Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
9
Favori
27.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet kaldığın yerden devam edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal devam edersin hocam. Sonuçta full bir oyunu demiyorsun. Beğenirsen satın aldığında, kaldığın yerden devam edeceğini düşünüyorum.

• Xcloude da oynanabiliyor mu acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    NFS Heat zamanın da 10 saatlik deneme ile başlayıp, full oyun ile devam etmiştim. Save de devam etmişti. Yine aynı şekil olur, sıkıntı olmaz bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

aynen öyleymiş hocamda benim ana hesap us psn burdan eaplay alsam deneme oynasam bu seferde ana oyunda save görmeyecek birisi avrupa diğeri amerika bölge olucak. mecbur perşembe akşamı beklicem ben

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Hocam ea play 1 aylık aboneliği aldım şimdi playstoreden ancak ön indirme açık değil, yarın mı açılacak download ea play abonelerine

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Ea play aboneleri, bu gece 12'den sonra download açılacak, eğer pro üyelik olsaydı, indirme daha önceden açılırdı.

• 1600 TL ye Android oyun grafiklerini satmak ilginç doğrusu.Sony nin en kısa zamanda TR için fiyat düzenlemesi şart.Grand Tourismo 7 yine 400 TL den almadım,yılbaşı indiriminde ki muhtemelen 20 Aralık haftası gelir 300 TL civarında almak için bekliyorum. 1600 TL nedir yahu! Millet bu fiyata Dual Sense alıyor.

• Sozar35 S kullanıcısına yanıt

dünyanin her yerlnde yıllardır ds4 / dulasense ile oyun fiyatları aynıdır hocam

• Palace Edition sahipleri bugün sabah 10'da oynamaya başlayabilir, sanırım ea play 10 saat de aktif olacaktır.

Şu us psn bitirdi bizi

• Arkadaşlar Xbox cephesinde Palace Edition sürümünü key olarak satın almak isteyen varsa iletişime geçebilir. Yarı fiyatına yakın bir fiyata bırakıyorum.

Edit: Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 29 Kasım 2022; 22:4:57 >
  • Ben oyunu pc'de denedim arkadaşlar.Fizikler nfs 2015 gibi diyebilirim, duavara sürterek dönmeye kalkarsan kaza yapıyorsun.Oyunun daha çok başındayım ama hikaye olarak doyurucu bir şey göremedim.Beklentilerinizi düşürmekte fayda var.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

NFS 2015’te sanki tuş gecikmesi varmışçasına bir hantallık, yavaşlık vardı. Bunda da var mı öyle bir şey?

• Need for Speedtwitter
    “The time is now! Need for Speed Unbound Palace Edition is available now! #NeedForSpeed #ChangeYourLane”
    https://twitter.com/NeedforSpeed/status/1597521475246096384
  • Bunda yok hocam.

• EA Play 10 saatlik deneme indirmeye açıldı mı PS5 de ? Sabah işe gitmeden baktığım da yoktu da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ea den oyunu indirdimi kaspersky trojan buldu activision log dosyasını bile sildi.

korumayı duraklattım repair dedim oyunu oyun açıldı şimdide nvidia ekran kartının güncel driverını istiyor. işin ilginç yanı güncel sürücüsü yok.

• aurosonic kullanıcısına yanıt

doğru oyun yanlış konu hocam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.