Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına şu exe hatası yüzünden nfs kapatılacak mesajından kurtulmanın yolu yokmu yaw.Tam coşmuş kaptırmış giderken exe yüzünden windowsa dönüyo oyun.Çaresini bilen varsa yazsın şuraya sevaba girer vallaha.
  • tesekkur ederim chatty_boy.....
  • Ya arkadaşlar exe hatasının çözümü bulundu siz hala görmedinizmi. Oyunda Autosave özelliğini kapatırsanız, exe hatası verip oyundan atmaz. Bu kadar basit. Optionsdan bir yerden yapılıyor. Oyun nedense Autosave yaparken hata veriyor. Kapatın autosave'i kendiniz save edin, çıkmasın oyundan...
  • arkadaşlar bu crew deki kişilerin arabasını nasıl alıyoz veya diğer kişilerin arabasını ve bu driftleri nasıl geçiyonuz ya baya zor oluyo bi tekniği varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

quote:

Orjinalden alıntı: switel

arkadaslar ben oyundaki butun yarislari bitirdim... amma en sonda canyon yarisi yapiliyor audi'li adamla. ama ben onu bi turlu gecemiyorum. bendeki araba mercedes(en son acilan, yaris arabasi tarzindaki olan. en iyi araba o gozukuyor) ama her seferinde canyonda yan bariyerlere carpmaktan hizlanamiyorum. yoksa yanlis arabayla mi gecmeye calisiyorum acaba??? yoksa arabanin performansini yukseltirken yanlis mi tercih yaptim bilemiyorum.... bana yanlis araba sectiysem hangisini secmem gerektigini ya da performens arttirirken hangilerini tercih etmem gerektigini soylerseniz sevinirim. cevaplarinizi bekliyorum... simdiden tesekkurer...

Aynen bende senin gibi Mercedesle geçmeye çalıştım McLaren yani. Evet istatistik olarak en iyi araba o (Audi Le Mans hariç tabi). Ama nedense hep tam yarışın sonlarına gelince puanım 0'a düştüğü için yeniliyordum. Çünkü Canyon yarışları, Tuner arabalarla daha iyi oluyor. Eğer paran yetiyorsa Lancer, Subaru Impreza veya Toyota Supra almanı öneririm. Yol tutuşları çok iyi olduğundan Canyonda daha iyiler. Bende McLarenle geçemedim Lancer aldım oldu...

yetenek işi... MCLaren mercedesle geçtim

• mercedes mclaren'imi sattim lancer almak icin... param da kalmadi, arabanin performanslarini da tam yapamadim. eski yarislari tekrar kazaninca da cok az para veriyor... ne yapacagimi bilemiyorum... bastan baslarim sanirim. o audi ile yapilan yarisi kazandiktan sonra bitiyor mu hemen oyun, yoksa daha devam ediyor mu???
  • arkadaşlar kusura bakmayın bişi sorucam.oyunun başında iki kişiyle yarışıyorsun.biri ford gt diğeri ise uzun saçlı bir eleman.fakat ben o bölümü bir türlü geçemedim.dön allah dön bitmiyor.onu nasıl geçicez.bide activite button vs.vs.vs gibi bir yazı çıkıyor sürekli.bu bölümü nasıl geçeceğiz acaba.çok acil yardım.bide oyunun full save game'i varsa pm atarsanız sevinirim.
  • @MAKSIMUS: ACTIVATE NOW yazızı çıkınca sağ Ctrl tuşuna bas, gerisi gelir. O bölümde crew member'ların yeteneklerinin sağladığı kolaylıkları uyguluyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@MAKSIMUS: ACTIVATE NOW yazızı çıkınca sağ Ctrl tuşuna bas, gerisi gelir. O bölümde crew member'ların yeteneklerinin sağladığı kolaylıkları uyguluyorsun.

sağol arkadaşım.
  • yaa bu photo mode da cektıgımız resımler nerde yaa
  • Arkadaşlar oynadığınız oyun fransızca mı ingilizce mi?Bi zahmet söyleyin lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

mercedes mclaren'imi sattim lancer almak icin... param da kalmadi, arabanin performanslarini da tam yapamadim. eski yarislari tekrar kazaninca da cok az para veriyor... ne yapacagimi bilemiyorum... bastan baslarim sanirim. o audi ile yapilan yarisi kazandiktan sonra bitiyor mu hemen oyun, yoksa daha devam ediyor mu???

