Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

yaw arkadaşlar dün okuduğumda bütün 34 sayfayı bulmuştum ama şimdi acelem var bulamayacağım ve soruyorum aynı soruyu kusura bakmayın.
    oyun sırasında print screen yerine farklı bi programla oyunun fotosunu çeken ve aynı zamanda asıl işi fps ölçmek olan programın adı ve hatta mümkünse down için adresi.
    şimdiden teşekkürler.

ben de istiyorum
    laptoptaki x150 ile oynayamam ama olsun sırf NFS için ekran kartı alıyorum desktopa her oyun çıkışında

Soru: x150 ile oynayabilir miyim most wanted oynuyorum tatmin edici grafiklerle ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 13 Kasım 2006; 3:28:41 >

• İyi oldu ya ben daha yeni aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeSsPoOL

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: moccom

yaa arkadaşlar motion bluru açabilen biri açıkken ve kapalı iken bi ss çekip buraya koyabilirmi bi farkı görelim

Üstteki resimde motion blur açık, alttaki resimde kapalı.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

yaaws iyi değil bu grafikler sanki o kadar da..
    Arkadaşım ben GeForce 6600 ekran kartım nedeniyle bütün görüntü ayarlarını sonuna kadar açamıyorum, açarsam oyun donmaya başlıyor. Motion blur dışındaki görüntü ayarlarım aşağıda yazdığım gibidir. Lütfen oyunun grafiklerini benim görüntülerime bakarak kötüleme!

Resolution: 800x600
    Anti-Aliasing: Off
    Texture Filtering: Bilinear
    Shader Detail: Medium
    V-Sync: Off
    World Detail: High
    Road Reflection Detail: Low
    Car Detail: High
    Car Reflection Update Rate: High
    Rain: On
    Visual Treatment: High
    Particle System: On

• Lütfen yardım Arkadaşlar :: Pc ye format çekmiştim. My documents deki nfs Carbonun (yani profilimin) yedeğini almiştim.
    Oyunu tekrar yukledim. Bu oyunun save leri bildiğim kadari ile internet üzerinden kayıt oluyor. Oyun u açıyorum load diyorum profilime ve başarısız diyorr.. Bi yerde hata mı var yoksa bu save ler başka yerdemi , lütfen yardım , gitti bütün kariyer..

• @Kumpas: Kayıt (save) dosyasının içindeki Cd key ile oyunu yüklemekte kullandığın Cd key farklı olursa bu dediğin sorun olur. Çözüm için forumda arama yapabilirsin.
  • Orjinalden alıntı: Kumpas

Lütfen yardım Arkadaşlar :: Pc ye format çekmiştim. My documents deki nfs Carbonun (yani profilimin) yedeğini almiştim.
    Oyunu tekrar yukledim. Bu oyunun save leri bildiğim kadari ile internet üzerinden kayıt oluyor. Oyun u açıyorum load diyorum profilime ve başarısız diyorr.. Bi yerde hata mı var yoksa bu save ler başka yerdemi , lütfen yardım , gitti bütün kariyer..

Orjinalden alıntı: nForcer

@Kumpas: Kayıt (save) dosyasının içindeki Cd key ile oyunu yüklemekte kullandığın Cd key farklı olursa bu dediğin sorun olur. Çözüm için forumda arama yapabilirsin.

ARKADAŞLAR İKİNİZDE SAÇMALAMAYIN YA BENDE MESELA GTA VİCE CİTY NİN SAVE DOSYALARINI FORMAT ATARKEN YEDEKLEDİM AMA ONDA CD-KEY YOKK AMA BUNUN GİBİ SORUN ÇIKTI BENDE BEN ARAŞTIRIP ÖĞRENDİM BAZI OYUNLARIN SAVE DOSYALARINI YEDEKLEYİNCE FORMAT ATSAN BİLE ÇALIŞTIRMIYOMUŞ YANİ SEN Kumpas KARDEŞ ŞANSINA KÜS BAŞTAN BAŞLAMAN LAZIM BEN ÖLE YAPTIM ARAŞTIRDIM BEN VALLA DORU SÖLİYOM

• 1024*768 de hıgh - medium ayarlarda ve 4AA-4AF de oyunu bitirdim.
    Şanslıymışım çünkü toplam oyun boyunca 2-3 defa oyundan attı.

