Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Ge Force 6800gt 256 agp 8x. Neden sordun dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

arkadaslar bu oyunu ekran karti Fx 5200 olupta oynayan varmi aranızda ?

ben oynuyordumda fx 5500 aldım pek fark yok 256 lık fx 5200 ie rahat oynanrsın orta seviyede

peki sen nasil oynuyorsun sorun var mi? takılma donma vs vs
    bide senınki 256 MB mi?
  • Eminim bende Career'de Audi cikicak buna inaniyorum 65% teyim 100% gelince Audi elimde olucak niahaha
  • quote:

quote:

quote:

ben oynuyordumda fx 5500 aldım pek fark yok 256 lık fx 5200 ie rahat oynanrsın orta seviyede

bide senınki 256 MB mi?

önemli olan boyutu deil işlevi

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

quote:

quote:

bide senınki 256 MB mi?

önemli olan boyutu deil işlevi

banaada işlevi lazim zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

Eminim bende Career'de Audi cikicak buna inaniyorum 65% teyim 100% gelince Audi elimde olucak niahaha

ne yazık ki career de audi yi hiiiç kullanamıoruz ancak career bittikten sonra quick race de falan oynayabiliyoruz ne yazık ki...

• sağol kardes ellerine saglık
  • MİLLET OYUNU DVD'DEN YÜKLEDİM NFSC.EXE DİYE HATA RAPORU VERİYO OYUNA GİRMİYO BAŞKA PC2YE YÜKLEDİM AÇTI TÜM GÜNCELLEMELİRİ YAPTIM SİSTEMİM İNTEL 1.73GHZ EKRAN KARTI İNTEL 915GM. MOST WANTED'I RAHAT OYNUYODUM NEDİR ACABA SORUN?
  • Yeni aldıgımız arabalara nasıl tuning yapıcaz? butun parcalar kitli. tekrardanmı acmam gerekiyor?
  • Oyunu P4 2.0 ghz,1 gb ram,ATI 9550 Ge sistemimle iyi oynar mıyım? 1024-768 oynayabilir miyim?
  • Şu sınawlar bitsede oynasam artık ya.Oyun pcde duruyo ben dokunamıyorummm!
  • harika bu oyun underground 2'yi hatırlatıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: sparta123

Oyunu P4 2.0 ghz,1 gb ram,ATI 9550 Ge sistemimle iyi oynar mıyım? 1024-768 oynayabilir miyim?

oynarsın ram iyi

ben

512 ram atı 9250 3,0 işlemci ile high oynuyorum aa kapalı hiç kasmadan aa fazla belli değil ama sanırım sen açarsın ekran kartın benden kesin iyidir fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 17 Kasım 2006; 19:41:52 >
  • oyun tek kelime ile müthiş ya. most wanted i 10 kere cebinden çıkarır. bu gün yeni oynaya bildim x1600pro ile aa ve vsync tabiki monition blur (böyle yazılıyordu herhalde) kapalı diğer herşey sonda 22-35 fps arası alıyorum. oyun manyak ötesi hele driftini oynayınca direksiyon almaya karar verdim most wanted teki sıkıcılık u2 deki baygınlık yok oyunda dehşet yapmış ea bence nfs serisinin en iyi oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 17 Kasım 2006; 20:05:50 >
  • ark. lar ben %50 geldim artık hic yarıs gecemiyom neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

ark. lar ben %50 geldim artık hic yarıs gecemiyom neden?

Arabanı değiştir. Büyük ihtimalle ilk aldığın araba diğer arabalarla yarış yaparken zorlanıyor. Yeni bir araç satın al.
  • 6800gt kullananlar,
    nasıl oyunu kaldıryor umarım kart ve çok problem yaratrmıyor deil mi aa ve af açınca?

not:
    diğer arkadaşlar çıkıp da kaldırır tabi filan demesin
    ben aa ve af açınca,
    1280-1024 en fazla kaç fps filan yapar onu soruyorum,
    teşekkürler
  • Ben 1024*768 de tutuyorum çözünürlüğü 1280-1024 gereksiz. Zaten o çözünürlükte oyun pek sağlıklı çalışmıyor fps oranı çok düşüyor. Motion blur kapalı diğer tüm ayarlar full açık en düşük 22fps en yüksek 48 fps alıyorum ama ortalama 25-35arası gidip geliyor yani genelde akıcı. Ekran kartım asus 6800gt 256mb.
  • Arkadaşlar Bu oyun sizde tam olarak hangi klasör altında kurulu..Bende sanırım bir yanlışlık oldu yaa..
  • Birde başlat menusundeki kısa yolları klasör halince gönderebilir misiniz ya..Bende hiç bir kısa yol oluşmadı da..

gundwane@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.