Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
9
Favori
27.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala EA PLAY de 10saatlık deneme açılmamış , bunların herşeyi fiyasko ya:)

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Store de sağ üst kısımdan arama ikonuna tıklayın orada altta EA Play sekmesi çıkacak onun içinden bakar mısınız, görünüyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc ultra detay. Oyun bence grafik olarak baya ilerlemiş. Özellikle şu taşlar direk 3 boyutlu.

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Oraya da baktım, hala eklenmemiş hocam..

2 aralık da açılacakta bunlar yanlış paylaşımmı yaptılar diye de düşünmüyor değilim :/

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Fakat profil fotoğrafı pembe olan biri android oyun grafikleri var demişti Unbound için

Şaka bir yana gerçekten çok iyi görünüyor parallax texture yerine direk obje kullanmaları çok hoş olmuş.

harika gözüküyor 👌🏻

• Ea playe bugün eklenmiyor muydu

• baribuga kullanıcısına yanıt

Bende sabah ona istinaden 1 aylık ea play uyelik aldım hala daha EA PLAY e eklenmedi oyun ..Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• EA Play 10 saatlik deneme PC ye sabah gelmiş fakat konsollar da hala yok şaka gibi.

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Bunların yapacağı iş bu kadar olur , resmen içine ettiler

pc ea play e aç konsollarda açma , şimdi yazsak çoluk çocukla muhattap olmaya gerek yok , ters cevaplar veriyorlarmış zatenNeed for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    En son FIFA 23 de böyle bir sıkıntı olmamıştı ama NFS ye özel bir durum fln var galiba

• Şu kepazeliği bilgisayara kurmaya tenezzül dahi etmem yahu. Forza dururken...

• Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Kasım 2022; 20:42:25 >

• tamam

• Oyunun grafik kalitesi gerçekten çok iyi. Neden eski nesile çıkmadığını şimdi daha iyi anladim. Şöyle bir kaç saat daha oynayayım. Ama ben oyunu beğendim şu yapısı ile. Cretirion'unun dokunuşlarinin olduğu bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Kasım 2022; 21:4:31 >
  • Sonsuza kadar forza mi oynayacaksınız?Her araba yarışı karşılaştırmasında forza görmek zorundamiyiz. Daha oyunu oynamadan, yargılamak, kepaze demek hiç sağlıklı, aklı başında bir açıklama değil.

• NFS oyunlarında grafik kalitesi hep üst düzeydi zaten misal 2015 yılında çıkan NFS oyununun grafiklerine bir bakın günümüzde bile hala bir çok oyundan ileride. Mesele sadece grafik değil oyun umarım zevklidir de yıl sonunda güzel bir yarış oyunu oynarız. Gamepass var ea play’e eklenirse oradan indirebiliyor muyum? Ya da eklenecek mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Forza Horizonun her oyununu ayrı ayrı 100’er saatten fazla oynamış birisi olarak, insan bazen farklı şeyler arayabiliyor, oynamadığı bir oyuna çöp demek de hiç olmuyor arkadaşlar, burda oyunu satın alan heyecanla bekleyen insanlar olabilir oyuna veya oyunu geliştirene saygınız yoksa bile bekleyene olsun biraz. Eleştiri yapılır kesinlikle, ama kepaze çöp gibi yakıştırmalar olmaz. Misal Forza Horizonu örnek alalım, benim eleştirebileceğim en önemli şey, her arabaya çabucak ve para bile vermeden erişebiliyor olmamız, ya ben o sevdiğim arabayı almak için emek harcayayım istiyorum ama bi yarış bitiriyorsun bi level alıyorsun çark bir dönüyor Ferrari FE Edition hayırlı olsun. Bu gibi eleştiriler olabilir. Daha oynamadan kepaze ne demektir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu toxicliği ne zaman bırakacaksınız anlamıyorum gerçekten. Gerçi siz de haklısınız 1000₺ limiti geçen bir oyun doğal olarak çoğu kişi alamıyor dolayısıyla da oyuna laf atıyor. Halbu ki oyun 200 TL fln olsa ne kadar güzel olurdu değil mi, oyunu öve öve bitiremezdik ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 29 Kasım 2022; 21:34:18 >
  • Arkadaşlar bu arada oyun baya zor. Hatta zorluğu orta ayarda oynuyorum, kolay kolay birinci olamıyorum. :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.