Kafama şu soru takıldı: Ben evo 9 ile darius'u nasıl alt ettim. Eleman le mans kullanıyordu. Son kısmı biraz saçma olmuş. iyi bir konsantrasyonla herifi asfalta gömebiliyorsun...

Ayrıca yeni need for speed'in artık başka bir konseptte yaratılması gerekiyor... Çünkü olay sıktı biraz.

Bir de darius'un oyunun sonunda " senden hızlıları da var" diyip, bindiği araç ferrari mi onu merak ettim.
    Eğer öyleyse işte konsept
  • ben oyunun neredeyse tamamını rx-7 yle bitirdim. iyi konsantre olunca yenemiceen kimse yok. saçma olmuş tabi biraz.
  • sonunda oynuyorum bende 1024*768 high hiç kasılmadan oynuyorum

oyun çok zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

yaw arkadaşlar dün okuduğumda bütün 34 sayfayı bulmuştum ama şimdi acelem var bulamayacağım ve soruyorum aynı soruyu kusura bakmayın.
    oyun sırasında print screen yerine farklı bi programla oyunun fotosunu çeken ve aynı zamanda asıl işi fps ölçmek olan programın adı ve hatta mümkünse down için adresi.
    şimdiden teşekkürler.

ben de istiyorum
    laptoptaki x150 ile oynayamam ama olsun sırf NFS için ekran kartı alıyorum desktopa her oyun çıkışında

Soru: x150 ile oynayabilir miyim most wanted oynuyorum tatmin edici grafiklerle ama...

??

• Sanmıyorum çünkü oyunun minimum sistem gerekesinimlerinde Atinin X serisinde en düşük X300 var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Sanmıyorum çünkü oyunun minimum sistem gerekesinimlerinde Atinin X serisinde en düşük X300 var...

Ati x 300 mü bende x1300 var ama oynatmıyor
  • oyun süper gibi duruyo kaç cd acaba bdei sistem gereksinimleri nedir bilen varmı grafikler süper
  • oyu 6 cd senin ekran kartını söyle ona göre gereksinimleri söyliyim
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

oyun süper gibi duruyo kaç cd acaba bdei sistem gereksinimleri nedir bilen varmı grafikler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Sanmıyorum çünkü oyunun minimum sistem gerekesinimlerinde Atinin X serisinde en düşük X300 var...

Ati x 300 mü bende x1300 var ama oynatmıyor

Haklı olabilirsin. Çünkü ati x1300'ün seviyesi x600 civarında. Hatta daha düşük bile olabilir. Ama en düşük detaylarda rahat açması lazım. O kadar da değil yani...
  • arkadaşlar bmw m3 gtr yi falan nerden alıyoz birde skyline nın erken çıkması için ne yapmam lazım oyunu bitirdim
    m3 gtr carlotlarda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilejder -- 13 Kasım 2006; 17:55:00 >
  • %39 dayım ama hala araba nasıl alaınır çözemedim. Nerden alıcaz arabayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

oyun süper gibi duruyo kaç cd acaba bdei sistem gereksinimleri nedir bilen varmı grafikler süper
    P4 1.7 işlemci
    512 Mb bellek
    5.3 Gb sabit disk alanı
    Nvidia ekran kartları için pixel shader 1.3 destekli ekran kartı (min. GeForce 4 Ti 4200/4400/4600/4800)
    ATİ ekran kartları için pixel shader 1.4 destekli ekran kartı (min. Radeon 8500/9000/9100/9200/9250)
    quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

%39 dayım ama hala araba nasıl alaınır çözemedim. Nerden alıcaz arabayı
    Haritadaki car lot'lardan birine gidiyorsun, ne var ki bunda?

• Bu resmi gören varmı

• LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU KONUDA BANA.BAZEN ARABAMIN SPOILERINI TAMPONUNU FALAN DEĞİŞTİRDİĞİMDE DERİNLİK DEĞİŞTİRME SEÇENEKLERİ SİLİNİK ÇIKIYOR YA.NEDEN OLDUĞUNU ANLAYAN VARMI???
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.