Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitirmiş olanlar save dosyası var mı peki...
  • ya ben evo mevo göremedim hiç %70 tefilanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

[Arkadaşlar ben de oyunu kurarken %56 ya geldimi hata alıyorum..

Sorunuma çözüm var mı?

Burada:http://forum.donanimhaber.com/m_10409938/tm.htm

30 mb lik bir dosyaya ihtiyacım var. Kimse cd den bulupta yüklemicekmi yav
    O kadar ugrastım indirecem diye 4 gb tı

• quote:

quote:

Sorunuma çözüm var mı?

Kardes 2 Dk bekle

• quote:

Orjinalden alıntı: Pistol

quote:

quote:

Sorunuma çözüm var mı?

Kardes 2 Dk bekle

Bekliyorum kardeş, ne demek.

• Pistol arkadaşıma zaman ayırdığı için çok teşekkür ederim
  • Ben sevmedim pek... NFSU2 bana hala daha güzel geliyor...
  • Bu oyun tırıvırı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir2050

nasıl ekleme zımbrtısı yok yaw,

biz nasıl ekledik

ben hızlı cevap vermişim o yüzden göremedim kardeş

• quote:

Way Beaa Bende Sonunda Oyunu ındırıp Sonunda Oynadım
    Ss
    Bırde arkadaslar carıyerde Bı yarısı yendınmı Normal Gezıyosun ve yanına bı arac gelıyo Herhangı bı arac Senınle yarısmak ıstıyor heralde Ama ben Onunla nasıl yarıs baslatacagım Hangı Tus
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
    ]

Entera bas.

• quote:

Way Beaa Bende Sonunda Oyunu ındırıp Sonunda Oynadım
    Ss
    Bırde arkadaslar carıyerde Bı yarısı yendınmı Normal Gezıyosun ve yanına bı arac gelıyo Herhangı bı arac Senınle yarısmak ıstıyor heralde Ama ben Onunla nasıl yarıs baslatacagım Hangı Tus
    ]

enter a bas harita acılcak ve ondan sonra bayrak seklindeki simgelere tıkla o tıkladığın bayrağa seni gps götürecek v eo bayrağa ilk ulaşan yarışı kazanıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: erulu

evo Doldurduktan sonra felaket bişi oluyor. Oyunun %44'ünde aldım. Oyunu onunla bitirdim. Ama drift için arkadan itişli bi araba daha bulundur.

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

arkadaslar oyunun %72 ama yarısları kazanamıyorum. bana hızlı ve yol tutusu ıyı bır arac onerırmısınız lutfen.

ya ben %72deyim ama evo yok?bnmde gözlerim onu aradı ama hangi bölgeyi ele geçirince açılıo evo birader????

arkadaşlar ben oyunu bitirdim o audi le mans lı lavuğuda yendim ama araba yoktu ortada ve arkadaşlar oyunda var dedikleri arabaların hepsi acılmıyor acaba orjinal olmadığı içinmi yoksa bir sonraki nfs serisinde mi olucak bide bize kırmızı cantanın kacırıldığı yerin oraya götürüyorlar ve video görüntülerinde kız cantayı arabaya koyuyor arabada polislerden kacıyor bende zannettim bizde cantayı alıcaz cantayı kacırcaz ama hala bişey olmadı niye böle yarım bırakıyorlarki oyunu oyunu bitirmek için can atıyordum tam bitiremedim ama %97 yaptım bide bazı arabalara yaptığın modifiyede arbaların hız artmıyor diğerlerine göre mesala ben ilk oyuna başladığımda rx 8 almıştım ve arabaya modifiye yaptım bütün parçalar açıktı ve hepsini taktım ama arabanın hızı full olmadı birde mercedes slr mclaren aldım onda da herşey full acıktı ve onda arabanın hızı full oldu acaba başka parçalar acılcakmı yoksa o aldığımız arabalara göre limit mi koydular bide o ilk acık olan arabalar full olduğunda hızları en son acılan arabaların modifiyesiz hızına ulaşıyor ve arabaların coğu audi li lavuğun hakim olduğu bölgede acılıo ve onun bölgesindeki yarıs lar 20.000 cash in altında para vermiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

