne kadar Anime düşmanı varsa hepsi bu konuya toplanmış Inıtial D veya Wangan Midnight fln izleyin bari de fikriniz değişir belki NFS'ye karşı.

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Underground'ı günlerce, aylarca oynadığım günlere selam olsun NFS: Porsche 2000 bile efsaneydi şimdikilere bakıyorum üzülüyorum. 😔

Oo... Initial D demek :) Kimse pek bilmez bunu.

Rx-7'ci olsam da Torino da fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Initial D şimdi ki gençler zar zor bilirler ama o zamanlar gerçekten efsaneydi. :) Ön yargılı olmamak her zaman önemlidir aslında bir şans verilebilir yada İncelemelere bakılarak değerlendirmeler yapılabilir.

Ben güzel olacağını düşünüyorum.

• Benim de çok umudum yok oyundan ama ters köşede yapabilir. Sonuçta cretiron yapıyor oyunu. Bir şans vermek gerekiyor.

• Fiyattan bağımsız oyun denemek lazım ama 1400 nedir arkadaş insanın eli titrer 599 tl calisto protocol alırken bile 3 kere düşündüm allahtan 10 saatlik deneme sürümü olacak

• Ps Store'da ea play pro yok mu? 1 aylık 150 tl pc'de. Bir ayda fazlasıyla yeter oynayıp bitirmek için.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.