McLarenden başka araban yokmuydu? Bence hepsini sat.. Evet Audi Le Mans ile Canyon Duel yapıyorsun ve bitiyor oyun.. Full modifiye de biraz pahalı. Nerdeyse bir araba parası da full modifiyeye gidiyor. Ben 2 Bossun da arabalarını almıştım onları sattım, McLareni sattım. Lancer alıp full modifiye yaptım ucu ucuna yetti. Diğer yerleriyle hiç oynamadım...

Ve bir uyarım olacak.. Eğer atladığın yarışlar varsa önceden onları bitir, öyle Lancer al.. Onlardan biraz para gelsin.. Lancerı sadece o son yarış için al. Oyunun %99'a gel öyle Lancer al, diğer bütün yarışları bitir...

• arkadaşlar full vea demo nerden dw etcez bu oyunu bulmamadım ben bi yardım lütfen...
  • valla arkadaşlar ben uzun uğraşlar sonucu oyunu kurmayı ve hatasız çalıştırmayı başardım. ancak açıkçası oyunun drift üzerine kurulu olmasından çok şey beklerken (ki logitech direksiyonla oynuyorum) driftinden hiç zevk alamadım. yani en azından bi underground 2 kadar güzel değil. hatta sanırım kendisi düzeltiyo deriftlerde. ve ayrıca arabayla şehirde ağır turlarken frene basınca 2. viteste falan 50 ile giderken anında duruyo araba. hiç mi lastikler kaymaz yahu. fizik kuralları desen inanılmaz rezalet. EA F1 2002 de bile daha iyi fizik kuralları var.

kısacası sanırım most wanted ta yaptığımı yaparak oyunun savelerini yükleyecem buraya
  • yav bu drift ile ilgili sorun var ben oyunu bi arkadaşta oynuyorum her oynanamda 1,4 1,8 arası 2 turda drift puanı alıyorum
    arkadaşın aynı savesi ile aynı araba ile ve aynı yolda bende bi türlü araba aynı şekil gitmiyor
    çözemedim gitti yani ben aynı şekilde 1,2--- 1,4 ü geçemiyorum ama oda zorla
    modifiye şekilleride aynı olmasına rağmen neden bu fark oluyor anlamış değilim ne saçma yapılmış yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 13 Kasım 2006; 0:49:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Ya arkadaşlar exe hatasının çözümü bulundu siz hala görmedinizmi. Oyunda Autosave özelliğini kapatırsanız, exe hatası verip oyundan atmaz. Bu kadar basit. Optionsdan bir yerden yapılıyor. Oyun nedense Autosave yaparken hata veriyor. Kapatın autosave'i kendiniz save edin, çıkmasın oyundan...

bak sevaba girdin bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: moccom

yaa arkadaşlar motion bluru açabilen biri açıkken ve kapalı iken bi ss çekip buraya koyabilirmi bi farkı görelim

Üstteki resimde motion blur açık, alttaki resimde kapalı.

yaaws iyi değil bu grafikler sanki o kadar da..

• ben oyunun %95ine geldim ama hala arabalarin 1/3 bile acilmadi daha.... anlayamadim. diger arabalar nasil aciliyor???
  • yaw arkadaşlar dün okuduğumda bütün 34 sayfayı bulmuştum ama şimdi acelem var bulamayacağım ve soruyorum aynı soruyu kusura bakmayın.
    oyun sırasında print screen yerine farklı bi programla oyunun fotosunu çeken ve aynı zamanda asıl işi fps ölçmek olan programın adı ve hatta mümkünse down için adresi.
    şimdiden teşekkürler.
  • Su resimlere bayılıyorum

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.