araba nasıl siliniyo? 2 tane arababm var rx-7 silmek istiyom ama nasıl:S

orda ''2'' arabayı sattığın tuş ve gözükmüyor ama 2 ye basınca araban satılıyor ama arabanın değerinin cok az altında yani bedava denilcek sekilde gidio
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU KONUDA BANA.BAZEN ARABAMIN SPOILERINI TAMPONUNU FALAN DEĞİŞTİRDİĞİMDE DERİNLİK DEĞİŞTİRME SEÇENEKLERİ SİLİNİK ÇIKIYOR YA.NEDEN OLDUĞUNU ANLAYAN VARMI???

demekki sende autosculpt acılmamış olabilir veya baska bi sebepten de olabilir çünkü bazı araba firmaları modifiyeye izin vermiyor mesala most wanted ta bmw m3 gt-r da sadece renk değişiyordu bu bmw oyunda koymuş olduğu sarttır ve kimse o aracı modifiye edemez

• O zaman bu haritada 2. El mekanı yokmu çek arabayı oraya.

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

araba nasıl siliniyo? 2 tane arababm var rx-7 silmek istiyom ama nasıl:S

orda ''2'' arabayı sattığın tuş ve gözükmüyor ama 2 ye basınca araban satılıyor ama arabanın değerinin cok az altında yani bedava denilcek sekilde gidio

• quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Bu resmi gören varmı

bende bitirdim ama ben su siyah renkli polis arabaları görmedim ama siyah beyaz karışık renkteki zenci polisin aracını gördüm bi tek bu arada yere kurulan tuza ğa baztığında lastiklerin hepsi patlamıyor ve bayağı gidebiliyorsun öyle herhalde sendede oldu bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 15 Kasım 2006; 23:30:23 >

• aranızda Konya / Akşehirde oturan varmı '_cd_' satan falan varsa fiyatlar ne şimdiden teşekürler
  • tam %50 geldim artık hic yarıs kazanamıyom bu ne ya mustang var performans full yapılmıs off parada kalmadı neden ya?kazanamıyom?%50 den once cok kolaydı?multiplayer da nasıl kendi arabamızla oynucaz_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Kasım 2006; 18:22:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

Arkadaşlar NFS serisi bence kendini tekrar etmeye başladı aynı düşüncede olan var mı ? Tabi piyasada onun ustune oyun pek yok ama 2 oyun önceki grafikler bence pek gelişmemiş şekilde duruyor. Carbon'un Most Wanted dan daha iyi olduğunu söyleyebilen var mı ? bence sadece konu farklı o kadar...

O kadar da çok tekrar etmese de evet tekrar var yinede. Most wanteddan farkları kariyer modu ve oyunun gece oluşu o kadar. Bence de grafikler aynı. Şarkılar berbat ve arabalardaki yenilikler hep Muscle üzerine yapılmış, diğer tip arabalar most wanteddakilerin aynısı. Kariyer çok kısa. Ayrıca oyundaki diğer bir saçmalık : Oyunun soundtracklerinin sadece tek kişilik yarışlarda ve free roamda dinlenebilmesi. Yani bu ne saçmalıktır anlamadım. Normal bir yarışta veya menülerde dolaşıp, modifiye yaparken niye soundtrackler yerine aptal saptal şarkılar dinliyoruz anlamadım. Gerçi soundtracklerde de iş yok ama neyse.
    Her ne kadar bu kadar eksisi olsa da NFS benim vazgeçilmezim. Hem bilgisayar aldığımda oynadığım ilk oyun, hemde başında en çok vakit harcadığım oyunlardan biri...
    Bu arada umarım bir dahaki oyun böyle olmaz diyoruz ama carbon NFS serisinin son oyunu diyenlerde var belki de bir daha NFS MFS çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 15 Kasım 2006; 19:28:49 >

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.