Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bugrabaskaya

quote:

Orjinalden alıntı: a_musmul

cıldıracam ya bu sorunla karşılaşan yokmu??

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

arkadaşlar lütfen yardım edin bende bu sorunu alıyorum. bilgisayarımın özellikleri,

intel core duo 2.0ghz 512 ram, 64 paylaşımlı ekran kartı.

most wanted çalışıyor fakat carbonda bu hatayı alıyorum...

Hocam ben o hatayı vere vere bitirdim oyunu hep yarış sonunda veriyo ve yaptığın yarış boşa gidiyo.Allah tan yetenekliyim başkası olsa bırakır giderdi oyunu.

• Valla kısmetse ben de yarın almayı düşünüyorum oyunu, ama korkuyorum kasar diye PC yi Acaba AMD Athlon XP 2000+, 1 GB Ram, ATI 9600 XT gibi bir sistemle veya bu sisteme yakın olan arkadaşlar, oyundan nasıl performans alıyorlar. Hayır şimdi çok kasacak ve sinirimi bozacaksa , almayayım hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

quote:

arkadaşlar lütfen yardım edin bende bu sorunu alıyorum. bilgisayarımın özellikleri,

Hocam ben o hatayı vere vere bitirdim oyunu hep yarış sonunda veriyo ve yaptığın yarış boşa gidiyo.Allah tan yetenekliyim başkası olsa bırakır giderdi oyunu.

bende oyunu açsa en azından oynamadım demicem.4 gündür çözüm bulmaya çalışıyorum ama bulamadım bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrabaskaya -- 19 Kasım 2006; 12:21:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

Oyuna dalıyorum bunla idare et

YA KARDES BEN OYUNU YÜKLERKEN "TRACKS\STREAML5RA.BUN" DOSYASINI YÜKLEMİYO HATA ÇIKIYOR YENİDEN DENE DİYOM YİNE AYNI HATA ÇIKIYO İPTAL DEYİNCE DE YÜKLEME İPTA OLUYOR YARDIM NOLUR YARDIMMM!!!...

• arkadaşlar amerikan arabalarına kaputun üzerinden çıkan turbocharger nasıl takılıyor uğraştım uğraştım çözemedim yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını paylaşabilirmi
  • yardımm.........................................
  • ben hala evoyu bulamadım %60'tayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

arkadaşlar canyon ne yaaaaa?

tek gidiş gelişli yolda yani türkiye'nin yolları gibi dar yoldasın sürekli aşağı iniyosun veya düz gidiyosun dağ yamacında bir yol işte çok virajlı yol kenarlarında ki bariyerlere çarpınca düşüyorsun bu işte

altta ki resim

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla kısmetse ben de yarın almayı düşünüyorum oyunu, ama korkuyorum kasar diye PC yi Acaba AMD Athlon XP 2000+, 1 GB Ram, ATI 9600 XT gibi bir sistemle veya bu sisteme yakın olan arkadaşlar, oyundan nasıl performans alıyorlar. Hayır şimdi çok kasacak ve sinirimi bozacaksa , almayayım hiç

Neyse kimseden cevap gelmemiş, alayım bari, kötü çalışırsa bile en azından fransız kalmamış oluruz oyuna

• u lan öle olsun kimse benim yardımı koşmadı
  • aldığın DVD yada CDlerde problem var aldığın yere git geri ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0950

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

Oyuna dalıyorum bunla idare et

YA KARDES BEN OYUNU YÜKLERKEN "TRACKS\STREAML5RA.BUN" DOSYASINI YÜKLEMİYO HATA ÇIKIYOR YENİDEN DENE DİYOM YİNE AYNI HATA ÇIKIYO İPTAL DEYİNCE DE YÜKLEME İPTA OLUYOR YARDIM **** YARDIMMM!!!...

ordaki yazan dosya eksik oldugundan dolayı senden o dosyayı istiyor cd veya dvd neyse o dosya yerinde yok ondan dolayı bu hatayı alıyorsun
    anlaşılmıştır umarım...

• relax35 kardes peki sen bana o dosyayı atamazmısın msn den benim msn kovboy0950@hotmail.com nolur yardım edersen çok sevinirim hadi nolurrrrrr

• ulen bir yere takıldım geçemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

quote:

quote:

Arkdaşım Benim ve Amcaoglumun bilgsayarındada çıkıyor ama zararı yokk
    yani bu çıktıgında gönderme yazısına tıkla bi daha oyuna girr...

• ya relax35 kardes bana msn den atsana o dosyayııııııııııııı
  • Gönderme ye tıklıyoruz ama yine geliyor melet arkadaş o hata vere vere oynamış tabi oynarsın açılıyor çünkü ama bizde tık yok hata veriyor ve kapanıyor
  • NFS-Carbondan enstanteneler...

Devamı gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d@ndelo -- 19 Kasım 2006; 17:19:20 >
  • oyunu sonunda yükledim.. netten ripli versiyonunu indirdim lakin gel görki sound klasöründe eksik bişeyler var arkadaşlar. oyunda motor sesi yok. fren, vitrs değiştirme, nos sesleri vs hepsi var ama motor sesi yok. ayarara baktım hepsi açık. sizde acaba sound klasöründe engine de kaç dosya var bendeki eksiklik nedir anlamadım.

bi değişiklik yapıyım dedim motor seslerini most wantedden kopyaladım attım carbona. çalıştı en başta ama 2 dk sonra da oyundan attı beni
  • SENİN EKRAN KARTIN KAÇ EKRANDADKİ RESME BAKILIRSA ÇOK GÜSEL
    quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

NFS-Carbondan enstanteneler...

Devamı gelecek...
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.