Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Bu resmi gören varmı

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• quote:

Bu resmi gören varmı

kardeş ben gördüm career i bitirdikten sonra çıkıo...

• quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU KONUDA BANA.BAZEN ARABAMIN SPOILERINI TAMPONUNU FALAN DEĞİŞTİRDİĞİMDE DERİNLİK DEĞİŞTİRME SEÇENEKLERİ SİLİNİK ÇIKIYOR YA.NEDEN OLDUĞUNU ANLAYAN VARMI???
    YARDIM YAAA
  • Tebrikler

scratchfirebird
  • CARBON ONLINE OYNAMAK ISTEYEN PM ATSIN COOOK IDDALIYIM GEMESSINIZ Gecinde gorelim

• quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

CARBON ONLINE OYNAMAK ISTEYEN PM ATSIN COOOK IDDALIYIM GEMESSINIZ Gecinde gorelim

• quote:

Tebrikler

scratchfirebird

sağol ama career bitti artık online oynuyoz ben herkese tavsiye ediyorum ea nicklerinizi yazın oynayalım
  • araba nasıl siliniyo? 2 tane arababm var rx-7 silmek istiyom ama nasıl:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Kasım 2006; 23:10:05 >
  • quote:

quote:

LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU KONUDA BANA.BAZEN ARABAMIN SPOILERINI TAMPONUNU FALAN DEĞİŞTİRDİĞİMDE DERİNLİK DEĞİŞTİRME SEÇENEKLERİ SİLİNİK ÇIKIYOR YA.NEDEN OLDUĞUNU ANLAYAN VARMI???
    YARDIM YAAA

Spoiler ayarı yapabilmen icin colini crew'e alman lazım..Sal ve Colini aldıgında crewe tüm autosculpter ayarlarını yapabilirsin..
  • Oyunu Indırıyom 11 Part kaldı
  • online olarak indirebilir miyim oyunu? dağ başından sarıyere inip cs almaya üşeniyorum da
    online oynamak için orjinal oyun sahibi olmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

online olarak indirebilir miyim oyunu? dağ başından sarıyere inip cs almaya üşeniyorum da
    online oynamak için orjinal oyun sahibi olmak gerekiyor mu?

Dostum Cs Yı sende ındır
    200 mb Surda Hadı usenıyosun Nfs yıde ındır

• arkdaşlar bende bitirdim ama audi yok menüde ziborotty sende bitirdikten sonra audi vermedimi sana bende çıkmadı yaw
  • Arkadaşlar yeni bir topic açma gereği duymadım bir sorum var: Oyun içindeki arabaların üstünde çıkan yuvarlak şey ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

Arkadaşlar yeni bir topic açma gereği duymadım bir sorum var: Oyun içindeki arabaların üstünde çıkan yuvarlak şey ne işe yarıyor ?

Onlar diğer rakiplerinin crew'leri (tabi seninkinde de var).O üzerlerindeki işaretler onların ne işe yaradığını ifade ediyor.Blocker vs. gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

Arkadaşlar yeni bir topic açma gereği duymadım bir sorum var: Oyun içindeki arabaların üstünde çıkan yuvarlak şey ne işe yarıyor ?

Onlar diğer rakiplerinin crew'leri (tabi seninkinde de var).O üzerlerindeki işaretler onların ne işe yaradığını ifade ediyor.Blocker vs. gibi.

Sorması ayıp Crew ne ? Yani o tepelerinde yanan şeylerle oyun içinde bi işe yerıyor mu ? Bazen arkasında ısık gibi bişey çıkıyo arabanın ne oluyor o ?

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Save olayına çözüm

http://www.gameburnworld.com/dl/dl2/dl.php?file=NeedForSpeedCarbonSaveGame.rar

Save olayı ne bu arada acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: waraxe

quote:

quote:

YARDIM YAAA

Spoiler ayarı yapabilmen icin colini crew'e alman lazım..Sal ve Colini aldıgında crewe tüm autosculpter ayarlarını yapabilirsin..
    çok saol dostum yaa

• beyler oyunu 3 gündür oynuyoruum YALNIZ arabayla hızlandıkça bi ileri bi geri gider gibi hızlanıyooor denediğim bütün araçlarda böyle oluyooor yani most wanted ki gibi akıcı gitmiyooor sanki duraklaya duraklaya hızlanıyooor... grafi,k ayarlarını düşürsem de fark etmiyooor sbp ne olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

arkdaşlar bende bitirdim ama audi yok menüde ziborotty sende bitirdikten sonra audi vermedimi sana bende çıkmadı yaw

audi le mans'i careerde kullanamıyosun..quick race veya online oyunda bonus cars'da kullanabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.