NFS Unbound Clipsyoutube Someone posted a little gameplay of Need For Speed Unbound.
In the video you can see the whole race for the first time without slices, as well as see the crash animation.
—————————————————————————————————————————
TAGS:
Neen For Speed Unbound Leaked Gameplay
Need For Speed Unbound Gameplay...
—————————————————————————————————————————
#nfsunbound #nfs #nfsclips #nfsunboundclips https://www.youtube.com/watch?v=Yg6KP0wI9NUYok yine aynı heat gibi sürüş mekaniği 0:54 e bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten nfs hep böyle gidecek 3 yıl zamanları oldu yine değiştirmemişler.Ea play ile 1 ay oynayıp bir daha bakılmayacak oyun.Güzl farklı bir fikirle geldiler ama sürüş fiziği bozdu. |
Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (14. sayfa)
-
-
Neyazıkki yok sadece normal abonelik var aylık 25 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke olsa, acaba tr ps store ile alakalı mı yoksa, tüm store'lar için mi geçerli? Ben 1 aylık üyelik aldım pc'de, 29'u salı günü açılıyor oyun.Preload yaptım.Onu bekliyorum.
-
-
Palace Edition alırsanız 3 gün erken erişim var hocam bu yüzden 29 kasım gözüküyor. standard sürüm 2 aralıkta çıkacak
oyuna çöp diyenler nasıl bir ruh haline sahip acaba ?
oyunu türü tarzı belli sanki bi önceki oyun gt7 gibiymişte birden bu hale gelmiş gibi yorumluyorlar. Arkadaşlar sizi uyandırayım 10 senedir oyunu türü çizgisi bu zaten..
EA has confirmed that Need for Speed: Unbound will run in 4K resolution at 60FPS on PS5 and Xbox Series X platforms, while the Xbox Series S version will run at 60FPS in 1280p
Evet öylede bu oyunu nfs yapan tarz bu değil eskiler iyi bilir,herkes eskiyi istiyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 senedir cop zaten biz nfs den asphalt tarzi oyun beklemiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
siz beklemiyor olabilirsiniz hocam bir firma 10 senedir aynı tarzda oyun yapıyorsa demekki belli bir kitlesi var ve satışlardan memnunlar. isim NFS diye 2000 li yıllarda çıkan oyunları beklemek çok yanlış bizde zamanında severek oynadık ama o dönem bitti artık.
-
Belediye de kadrolu olarak 45 yıllık çöpçüyüm, böyle çöp görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, Ea play pro oldugu için palace edition olarak görünüyor. O yüzden 29'unda açılacak oyun.
iyiymiş hocam evet o versiyonda 3 gün erken erişim var ilk yorumlarını bekleriz 👍🏻
perşembe akşamı başlıyacam bende
Oyun yinede zevkli görünüyor denemeye değer.Kendi tarzı var.Çöp değil ama ortalama üstü 60-70lik bir oyun olacak gibi,Belki 75.
-
10 saat ea play deneme sürümü de salı günü açılacak mı ?
-
Benim bildiğim eaplay aboneleri de 29'unda 10 saatlik deneme sürümünü erişebiliyor.
Evet sali günü yani yarın, 10 saat deneme sürümü açılacak ea play aboneleri için.
Guzel gazlamaya başlariz 😎
@GT_55
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konsol tarafı için 10 saatlik denemenin oyunu alanlardan 3 gün önce açılması saçma olmuş bence. Peki bu 10 saatlik deneme sonrası kaldığımız yerden oyuna devem edebiliyormuyuz hocam bilginiz varmı yoksa tekrar baştan başlamakmı lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X